Thiemannkok Anmeldelser 68

3,9

Nogle forhandlere gør bare det ekstra! Kæmpe ros for jeres kommunikation. Jeg kunne ikke nå at hente bilen i jeres åbningstid, så betalingen blev klaret ved mobilepay og bilen stod støvsuget, da jeg... Se mere

Fik skiftet forruden i min bil - 2 dage efter var jeg forbi og påpegede at jeg havde fået en decideret "forringet billed kvalitet" ...... Nederste del af ruden (3cm fra keramisk kant) vrider / forvr... Se mere

Revnet rude - forsikringsskade som Poul vejledte fint i hvordan og hvorledes. Audi lånebil (helt ny) til KUN 20,- for 20km :-) Fik min egen igen allerede dagen efter selvom det var over middag dagen f... Se mere

Har i dag d. 30/6-14 fået skiftet forrude i min VW UP! da den var revnet som følge af et stenslag. Valgte af få det lavet hos Teimannkok og har bestemt ikke fortrudt. Personalet er imødekommende, pris... Se mere

3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

"Goes that extra mile"

Super service! Til trods for tidspres i virksomheden og at det betød overarbejde for den stakkels medarbejder, fik vi ordnet vores stenslag med det samme, for at de kunne spare os en masse besvær!
De reddede ikke blot vores dag, men hele vores uge (bankkonto og venskab). ;)

18. august 2015

Topklasse

Når man desværre får brug for den slags, så var det en super god oplevelse, og servicen var i absolut topklasse. Her vil jeg absolut vende tilbage, hvis jeg igen skulle få ødelagt en rude.

30. juli 2015

Super god service

Virkelig god oplevelse, da jeg skulle have skiftet forruden - hurtig ekspedition, lånebil og så var bil støvsuget da jeg kom tilbage - perfekt!

27. maj 2015

God service :-)

Jeg havde fået en revne i den venstre side på frontruden på min vw up.
Jeg ringede om mandagen og kunne komme dagen efter og få min rude skiftet. Lånebilen var en fed Audi A3 og da jeg kom og hentede min bil om eftermiddagen, var den rengjort indeni og derudover fik jeg en flaske glasrens med.

Rigtig god service hos Thiemannkok - det er ikke sidste gang jeg har brugt dem :-).

20. maj 2015

Afrensning/ polering af forrude

En "film" var kommet på forruden.
Man anbefalede at afrense/ polerer forruden, det har desværre IKKE fået "filmen" væk kr.400,- ???? for dårligt !!!

René Freyvall

27. marts 2015
Thiemannkok-logo

Besvarelse fra Thiemannkok

Hej Rene

Jeg beklager din oplevelse af vores arbejde i forsøget på at afrense din forrude. Du skal ikke betale for et stykke arbejde der ikke tilfredsstiller dit ønske om et flot resultat, så da vi ikke har andre muligheder end de muligheder vi har anvendt, vil vi naturligvis refundere det betalte beløb på kr. 400,00, da vi altid giver 2 års garanti på vores arbejde.

Jeg vil derfor bede dig om at komme ind til os, så du kan få dine penge retur.

God weekend.

Jesper Kok
Indehaver.

Perfekt

Ringer og får lavet ny siderude samme dag, god service. Jeg vil varmt anbefale virksomheden til alle :-)

22. december 2014

Absolut perfekt

jeg vil sige den oplevelse jeg har haft har været ikke mindre en perfekt , jeg kom og skulle ha lavet et stensalg so, så ikke kunne repareres men det blev klaret med en udskiftning i stedet så 3 timer senere havde jeg fået en ny forrude i uden tidsbestilling absolut behandling

19. december 2014

Udskiftning af rude

Kanon service. Fik ruden skiftet fra dag til dag. Lækker låne bil og egen bilen blev afleveret støvsuget. God pris. Alt i alt en god oplevelse. Kan klart anbefales :)

19. december 2014

Fin service

De klarede alt omkring forsikring, bilen var støvsuget da jeg hentede den og lånebilen kostede 1 kr pr. km og var en Audi A3. Fin service.

17. december 2014

Høj kundeservice.

Var uheldig at få et stenslag/revne i frontrude, som krævede en udskiftning af ruden. Jeg vælger selv, hvilken dag der passer mig bedst, at skulle undvære bilen for reparation.Den aftalte dag/tid afleveres bilen, og lånerbil ( super fin Audi A3 ) udleveres - hurtig og effektiv betjening. Bilen er klar til afhentning samme eftermiddag.
Tilfreds kunde :)

7. december 2014

imødekommende, professionel og super hurtig personale, samt god kvalitet

Jeg møder en smilende og imødekommende mand, jeg informere ham om forruden, han vurdere at den skal skiftes, siger at det kan han næste dag og at jeg kan låne en kundebil imens og informationer omkring dette. Han skal have forskellige forsikrings oplysninger og siger at det skal de nok sende ind. Jeg får udlevert en nøgle til kundebilen, som viser sig er en Audi A3, super lækker at køre i. Vi aftaler at jeg kan hente min egen næste dag ved middagstid og han får nøgle til min bil, enkelt og nemt ik.

Ringer først til Thiemannkok og spørger om bilen er færdig, det er den. køre derud, møder igen en smilende og imødekommende og frisk mand, får afregnet med antal km. for kundebilen. Han fortæller at min bil er støvsuget og ordnet, han fortæller mig at de nok skal sende papirerne til mit forsikringsselskab. Han giver mig en flaske rudevask med samt små klistermærker til at sætte på ruden hvis den skulle få stenslag, så det kan laves med det samme. Super god oplevelse

6. november 2014