Thiemannkok Anmeldelser 68

3,9

Revnet rude - forsikringsskade som Poul vejledte fint i hvordan og hvorledes. Audi lånebil (helt ny) til KUN 20,- for 20km :-) Fik min egen igen allerede dagen efter selvom det var over middag dagen f... Se mere

Har i dag d. 30/6-14 fået skiftet forrude i min VW UP! da den var revnet som følge af et stenslag. Valgte af få det lavet hos Teimannkok og har bestemt ikke fortrudt. Personalet er imødekommende, pris... Se mere

3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Yderst positiv oplevelse (endnu engang)

Nogle forhandlere gør bare det ekstra! Kæmpe ros for jeres kommunikation. Jeg kunne ikke nå at hente bilen i jeres åbningstid, så betalingen blev klaret ved mobilepay og bilen stod støvsuget, da jeg hentede den. Ærligt så var bilen ekstrem beskidt efter nogle ugers massiv brug 🙂. Havde på ingen måde forventet den service.

Jeg kørte relativ langt til jer på grund af tidligere super god oplevelse og det gør jeg gerne igen, hvis jeg en dag skulle få brug for det igen. Tusind tak! ❤

4. februar 2022

Super service og vejledning i forhold…

Super service og vejledning i forhold til rudeskift af Mercedes C klasse - billig pris og omhyggeligt og perfekt arbejde. Benyttede mig samtidig af deres meget gode lånebilsordning. I øvrigt var mit tyske afgiftsmærke forsigtigt flyttet over på den nye forrude og bilen støvsuget.

2. november 2021

Fik skiftet forruden med "piv ringe" kvalitet !

Fik skiftet forruden i min bil - 2 dage efter var jeg forbi og påpegede at jeg havde fået en decideret "forringet billed kvalitet" ...... Nederste del af ruden (3cm fra keramisk kant) vrider / forvrænger "billedet"voldsomt !! INGEN reklamation - sådan er alle ruder siger de !!
Jeg blev grinet af og nærmest udstillet som hykler...!
MEN bilen er i dag kasseret i syn på grund at den dårlige kvalitet af rude .... 4500 gange tak for den fine hjælp !! ;-(

11. maj 2021
Thiemannkok-logo

Besvarelse fra Thiemannkok

Alle bilruder laves ved hjælp af høj varme i ovne for at de buer og derved passer til bilens design. Ved denne proces opstår der i mere eller mindre grad optiske forvrængninger i siderne og i bunden af ruden, som vi påpegede over for kunde. Beklager hvis vi har givet dig det indtryk at du var til grin, men erstatter da gerne ny forrude hvis du kan fremvise synsrapport der dokumentere at forvrængninger i forrude var årsag til at din bil blev kasseret til syn.
Jesper Kok

Fantastisk service!

Fantastisk service! Bilrude skiftet af søde, profesionelle og kompetente medarbejdere! Direkte skadesrefusion så var virkelig nemt, og en rigtig fin lånebil, mens ruden blev skiftet. Kan klart anbefales til alle 😊

15. april 2021

bedste service.

Skrev den 16 marts frontrude defekt skal skiftes, ringes op tirsdag kl 0815 kom med bilen et styk på lager,byttebil,de kontakter forsikring, afhenter bil kl 1320, ruden dækkede forsikringen, kagen gav jeg for supergod service, kan anbefales.

17. marts 2020

Topservice!!!

