dejligt udstyr, og det hele kom og intet manglede. Det eneste jeg kan sætte en finger på er leveringstiden. Da jeg ventede 8 dage på min pakke..
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
24-7 Rideudstyr er en ren webshop uden fysisk butik. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af rideudstyr fra nogle af Europas største leverandører til både hest og rytter. Mange af vores varer kan du købe hos os, til samme lave pris som de findes til i webshops i resten af Europa. Vi tilbyder mere end 6000 forskellige varer i webshoppen og er hele tiden på udkig efter nye spændende mærker.
Tranemosevej 19, 4291, Ruds Vedby, Danmark
- office@24-7rideudstyr.dk
- 24-7rideudstyr.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig pasform på hundedækkener
Købte to hundedækkener, som desværre overhovedet ikke sidder godt.
Jeg tror, mønstret svarer til et hestedækken - i miniformat.
Leveringstid: 8 hverdage.
Bestilling af støvlehåndtag gik fint og…
Bestilling af støvlehåndtag gik fint og til en fin pris. Levering rimelig hurtig, så jeg kan kun anbefale 24/7 Rideudstyr
Super gode priser på udsalget, men lang leveringstid
Super gode priser på udsalget, men lang leveringstid ift. andre webshops.
PostNord fik aldrig leveret pakken
PostNord fik aldrig leveret pakken, men Iben fra Rideudstyr24, var super hurtig til at undersøge sagen og hjælpe med at omdirigere den - og senere returnere pengene :-)
Kompetent og god kundeservice.
Hurtigt levering og super service og…
Hurtigt levering og super service og god kvalitet.
Godt udstyr også til hunde
Jeg bestilte to hundedækner og var i tvivl om størrelsen. Jeg bestilte to og skrev det i bemærkningen ved ordren. Jeg fik en mail fra Iben og vi fandt ud af hvilken størrelse min skulle bruge og så blev det andet afbestilt. Fint service. Vil gerne anbefale 24-7 Rideudstyr som også er til hunde
Nem bestilling og hurtig levering.
Stort udvalg og super service
Stort udvalg og super service, havde ringet med et spørgsmål til min ordre efter tlf tid, men blev alligevel ringet op en time senere. Min ordre kom hurtigt og lever fuldt op til forventningerne, kan kun anbefale 24-7 rideudstyr 😊
Bestemt tilfreds
Produkt levede fuldt ud op til forventning. Lidt lang leveringstid. Men må forventes i december.
Lang ventetid
Jeg synes der er virkelig lang behandlingstid. Det er for så vidt ok, men det ville være rart at det blev kommunikeret.
Jeg er så uvant med lang ventetid, at jeg glemte jeg havde bestilt varen. Jeg havde købt den et andet sted, da de endelig sendte en besked om, at varen var sendt. Så hvis det er noget I, som i mit tilfælde, har brug for hurtigt, så vælg et andet sted.
Bestilte i første omgang en vare, dernæst bestilte jeg noget mere. Jeg henvendte mig til virksomheden og der kom svar omgående - mine bestilte varer blev pakket og sendt i 1 pakke. Intet problem. Super skønne varer
Forrygende god service
God hjemmeside med lækre produkter til…
God hjemmeside med lækre produkter til fine priser. Har kun 2 gange bestilt noget på hjemmesiden her og begge gange er leveringen desværre trukket ud og fejlet. Denne gang bestilte jeg min ordre d. 20/10 og har endnu ikke modtaget den.
Ingen problemer med køb. Kom hurtigt, og levede op til mine forventninger.
Men I sender alt for mange nyhedsmails.
Fantastisk service og fine varer
Fantastisk service og fine varer, vi sendte en flot rytter til stævne glad og stolt.
Jeg har købt et par ridebukser i mærket…
Jeg har købt et par ridebukser i mærket Equitheme igennem deres webshop og er yderst tilfreds. Stoffet er dejlig lækkert og str. passer perfekt. Jeg er allerede inde og kigge efter flere ridebukser i andre farver hos dem til min ønskeliste :)
dejligt udstyr