Kurset levede ikke op til forventningerne
Dette er ikke en anmeldelse af Tigerens Rede, men udelukkende af kurset TANTRA MED KØN, KRAFT OG LIGEVÆRD – FOR PAR, som vi deltog i for nyligt på Tigerens Rede. Vi havde tidligere deltaget i tantrakurser på bl.a. Vækstcenteret og CHAI og forventede et tilsvarende højt niveau – men desværre levede dette kursus ikke op til det. Selve centeret virkede som et dejligt sted.
Vi oplevede på kurset, at der manglede ligeværd i undervisningen, hvilket var bemærkelsesværdigt i forhold til kursets erklærede tema. Taget i betragtning at det var et tantrakursus, fremstod tantra-elementet uklart og blev kun i begrænset omfang koblet til de tre nøglebegreber Køn, Kraft og Ligeværd, som desværre heller ikke blev konkretiseret på en måde, der gjorde dem anvendelige i praksis.
Vi tog skuffede og lidt frustrede derfra, og dette kommunikerede vi efterfølgende skriftligt til Tigerens Rede.
Til deres ros kontaktede centeret os hurtigt og virkede oprigtigt interesserede i at høre om vores oplevelse med henblik på at lære af det og forbedre deres kurser. Dette giver et par ekstra stjerner.