Vestragear Anmeldelser 41

2,7

Had twee jassen besteld voor € 150,-, levering duurde enorm lang, wel drie weken. Kreeg totaal iets anders binnen dan besteld, dus retouraanvraag gedaan. Retourneren gaat via China, dus dat ko... Se mere

2,7

Under middel

Verkeerd en laat geleverd, geen communicatie, geen retour en terugbetaling

2x 7 megapixel camera's besteld, 2 maand moeten wachten op levering. 2 x 1 megapixel camera's geleverd. Retour aangevraagd, terug 2 maand moeten op een antwoord. Pas antwoord gekregen na een extra kwade mail gestuurd te hebben. Hun antwoord: "Retuirkosten zijn voor u en denk eraan dat bij internationale retouren de pakjes bijna altijd verloren gaan. We stellen een terugbetaling van 15% voor" ... tbc

5. april 2026

Bestel hier niet!

Nadat mijn levering veel later kwam dan beloofd, had ik dit niet meer nodig. Dit had ik ook al gemeld toen de levering lang op zich liet wachten en ik nog geen verzendbevestiging had gehad. Na ontvangst heb ik een verzoek tot retour ingediend. Het voorstel dat ik terug kreeg was een terugbetaling van 10%. Nadat ik hier niet mee akkoord ben gegaan, heb ik nooit meer reactie ontvangen.

13. februar 2026

stelletje oplichters

in ear oplaadbaren oordopjes besteld met een oplaad station,na ongeveer 2 .1/2 week gekregen.Alleen hadden ze de uitvoering met batterijen gestuurd, gelijk een mail gestuurd en gemeld, kreeg binnen 5 min een mail terug dat ik foto,s moest sturen, ook gelijk gedaan, kreeg ik na 1,1/2 week een berichtje terug dat terug sturen te problematisch en duur was en dat ze hun bereidwiligheid wilde tonen door 20 procent terug te storten,ik ben daar niet mee akkoord gegaan en om de goede gevraagd. Niets meer gehoord, nu m,n geld terug gevraagd, mag niets opsturen, moet een eerst retoer toestemming krijgen.ook het telefoonnr 0610314035 de hele week te berijken van 8 tot 6 uur en in het weekend van 9 tot 5 uur heb ik 2 weken op verschillende tijden en telefoons gebeld maar is niet bereikbaar.met andere woorden ze sturen iets verkeerd en erkennen dat ook en dan willen ze 20 procent terug storten.Div mails gestuurd maar er is tot op heden niet meer gereageerd. ik hoop hiermee nieuwe klanten te waarschuwen, ik heb ze alle kans gegeven maar ben het nu zat. dus wees gewaarschuwt

11. marts 2026

Waarschuwing

Waarschuwing: VestraGear komt garantiebeloftes niet na!
Pas op met bestellen bij VestraGear. Ze adverteren groot met een "30 dagen niet-goed-geld-terug garantie", maar dit is puur misleiding. Wanneer je daadwerkelijk iets wilt retourneren, weigeren ze het volledige bedrag terug te storten.
In plaats daarvan proberen ze je af te schepen met een schamele 20% terugbetaling waarbij je het product moet houden. Dit is in strijd met de consumentenwetgeving en hun eigen voorwaarden. Zeer slechte service en onbetrouwbaar beleid. Bespaar jezelf de moeite en het geld!

1. marts 2026

Misleiding in het quadraat

Waardeloos bedrijf. Onzinnige mails, extreem lange levertijd, geen contact binnen 24 uur zoals vermeld op hun website, geen pakbon, geen enkele manier om te retourneren kortom een 0 is nog te hoog. Ik heb geleerd om eerst reviews te lezen. Ik neem mijn verlies. Foto van product zijn of bewerkt of ze maken doelbewust misbruik van…….

23. marts 2026

Dropshipping op z'n allerslechtst

Dropshipping op z'n allerslechtst. Iets te snel een 'zware kwaliteit' kokos schoonloopmat voor binnen besteld a 60 eur, het komt binnen in een klein envelopje (dan weet je het eigenlijk al). Is een soort placemat van het formaat zakdoek, nog nooit zo'n erbarmelijke kwaliteit gezien. Ze hadden net zo goed een foto van een mat kunnen opsturen, dat had qua bruikbaarheid geen verschil gemaakt.

Bedrijf blijkt gevestigd in Hongkong dus vergeet het maar als je denkt dat het NL consumentenrecht je hier beschermt.

Bestel hier NOOIT. Dat je zo je geld wilt verdienen ook. In en intriest.

23. marts 2026

Er dette din virksomhed?