Ik heb enorm veel gehad aan deze time‑managementcursus. Veel praktische tips en adviezen waar ik meteen mee aan de slag kan. Ik ervaar nu al meer regie en rust, terwijl ik nog niet eens alle tips h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een kleine groep, dus genoeg aandacht voor interactie en vragen c.q. opmerkingen. Leuke opdrachtjes die de theorie bekrachtigen. De mentor geeft op een leuke en interesante manier uitleg van de stof m... Se mere
Zoals tijdwinst beloofd: een training boordevol praktische tips en inzichten voor elke drukbezette professional. Zelden zo een getalenteerde trainer meegemaakt die op zeer natuurlijke wijze verb... Se mere
Super fijne cursus, alles word duidelijk uitgelegd met delen uit de partijk. Je krijgt er veel ytip waar je direct mee aan de slag kan, mocht er dan dan toch nog iets niet lukken? dan kan je het gewoo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Undervisningscenter
- Voksenundervisning
- Karriere- og uddannelsesudbyder
- Uddannelsescenter
- Life coach
- Studiecenter
Skrevet af virksomheden
Tijdwinst.com is dé specialist in persoonlijke effectiviteit voor professionals, teams en organisaties die slimmer willen werken zonder steeds harder te hoeven rennen. Wanneer agenda’s vollopen, prikkels zich opstapelen en werk alleen maar complexer lijkt te worden, helpen wij mensen om weer grip te krijgen op hun werkdag. Niet met wollige theorieën of mooie praatjes, maar met praktische trainingen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Onze expertise ligt onder meer op het gebied van time management, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, communicatie, werkdruk, focus en slimmer werken met AI. Daarmee helpen we deelnemers om helderder te prioriteren, beter grenzen aan te geven, overzicht te creëren en met meer rust en regie te werken. Want eerlijk is eerlijk: druk zijn is nog geen bewijs dat je goed bezig bent. Wat tijdwinst.com onderscheidt, is onze nuchtere, energieke en resultaatgerichte aanpak. We vertalen wetenschappelijke inzichten en bewezen methodes naar concrete handvatten waar mensen dezelfde dag nog iets aan hebben. Of het nu gaat om een professional die meer structuur zoekt, een team dat effectiever wil samenwerken of een organisatie die duurzame gedragsverandering wil realiseren; wij zorgen dat inzicht ook echt leidt tot actie. Onze trainingen zijn praktisch, inspirerend en herkenbaar. Geen standaardverhaal dus, maar sessies vol voorbeelden uit de echte werkwereld, met trainers die weten waar ze het over hebben. Zo helpen we mensen niet alleen productiever te worden, maar vooral ook met meer plezier, focus en rust te werken. Bij tijdwinst.com draait het niet om nóg harder werken, maar om slimmer kiezen, helderder communiceren en met meer rust presteren. Want wie grip heeft op zijn werk, krijgt ook weer ruimte in zijn hoofd. - Tijd voor slimmer werken. Tijd voor tijdwinst. -
Kontaktoplysninger
Houtstraat 31h, 6102BD, Echt, Holland
- 0850651019
- info@tijdwinst.com
- www.tijdwinst.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Time management
Een dag bordevol nuttige informatie, en door de aanstekelijke presentatie en aandacht voor nieuwe (digitale) oplossingen kijk ik uit naar mijn eerstvolgende werkdag!
super!
een inspirerende dag, in een vlot tempo met veel praktisch toepasbare tips. Het zou een goede investering zijn als jonge werknemers deze training gaan volgen omdat je er dan je leven lang plezier aan kunt beleven. Hoeveel tijd kan er immers op gaan aan het niet goed op orde hebben van je administratie of dit nu in papier of digitaal is, dat maakt niet uit. Ook de tips voor apps en andere programma's vond ik handige hulpmiddelen om het werk te organiseren. ben er volop mee aan het oefenen!!
bedankt, Gera Vromen
Time mgt cursus
Een must voor iedereen die graag beter om wil gaan met zijn/haar beschikbare tijd. Gerald Essers legt op een boeiende manier uit hoe kleine veranderingen in het dagelijkse werk kunnen leiden tot een beter overzicht van je werk. Hoe om te gaan met Outlook was voor mij het meest leerzame onderwerp. Ieder bedrijf zou deze cursus in haar introductie voor nieuwe medewerkers moeten opnemen. betaalt zich gegarandeerd terug!
Marianne
Ben zeer te spreken over deze training. Erg praktijkgericht en een hoop tips, trucs en tools meegekregen. David, de trainer, bracht het verhaal overzichtelijk, helder en boeiend. En realistisch, verwacht niet meteen dat alles verandert, maar begin met kleine stappen.
