Sikke en gang svindlere😡😡😡 Købte nogle printerpatroner fra dem, fik dem godt nok tilsendt…..ikke specielt billigt. Prøvede flere af dem, men de printede ikke rigtigt, ringede til dem og brugte n... Se mere

De fremsendte såkaldte high capacity toner koster 4 gange så meget som de originale. Dette uden der er et større indhold. Desværre tjekkede jeg ikker nettet inden jeg hoppede på den ihærdige sælg... Se mere

Meget professionel, venlig og imødekommende medarbejder som alt hvad de kan for hjælpe deres kunder. De tager kontakt til teknikeren og sætter sig ind i tingene for dig, hvor de derefter guider dig... Se mere

Har købt nogle patroner som jeg blevet lovet virkede på min printer. Ingen af patronerne virkede. De ringere flere gange hvorefter jwg ber dem om at stoppe med at kontakte mig. De bliver ved med at ko... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Thrusty er en seriøs og professionel virksomhed med dygtige medarbejdere der løbende holder sig opdateret med de nyeste toner produkter, samtidig me

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk kundeservice

Var i tvivl om hvilke reservedele jeg skulle bruge til mine maskiner, men fik hurtig hjælp og i løbet kort tid var det hele på plads. Skønt at blive mødt af en hjælpsom person. Tak for hjælpen Betina :-)

Niels Hjort
Rengøringsfirmaet Gaarde

1. november 2013

ADVARSEL, Thrusty er et svindelforetagne

Desværre tjekkede jeg ikker nettet inden jeg hoppede på den ihærdige sælgers argumenter. Der er nok af advarsler mod Thrusty på nettet.

Stig
Et år efter handlen søger Thrusty nu at få slettet negative anmeldelser. Det sker ved klageren efter et år skal kunne dokumentere købet. Mon også det sker ved de positive anmeldelser. Tro mig det sker ikke,

11. juli 2012

Super kundeserivce

Nu har vi gennem længere tid været kunder hos Thrusty og vi er super glade for at handle med dem. Altid søde "telefonpassere" og det samme er teknikkerne er også super. Vi har oplevet at nogle af vores printerpatroner kun virkede i få dage men hjælpen er nær og de blev bare ombyttet uden bøvl. Ju-hu for det.
Vi kan kun give vores anbefalinger videre. Vojens Fysioterapi & Træning

2. maj 2012

Bedste kundeservice ever

Har været kunde i et par år og er yderst tilfreds med varene, priserne og specielt servicen i deres kundeservice, de er altid hjælpsomme og har en fantastik humor... varene kommer altid dagen efter bestilling uden problemer og jeg har aldrig fået en eneste forkert levering.

Lene Nilsson
Restaurant Skovshoved Hotel

28. marts 2012

Yderst tilfredsstillende

Har brugt dem i lang tid og har en fast aftale med dem. Altid søde og venlige, hjælper gerne og besvare de spørgsmål man måtte have. Tjekker op hvis det er længe side man har bestilt (hvilket er dejligt når man let kan komme til at glemme det i farten) Levering til tiden og der er meget mere.
Alt i alt rigtig godt :D

MVH
Amanda
Meget tilfreds kunde

22. marts 2012

Kontakter private

Alene det faktum at de ringer til privatregistrerede telefonnummer får alle mine alarmklokker til at ringe.

Thrusty siger at de har mit telefonnummer fra Krak, men det har de ikke, da det er registreret som et privat telefonnummer.

11. oktober 2011

Ustyrlige priser, elendig kvalitet

Thrustys telefonsælgerske lokkede mig i foråret 2009 til at købe deres printertoner til min Brother HL2030. Da jeg fik toneren pakken, løb den gamle toner samtidig tør og jeg installerede den nye uden at kikke på fakturaen. Den løb på kr. 1623,75 inkl. moms. Jeg undersøgte konkurrenternes priser, og end ikke de mest ublu kom over 700,-. Til og med var det for en original Brother-patron. Thrusty tilbød kun genopfyldte patroner. Det er for at billiggøre processen, erklærer Thrusty på sin hjemmeside. Billiggørelsen er svær at få øje på.
Jeg gik derfor ned til den lokale EDB-butik og købte en original Brother-toner for 528,- kr. og foreslog Thrusty at lade handelen gå retur med en original toner. Det kunne der ikke være tale om, meldte de fra Thrusty. Og de kunne ikke redegøre for, hvordan deres specielle teknologier havde billiggjort produktet.
Og havde det så bare været et bedre produkt, så ville en pris på en faktor 4 over markedsprisen kunne diskuteres med en vis ret. Det var det bare ikke. Toneren afsætter spontane plamager og pletter på udskrifterne. Så der er ikke sammenhæng mellem pris og kvalitet hvad angår Thrustys lasertonerprodukter.
Jeg har en gang før købt inkjet-blæk hos Thrusty. Det er heller ikke originale produkter. Priserne ligger over dem, der gælder nede hos Bog og Idé, dog ikke med en faktor 4. Jeg kan dog ikke helt afvise, at der er mere blæk i Thrustys patroner, fordi det ikke er længe siden, at jeg tog dem i brug.
Leveringstiden er tilfredsstillende.
Det samlede indtryk er dog meget negativt på grund af behandlingen i sagen om lasertoneren.

22. januar 2010