Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb enorm veel gehad aan deze time‑managementcursus. Veel praktische tips en adviezen waar ik meteen mee aan de slag kan. Ik ervaar nu al meer regie en rust, terwijl ik nog niet eens alle tips h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een kleine groep, dus genoeg aandacht voor interactie en vragen c.q. opmerkingen. Leuke opdrachtjes die de theorie bekrachtigen. De mentor geeft op een leuke en interesante manier uitleg van de stof m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoals tijdwinst beloofd: een training boordevol praktische tips en inzichten voor elke drukbezette professional. Zelden zo een getalenteerde trainer meegemaakt die op zeer natuurlijke wijze verb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijne cursus, alles word duidelijk uitgelegd met delen uit de partijk. Je krijgt er veel ytip waar je direct mee aan de slag kan, mocht er dan dan toch nog iets niet lukken? dan kan je het gewoo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Undervisningscenter
  2. Voksenundervisning
  3. Karriere- og uddannelsesudbyder
  4. Uddannelsescenter
  5. Life coach
  6. Studiecenter

Skrevet af virksomheden

Tijdwinst.com is dé specialist in persoonlijke effectiviteit voor professionals, teams en organisaties die slimmer willen werken zonder steeds harder te hoeven rennen. Wanneer agenda’s vollopen, prikkels zich opstapelen en werk alleen maar complexer lijkt te worden, helpen wij mensen om weer grip te krijgen op hun werkdag. Niet met wollige theorieën of mooie praatjes, maar met praktische trainingen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Onze expertise ligt onder meer op het gebied van time management, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, communicatie, werkdruk, focus en slimmer werken met AI. Daarmee helpen we deelnemers om helderder te prioriteren, beter grenzen aan te geven, overzicht te creëren en met meer rust en regie te werken. Want eerlijk is eerlijk: druk zijn is nog geen bewijs dat je goed bezig bent. Wat tijdwinst.com onderscheidt, is onze nuchtere, energieke en resultaatgerichte aanpak. We vertalen wetenschappelijke inzichten en bewezen methodes naar concrete handvatten waar mensen dezelfde dag nog iets aan hebben. Of het nu gaat om een professional die meer structuur zoekt, een team dat effectiever wil samenwerken of een organisatie die duurzame gedragsverandering wil realiseren; wij zorgen dat inzicht ook echt leidt tot actie. Onze trainingen zijn praktisch, inspirerend en herkenbaar. Geen standaardverhaal dus, maar sessies vol voorbeelden uit de echte werkwereld, met trainers die weten waar ze het over hebben. Zo helpen we mensen niet alleen productiever te worden, maar vooral ook met meer plezier, focus en rust te werken. Bij tijdwinst.com draait het niet om nóg harder werken, maar om slimmer kiezen, helderder communiceren en met meer rust presteren. Want wie grip heeft op zijn werk, krijgt ook weer ruimte in zijn hoofd. - Tijd voor slimmer werken. Tijd voor tijdwinst. -

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Training Timemanagement

Gisteren training timemanagement gevolgd en van het begin tot eind genoten. Veel herkenning, veel tips, goede combinatie theorie en praktijk, fijn tempo.... kortom erg tevreden. Nu nog in de praktijk brengen. Heb er vertrouwen in!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

verandering door herkenning en erkenning

Gisteren een inspirerende dag gehad, presentatie in een enthousiasmerend vlot tempo. Een dag vol praktische tips en gebruiksmogelijkheden van diverse apps. Ideeën om meteen mee aan de slag te kunnen. Dank je wel voor het aanreiken hiervan. Een eye opener met vier I's

Training timemanagement

Gisteren heb ik samen met mijn collegae de cursus Time Management gedaan. Een nooit stilvallende trainer geeft aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden allerlei tolls en tips aan en motiveert je om het "anders"te gaan dfoen.Veel ligt voor de hand, maar toch denk je er niet aan en bij elkaar opgeteld...........erg krachtig! Nu nog gaan doen!
Wellicht in samenspraak met je eigen werkplekgenoten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

'Slimmer werken' slimme zet!

Het soms 'onmogelijke' lijkt vandaag mogelijk geworden!
Nu gaan toepassen in de praktijk en dat gaat zeker lukken met zulke praktische tips. Hartelijk dank, een waardevolle dag. Dank.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Doe meer in en met minder

een dag vol;
Confrotaties
Herkenbaarheid
Tempo
Humor
Tips, om direct mee aan de slag te gaan.

En morgen......morgen start ik met de fysieke, digitale en mentale inbox.

