Sikke en gang svindlere😡😡😡 Købte nogle printerpatroner fra dem, fik dem godt nok tilsendt…..ikke specielt billigt. Prøvede flere af dem, men de printede ikke rigtigt, ringede til dem og brugte n... Se mere
De fremsendte såkaldte high capacity toner koster 4 gange så meget som de originale. Dette uden der er et større indhold. Desværre tjekkede jeg ikker nettet inden jeg hoppede på den ihærdige sælg... Se mere
Meget professionel, venlig og imødekommende medarbejder som alt hvad de kan for hjælpe deres kunder. De tager kontakt til teknikeren og sætter sig ind i tingene for dig, hvor de derefter guider dig... Se mere
Har købt nogle patroner som jeg blevet lovet virkede på min printer. Ingen af patronerne virkede. De ringere flere gange hvorefter jwg ber dem om at stoppe med at kontakte mig. De bliver ved med at ko... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Thrusty er en seriøs og professionel virksomhed med dygtige medarbejdere der løbende holder sig opdateret med de nyeste toner produkter, samtidig me
Østergågade 7 , 1. sal., 4800, Nykøbing F, Danmark
- www.thrusty.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Go service og ok priser :)
Go service og ok priser :)
Ingen problemer med patroner og brugt dem siden 2015 :)
God oplevelse med Thrusty
God oplevelse med Thrusty
Har i dag talt med Camilla fra Thrusty og fik en god, seriøs betjening.
Jeg har god erfaring med Thrustys produkter fra tidligere bestillinger.
Uduelige produkter
Har oplevet at købe de dårligste printer patroner , fik ombyttet en gang , men da den patron var lige så dårlig og endte med at have svinet hele printeren til , bad jeg om at få pengene tilbage . Det kunne ikke lade sig gøre . Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma og slet ikke deres printer patroner.
SVINDEL!!!!!!
Deres supersælgere er meget påtrængende, og er fyldt med lovprisning er deres produkter. Vi har prøvet deres produkt, og det lever slet ikke op til deres løfter.
I øvrigt kan man ikke få tilbuddet sendt pr. e-mail, hvilket overbeviser mig om at det er SVINDEL
Svindel!
Jeg blev kontaktet af en super rar telefonsælger, som lover mig et produkt som kan printe 3 gange flere sider end mit nuværende. Jeg siger ja tak, da jeg kan se at der er mulighed for, at spare penge (jeg er ansvarlig for indkøb af kontorartikler i virksomheden, hvor jeg er ansat).
Det viser sig så ganske enkelt, at det er præcis det samme produkt som jeg pt giver 550kr. for - MEN... De vil have 1399kr. for den! De påstår derefter at det er et andet produkt, men det er det ikke - det ER præcis det samme.
Jeg synes simpelthen det ligger på grænsen til decideret svindel! Heldigvis nåede jeg at tænke mig om inden jeg røg i fælden. En anden gang kigger jeg på Trustpilot INDEN jeg siger ja :-)
Svindel og bedrag fra et sørgeligt selskab.
Har købt toner til vores HP printer, som har svinet og delvist ødelagt printeren. Vi har reklameret over begge toner, første gang en helt ny, hvor Thrusty forlangte al mulig dokumentation, som tydeligvis bare var for at trække tiden, og få os til at glemme alt om dem.
Anden gang, en rød toner, som smittede af på alt vi printede, og kun var brugt omkring 50%. Denne gang var det vores printer som var dårlig, det havde ikke noget med deres produkter at gøre. En næsvis service medarbejder var tydeligvis blevet sat til at få os til at opgive reklamationen hurtigst muligt.
Det er lykkedes for dem, vi må videre, og er jo godt klar over, at vi aldrig kommer igennem med noget som helst her, de er grundlæggende p.... ligeglade med mig, OG DIG sikkert også. Vi har tabt ca. 2x2500,-, plus vi har haft service på vores printer første gang, og skal nu have det igen. Samlet tab, ca. 8-9000 plus moms.
Køber du toner her, skal du nok være forberedt på, at du risikerer at miste dine penge, og mere til.
PS. Thrusty kontakte os uden vi vidste hvem vi var, igennem handelsnetværket ABSI. De lovede at deres produkter var mindst lige så gode som originale, hvilket var årsagen til at vi bestilte hos dem. Sjældent har vi taget så meget fejl.
KØB ALDRIG HOS Thussty
Kan kun understøtte alle anmeldelser.
Vi købte blækpatroner til firmaet, og må indrømme at det er det dårligste køb jeg nogensinde har foretaget.
HP fuskerpatroner der totalt smadrer printeren til med blæk ud over det hele. Ydermere får man en totalt ubehøvlet behandling når man så snakker med Thrusty om problemet med deres blækpatroner.
Det eneste der fungerer hos Thrusty, er deres gode og påholdende sælger!
KØB ALDRIG NOGET SOM HELST AF DETTE FUSKER FIRMA!