Anja
Een nuttige training met veel praktische tips. De benodigde middelen om de tips gelijk te kunnen invoeren krijg je ook mee.
Prima taining mede door de enthousiaste trainer David.
Time management
Goede praktijk gerichte cursus, die stap voor stap uitlegt over hoe je met name je hoofd weer leger kan krijgen. Deel voor deel ga ik proberen dit zowel zakelijk als prive te gaan gebruiken
Time management; Prima cursus, waar voor je geld.
De timemanagement cursus van Tijdwinst was voor mij een groot succes. Duidelijk verhaal, lekker snel en to the point,
Ook de praktische voorbeelden helpen echt goed om de stof prima te begrijpen. Ik ben ervan overtuigd dat de aangegeven tools en methodes, die ik stap voor stap zal gaan gebruiken, mij en mijn bedrijf voor de komende maanden (en ik hoop jaren) op de juiste time-management route houdt.
BEDANKT !!
Traing timemanagement
Voor mij was het eigenlijk geen training, maar bewustwording van aspecten die efficienter gedaan kunnen worden op eigenlijk heel eenvoudige manieren.
Die bewustwording waren continue aha momenten. Hierdoor was voor mij het acceptatieniveau heel hoog.
Omdat deze "training" in gaat op een breed pallet van tijdwinstpunten, zou iedereen dit moeten doen. Volgens mij bestaat er niemand die hier geen voordeel uit kan halen.
Gerald bedankt voor je enthousiasme en heldere uitleg. Mij heeft het zeker geïnspireerd.
Time Management Training
De inhoud van de training biedt veel concrete handvatten om het in de praktijk ook werkelijk anders te gaan doen op makkelijk toepasbare wijze. Ik heb elke minuut geboeid geluisterd door de bruikbaarheid van de informatie maar ook door de bevlogen en energieke werkwijze (met humor!) van trainer David. Van aanvraag offerte tot nazorg heb ik de organisatie als zorgvuldig en kwalitatief zeer goed ervaren en prettig in de communicatie. Een aanrader voor een ieder die meer orde in de chaos wenst!
Training timemanagement
Ik vond het een boeiende training waarin praktische tips gegeven werden die direct toepasbaar zijn. Het maken van een top 3 dwingt je om een en ander te concretiseren en heeft er toe geleid dat ik er direct mee aan de slag ben gaan. David is een boeiende spreker die goed kan verkopen. Ik heb het een leuke en zinvolle middag gevonden.
Training Mind Mapping en snellezen
De training was veel boeiender dan ik had verwacht. Ik heb er veel van opgestoken; nu nog het geleerde verder in praktijk brengen. De presentatie (gedurenden de hele dag) van de docent (Björn Deusings) was goed en boeiend van begin tot eind!
Training Mindmapping en snellezen
De training was leerzaam, praktisch en intensief.
Complimenten voor de mooie presentatie en hoe alles mooi in elkaar overliep.
Time management
Leerzame training en een prettige dag! het is makkelijk er met je aandacht bij te blijven omdat je gewoon constant kan vergelijken met de realiteit! Er kwamen een hoop herkenbare problemen voorbij waar ik nu mee aan de slag kan!
Een tijdwinst verstrekkende training
De training Time Management zat boordevol tips die ik meteen in de praktijk toe kon passen, de cursus brengt meteen structuur. Je pikt uit de vele tools die dingen die het beste op jou van toepassing zijn.
Björn boeit je van de eerste tot de laatste minuut.
Time-management (GTD)
De training gaat als een sneltreinvaart, MAAR wel dat je het allemaal kan volgen. Door de prettige en aandachtige manier waarop Bjorn de onderwerpen voorbij laat komen, kan ik er daadwerkelijk mee aan de slag (de volgende dag al).
getting things done
De cursus getting things done is me erg goed bevallen. veel prakische tips waar we wat mee kunnen.
Cursus time-management.
Dinsdag 7 februari heb ik bij Björn een curus time-magement gevolgd
De cursus was zeer praktische ingesteld waardoor ik met veel praktische tips aan de slag kan om mijn werk efficiënter in te delen. Ik vond het om die reden zeer de moeite waard.
Een cursusdag Time-management
De cursus Time-Management dwingt je naar je eigen werk te kijken en geeft je veel praktische tips. Prettige bijkomstigheid is de enthousiaste wijze waarop Bjorn Deusings de cursus verzorgt.
Een dag cursus die werkt!
De training Time Management werd gegeven door een enthousiasmerende persoon. De tips die gegeven werden zijn direct toepasbaar en zullen mijn werk een stuk meer structuur geven.
R. de Visser
erg leerzame en verassende cursus, manier van lesgeven was erg leuk met af en toe een interactieve inval.
heel veel van op gestoken
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.