Heb deze training inmiddels 2 bedrijven aanbevolen.

Training time management

Op een duidelijke en enthousiaste wijze gepresenteerd. Ik krijg er echt zin in om uit te voeren. Leuke manier om aan time- management te werken.
Verwacht goede resultaten en tijdwinst. Dank je.

Martha

Twee weken geleden de cursus Time management van Björn Deusings gevolgd. Los van dat het een leuke leerzame dag was, heb ik me al voor een deel een andere manier van werken kunnen aanwennen. Natuurlijk gaat dit niet vanzelf, maar ik merk dat ik echt meer rust in mijn hoofd heb tijdens het werken. Top dus!

23. marts 2012
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Functionele cursus in handen van enthousiaste trainer

Alle aspecten kwamen aan bod. Dus niet alleen hoe je handig je tijd in deelt, maar ook wat handige manieren zijn voor het verwerken van binnenkomende post/e-mail ed.
De enthousiaste manier waarop de informatie gebracht werd en het feit dat er aangeboden werd altijd contact op te mogen zoeken voor hulp, waren extra fijne bijkomstigheden.

Kortom: ik zal deze cursus met vele handige tips zeker aanbevelen!

22. marts 2012
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dat is nog eens tijdwinst

Een aantal weken geleden heb ik de curus Time Management gedaan. Een energieke trainer weet aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden handvaten te geven tot het beter indelen van je tijd.
Veel ligt voor de hand, maar toch denk je er niet aan. Het zijn handige en makkelijke tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Daardoor heeft iedereen er wel wat aan!

Time Management is vooral een structuur die je jezelf eigen moeten maken. Door trucks en tips van timemanagement.com, makkelijk in je dagelijkse leven in te bouwen!

Bedankt voor de tijd-winst!

Hartelijke groet,
Barry Bakermans

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Cursus Braintraining

Afgelopen week de training 'Braintraining' door Dhr. Deusings gevolgd. De training was zeer interessant, de stof werd dynamisch en enthousiast gebracht. Er was voldoende afwisseling tussen theorie, praktijk, toetsing en pauzes zodat een ganse dag training tot het einde toe goed (en met de nodige concentratie) te volgen was.
Een fijne training die ik iedereen kan aanbevelen - het geleerde zal zeker op de werkvloer zijn toepassing vinden.

Cursus Braintraining

Afgelopen week deelgenomen aan deze cursus en bijzonder verrast door de enthousiaste wijze waarop Dhr. Deusings alle aspecten (geheugentechnieken, mind mapping en snellezen) de revue liet passeren! De geleerde technieken bieden zeker mogelijkheden tot implementatie op de werkvloer. Ik kijk dan ook met veel plezier terug op een geslaagde dag.

Groeten en veel dank!
Chantal

Cursus Timemanagement

Een leerzame, nuttige dag met veel tips om je dag op het werk zo efficiënt mogelijk in te richten. Ik heb gelijk na de cursus mijn instellingen in Outlook aangepast, zodat ik nu de ochtend begin met het openen van de agenda i.p.v. de mail. Werkt perfect!
Super, stap voor stap uitgelegd en allemaal heel herkenbaar.
Ron, bedankt voor deze goed georganiseerde dag!

Groeten Nicole Wolterink.

19. marts 2012

Training Time-management

Op 9 maart heb ik de training Time-Management gevolgd bij Björn. Geweldige tips die ik het liefst allemaal meteen wilde gaan toepassen. Goed toepasbaar in de praktijk, en het heeft me als secretaresse al erg geholpen met het indelen van mijn tijd. Bedankt!

16. marts 2012

Cursus Braintraining

Het was een zeer boeiende cursus. In het eerste deel kregen we vele tips en tricks om het geheugen te trainen en inderdaad aan het einde van de dag konden we nog lijstjes noemen die we in de voormiddag moesten proberen te onthouden! In het tweede deel werd er ingegaan op mind mapping. Een leuke tool om informatie overzichtelijk te structureren. Tijdens het laatste deel gingen we aan de slag met snellezen en inderdaad bij de laatste tekst had bijna iedereen zijn snelheid verdubbeld met een even goed tekstbegrip.
De cursus is dus een echte aanrader!

14. marts 2012

Cursus Time Management

Wat een handige tips kregen we tijdens deze cursus! Absoluut een aanrader om meer inzicht te krijgen hoe we het onszelf veel makkelijker kunnen maken om structuur te krijgen in wat we doen.

13. marts 2012
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.