Køb aldrig blækpatroner hos Thrusty
August 2014 blev vi kontaktet af en utrolig sød telefonsælger, som meget troværdigt oplyste om deres produkter som var specielt udviklede, havde større kapacitet, langt bedre kvalitet og endda billigere. Det lød for godt til at være sandt, trods det, valgte vi købe et sæt til vores printer. Da disse skulle anvendes få måneder senere, virkede de ikke. Kontaktede med stor tålmodighed Thrusty pr telefon(forsøgte mange gange telefonisk indenfor nogle dage, for til sidst få fat i Betina) Betina beklagede venligt, men jeg måtte selv kontakte deres leverandør og fortælle om vores problem. En Kian meddeler mig her at de er bekendt med en enkelt sending, havde fejl pga opdateringer på deres kunders printere. Efter flere opringninger og mails, fik jeg tilsendt et nyt sæt patroner i oktober 2014. Disse virkede så heller ikke. Samme procedure, flere forgæves opkald og endelig kom igennem til Betina, skulle jeg igen selv kontakte Thrustys leverandør. Samme 'beklagelse' der måtte være tale om nye opdateringer bla bla og efter nogen diskussion, fremsendte Thrusty nu for 3. gang et nyt sæt patroner. Vi modtager disse i april 2015. Nu går der så 4 måneder før disse tages i brug, disse virker heller ikke, jeg kontakter Thrusty igen, Betina, som jeg nu rigtig mange gange har talt med. Jeg forlanger handlen gå tilbage og få udbetalt vores kr 1.057,50. Hun fortæller hendes chef er på ferie og så snart chefen er tilbage(hun oplyser om 4 dage) vil hun tage min sag op. 7 dage senere er jeg endnu ikke kontaktet. Jeg forsøger kontakte Thrusty pr telefon flere gange i løbet af 3 dage, men forgæves.
Jeg sender atter en mail om min situation og som forventet, får jeg ingen respons. Nu ser jeg, mange har været i kløerne på Thrusty og deres søde telefonsælger og efterfølgende lignende problem.
Har lige talt med kunjdeservice?
Blev ringet op af deres service medarbejder og hun undskyldte og var rigtig sød at snakke med. Vi fandt ud af det så tingene skal nu nok gå. De virker som oprigtige og gerne vil gøre deres indsats for at løse problemerne.
Ring hvis i har problemer kan se at det kan betale sig :D
Useriøs virksomhed
Juli 2015.
Vi købte printpatroner til vores HP printer, da Thrusty overbeviste os om at deres produkter var af høj kvalitet. Samtidig henviste Thrusty til deres garanti som kan ses på deres hjemmeside. Det blev en fatal investering. Vores printer blev ødelagt. Til trods for at vi overholdt alle forpligtigelserne i henhold til Thrustys garanti - nægtede de at yde servise som beskrevet i garantien. Vi står tilbage med en lang næse og en ødelagt printer.
KØB ALDRIG PRODUKTER HOS THRUSTY.
Køb ALDRIG hos Thrusty
Efter at blive ringet op af en sælger har jeg købt 7 printer patroner, da disse skulle holde længere end dem normalt jeg bruger, og var billigere.
De første 2 jeg prøver er TOMME. Jeg forsøger at komme i kontakt med dem, da dette ikke lykkedes ender jeg med at betale regningen alligevel da jeg modtager en rykker.
Dagen efter regningen er betalt ringer Thrusty og lægger besked på telefonsvareren, som ansatte aflytter, med besked om at sende mig til inkasso. 2 dage efter at regningen er betalt ringer de igen og lægger denne gang en besked hos en af mine ansatte om inkasso.
Nu er det endelig lykkedes at komme igennem, men en meget flabet "service"-medarbejder forstår ikke at de har gjort noget galt og vil ikke give penge retur for varer der er tomme. De uåbnede patroner vil de ligeledes heller ikke tage retur.
Svindel på laveste plan
Jeg blev ringet op af en sød telefon sælger der tilbød blækpatroner til vores HP printer. Jeg blev fortalt at patronerne var en smule bedre og holdte længere end de originale. Prisen var til gengæld kun den halve.
Vi køber et pakke tilbud til 2500 kr. og modtager en regning på 4327,50 kr.
Det viser sig endvidere, at patronerne kun holder det halve, og thrusty nægter de har solgt dem på det grundlag.
Jeg har nægter fuld betaling og vil gerne returnere resten af patronerne. Det er ikke en mulighed og vi modtager nu rykkere på 410 kr. pr. rykker.
Vi har i dag anmeldt virksomheden til diverse medier, og håber de får som fortjent. :)
KØB ALDRIG HOS THRUSTY [link]
Blev ringet op af en sælger, der ville sælge blækpatroner. Jeg spurgte under samtalen FLERE gange ind til, om patronerne var lige så gode om orginale patroner, fik at vide fra sælgeren, at de var lige så gode som orginale omend ikke bedre.
