Één ster is nog te veel! Totale oplichters. Ga niet bestellen. De spullen komen vanuit China. Het is het geld niet waard. Retourzending moet ook naar China. Daar weten ze van niks. Ik overweeg om nog... Se mere
Tielemanmode
Se, hvad kunderne siger
Het bestelde artikel bleek veel te klein, te slecht van kwaliteit en kwam pas na weken aan. Ik heb vele malen gemaild om een retourformulier aan te vragen, en ook tevergeefs gebeld, maar kreeg geen... Se mere
Andere schoenen geleverd gekregen dan besteld, maat klopte ook niet. Levertijd werd niet nagekomen, ik wilde order al annuleren nog voor uitlevering vanuit hun magazijn ivm langere levertijd dan g... Se mere
Dit bedrijf verkoop goedkope Chinese troep. Communicatie is beroerd. Je krijgt een waardeloos product voor een A merk prijs. Ze komen ook hun retourmogelijkheden niet waar
Oplichterij!!
Oplichterij!!! Producten komen uit China, na drie weken nog steeds niets ontvangen. Niet kopen!
Jezus weer in getuind
Jezus weer in getuind
107 euro naar de ….. deze mensen moeten toch gestopt kunnen worden is daar nu juridisch niets aan te doen 🥴had ik maar eerder de reviews gelezen 🤬🤬weer voor niets gewerkt
Dankje voor jullie reviews.Toch maar…
Dankje voor jullie reviews.Toch maar niet bestellen.....
Geen levering
Geen levering. Ingetrapt 🤬
Doe een melding bij ideal.
Winkel bestaat niet!!
Winkel bestaat niet! Het adres is een leeg kantoorpand.
Oplichters
Oplichters! Ik ben erin getrapt helaas.. zooi die uit China komt. Reageren niet per mail of telefoon. Kortom: niks kopen!
Website is misleidend
Website is misleidend met ‘fysieke ‘ winkel in Amsterdam zodat je denkt te maken te hebben met een Nederlands bedrijf. Kleding komt niet uit NL magazijn maar direct uit Azie. Levertijd is 3 weken i.p.v. 6 tot 8 dagen.
Pakje uiteindelijk netjes ontvangen.
Wilde net de Ugg lowmel bestellen Na…
Wilde net de Ugg lowmel bestellen Na deze recensies maar ff niet. De aanbieding klonk te mooi om waar te zijn vandaar ff naar hier gegaan voor reviews.
Oplichters
Oplichters! Had ik maar eerder op de reviews gekeken.
Geen contact mee te krijgen en gekregen jas was veeeeel te klein en daarbij lijkt het een Nederlandse winkel maar is in werkelijkheid een dropshipper met spullen uit Azië.
Had ik dan maar rechtstreeks bij een Chinese webwinkel besteld, daar kun je tenminste nog retourneren.
Jammer van het geld.
Wou wat bestellen maar dacht ga toch…
Wou wat bestellen maar dacht ga toch even checken wat voor revieuws er bij staan. Blij dat ik even heb gekeken! Vond het zo goedkoop dat ik twijfelde
Regenjas baggerkwaliteit
Regenjas, slechte kwaliteit en geen waterafstotende stof. Onbereikbaar voor retourneren. Helaas miskoop. Nu een maand geleden. geen reactie op mail, contactformulier en telefoon is uit. NIET KOPEN BIJ TIELEMAN!!!!
Oplichters!
Tieleman is geen bedrijf maar een oplichter die een bestelling duur laat betalen en vervolgens een goedkoop item uit China laat komen. Retourneren doen ze niet aan. Retourkosten zelf betalen 25 euro aan China of 15% cashback stellen zij voor!
Zeer onbetrouwbaar
Misleidende website
Op 23 oktober een bestelling gedaan bij deze betrouwbaar uitziende website en na ruim 1 week, behalve een verzendbevestiging, nog geen nieuws. Ook geen reactie op mails en telefoon. Ontving vandaag toch het bestelde regenjasje. Het lijkt wel waterafstotend te zijn, maar heb mijn vraagtekens bij de kwaliteit van het materiaal. Bovendien vind ik het niet duurzaam om zoiets helemaal uit China te laten komen, dus ga hier niet meer bestellen.
Godver net schoenen besteld van 100…
Godver net schoenen besteld van 100 euro, zal toch niet waar zijn hè
NIET BETROUWBAAR
Mensen, bespaar jezelf ellende en niets kopen!! Ik heb een jurkje besteld wat ik beter bij Temu had kunnen bestellen, dan was het 1) goedkoper en 2) betere kwaliteit. Ik heb ze gemaild, gebeld, contactformulier ingevuld omdat ik het retour wilde sturen. Geen reactie. Na weken een korte reactie met daarin 2 opties en ze verwijzen naar de website. Of je krijgt 20% van je geld terug of je mag het naar het buitenland terugsturen. Kan dit niet terugvinden in het terugbetalingsbeleid wat ze hebben staan. Ik wacht nog steeds op antwoord waar naar toe het verzonden moet worden. Verzendkosten zijn dan wel voor jezelf. Bij bellen zijn ze niet bereikbaar en het lijkt alsof ze continue in gesprek zijn.
Een en al oplichterij
Een en al oplichterij. Mails worden niet beantwoord, mobiel nummer is continue in gesprek dus niet bereikbaar. Betaald voor een regenjas die leuk leek op foto’s maar niets meer is dan een plastic vodje. Velen voor mij zijn als benadeeld, ik hoop dat de zaken van deze oplichters snel stopgezet worden.
Vieze vuile oplichters!!
Vieze vuile oplichters!!! Reageren nergens op! 06 nummer telkens in gesprek! Wil mijn pakket retour sturen. Goedkope jassen uit China, lijkt nergens op. Compleet anders dan op de website!!
Goedkope jurk uit China ontvangen die…
Goedkope jurk uit China ontvangen die totaal niet lijkt op de foto. Geen gehoor op belletjes en e-mails. Onbereikbaar voor het retour sturen van het pakketje.
Niets kopen
Niets kopen, oplichting! Product voldoet niet aan de beschrijving en retour sturen kan alleen op eigen kosten A 30 euro naar China. Er is geen winkel! Pas op!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.