Jeg modtageren varen, sætter dem i printer. Printeren siger, at der fejl på magenta patron, tager den ud, også har jeg blæk over mine finger og på gulvet, heldigvis ikke i printeren (Btw blæk til printer kan ikke komme væk med hverken sprit eller acitone :( ).
Kvaliteten på printerne er DÅRLIG DÅRIG OG DÅRLIG.
KØBER ALDRIG FRA DEM IGEN!!!!
Kan ikke dokumentere deres produkter
Jeg blev ringet op af en sælger fra Trusty, og inden vi fik set os om, var han ved at afslutte en ordre.
Jeg pointerede, at jeg jo ikke havde sagt ja til noget som helst, andet ens at bekræfte mit CVR nummer, mail mm.
Derefter bad jeg ham fremsende dokumentation for produkterne, men det havde han ikke - det følger med varen !!!
Jeg forsøgte at forklare ham, at hvis man vil sælge et produkt, må man også have salgsmateriale og dokumentation, men det var tydeligt, at han prøvede at fremskynde et ok for at blot levere én toner, som jeg så kunne prøve.
Det sagde jeg ok til, på den betingelse, at jeg først ville betale den, når den var brugt op, og bevist det antal kopier han garanterede, men det kunne ikke lade sig gøre.
Vi alle sammen ved jo godt, at man ikke kan få 300% mere ud af en toner, men det er hvad Trusty påstår - men kan/vil ikke dokumentere.
Køb originalt, og forvent lidt mere :-)
Blækpatroner af utrolig dårlig kvalitet ...
Nu har jeg efterhånden (se tidligere anmeldelse) afprøvet de nævnte (uoriginale) canon blækpatroner. Kort holdbarhed, afvigende farver.
Jeg fatter ikke, at jeg lod mig tørre så frygteligt af dette firma.
Men I andre er hermed advaret ... :(
Gå langt uden om thrusty, du vil 100% sikkert fortryde at købe hos dette foretagende!
Der er kun anmelderser med 1 stjerne eller 5 stjerner. De positive anmeldelser fremstår som skrevet af den samme person. Jeg gætter på at den person kommer fra thrusty.
Besynderligt at basere et firma på at svindle folk og narre dem til at aftage produkter. Hvis du lader dig overtale af deres aggressive telefonsælger og efterfølgende konstaterer at det er et lav-kvalitets produkt, som du ikke kan bruge. Så nægter de at tage det retur. Hvis du så alligvel returnerer det, fordi produktet er ubrugeligt, så nægter de at have modtaget forsendelsen. Og forfølger dig derefter med rykkere, inkassotrusler osv. osv.
Bliver du kontaktet af dette firma, så læg straks røret på igen.
Ualmindeligt arrogant svindelfirma!
Klinikken fik ved en fejl fra THRUSTYs side en forsendelse vi aldrig har bestilt. Vi handler ikke engang med firmaet. Efter utroligt meget besvær med at få THRUSTY til at sende en returlabel blev forsendelsen returneret.
Men, det slutter ikke her! THRUSTY sender efterfølgende rykkere, og meddeler at de ikke har modtaget returforsendelsen idet de mener den er returneret forkert. Dette kan på ingen måde være vores problem da vi aldrig har bestilt varen.
THRUSTY sender alligevel sagen til inkasso. Inkassofirmaet kan hverken kontaktes telefonisk eller digitalt. Så al kommunikation foregår pr. brev men bliver fuldstændig ignoreret. Vi har bedt THRUSTY dokumentere den pågældende ordre, hvilket også ignoreres.
Nu truer THRUSTY med retssag hvilket vi agter at gennemføre. Vi vil gerne se at det kan lade sig gøre, at malke en tilfældigt virksomhed for penge, blot ved at pådutte virksomheden en tilfældig forsendelse som aldrig er bestilt. Det er vist en markedsføring som ligger på den forkerte side af lovens grænser.
Vi opfordrer alle til at holde sig langt væk fra THRUSTY, og samtidig hjælpe med at sprede sandheden om dette svindelforetagende på alle sociale medier.
Administrator Pernille Storm
/På vegne af Speciallæge Kim Boe - Klinik for ortopædisk kirurgi
Køb ikke af Thrusty
Kom til at sige ja, til en sælger fra Trusty, men afbestilte patronen via mail da den var dyrere end selve printeren.
De sendte patronen alligevel og da jeg ikke ville betale sendte de mig til inkasso med trusler.
Jeg har nu betalt for at slippe for bøvl og det viser sig at den 1600.- Kr. dyre printerpatron sætter mørke skygger på mine fakturaer.
Konklusion: dyre og dårlige produkter.
Smæk røret på når de ringer så du ikke bliver overtalt til at købe.
Tillid til Thrusty
Har handlet med Thrusty i 5 år og har altid fået god service og gode produkter. Kunne ikke drømme om at skifte leverandør.
Super super service
At bestille blækpatroner hos Thursty.dk går som en leg. det er yderst hurtig og effektiv ekspedering.
Hos min virkomhed, Tripplex, er vi meget glade for samarbejdet.
vores varmeste anbefalinger