Januar 2018 får jeg et stenslag, der bevirker at frontruden skal skiftes. Dét får jeg gjort i Odense i Højmeafdelingen. De skiftede fra dag til dag og jeg lånte kvit og frit en Golf som erstatning. Super god service.
Der var desværre et problem med den nye rudes fabriksmonterede regnsensor. Den havde ikke fuld kontakt med ruden. Dét forhold er ikke Thiemann Koks skyld men fabrikkens. Da efter nogen tid, hvor jeg ikke synes at regnsensoren helt virker efter hensigten, opsøger jeg Thiemann Kok. De forsøger at udbedre det ved at sprøjte kontaktgel ind mellem rude og sensor. De sagde, at det var det, de kunne gøre og ellers måtte det blive en ny forrude. Men det bliver aldrig helt godt. Over et år efter udskiftningen sender jeg en mail til dem, hvor jeg beskriver ovenstående. Et kvarter efter bliver jeg ringet op og får beskeden: “Du skal have en ny frontrude - har du tid til at komme med din bil nu, så har du den igen i morgen.” Og det havde jeg - så jeg trillede ud med bilen - fik en ny lånebil og næste eftermiddag kunne jeg hente bilen igen - nu med ny rude og en sensor der virker. Ingen diskussioner og tidsfrister og reklamation mm. Dét er service vi kan li!!!!

23. august 2019

STORT 5-tal herfra

Fik skiftet forruden i min Opel Vectra, bilen blev leveret tilbage støvsuget, min parkeringsskive var flyttet, endda mit tyske miljømærkat var flyttet med over - det var dælme imponerende.
Tilmed var de billigere end de andre.
What's not to like...

14. juni 2018

Fik installeret ny forrude for tre…

Fik installeret ny forrude for tre måneder siden. For fire dage siden flækkede ruden i det kolde vejr.
Jeg henvendte mig for at spørge hvad der kunne gøres. Svaret var at der sørme var et stenslag så her var ingen garanti. Jeg spurgte om det virkelig kunne passe? Var det normalt at en rude kun holdt tre måneder?
Så grinede reparatøren af mig, trak på skuldrene og sagde, at han da havde kunder, der fik skiftet ruder to gange om ugen.
Konklusion: Den garanti der skiltes med på firmaets hjemmeside gælder tydeligvis ikke. Medarbejderne er decideret uartige overfor kunderne.
Her kommer jeg ikke igen.

25. februar 2018
Thiemannkok-logo

Besvarelse fra Thiemannkok

Det er jo altid irreterende at en bilrude går i stykker især når den lige er blevet udskiftet og koster mange penge. I dette tilfælde kommer kunde til os med et stort og kraftigt stenslag som er årsag til at forruden er gået i stykker igen. Vi og Superdæk som kunden også havde været i kontakt med, forklare roligt og tydeligt at årsagen til at forruden er revnet igen, skyldes dette kraftige stenslag. Dette vil kunden på ingen måde høre tale om, da han så skal betale igen for en ny forrude. Jeg vil gerne svare, da det på ingen måde fortæller sandheden. Vi giver altid garanti på at forruden er korrekt monteret og at den er i original kvalitet uden fejl, så her er det ikke korrekt at vi ikke giver garanti. Forruden havde et kraftigt stenslag som var årsag til at den gik i stykker. Vi tog imod kunde og forsøgte på venlig måde at forklare årsag men dette var kunde på ingen måde lydhør overfor og giver så udtryk for dårlig opførsel fra vores side af. Har ikke tidligere oplevet sådan en reaktion fra en kunde og vi har altid levet op til vores ansvar for reklamationer og god behandling af vores kunder, hvilket ses af at vi har mange der kommer igen og igen, for at få lavet deres bilruder her.

Jesper Kok
Indehaver.

Kæmpe stenslag repareret til UG!

Kæmpe stenslag repareret til UG!
Jeg havde fået et kæmpe stenslag, der gik gennem mange lag (ca. samme størrelse som en 2-krone) i frontruden - de var ikke sikre på at det ville blive super godt pga. størrelsen og dybden på stenslaget.
Men men men over alt forventning (glasmandens eget udsagn) - man kan kun se en lille mat plet fra hvor stenen ramte ruden.
Absolut kompetente medarbejdere!
Alt i alt - PERFEKT!!!

22. august 2017

Ingen tidsbestilling - not true

Jeg har altid brugt jer til reparation af stenslag, da man før ikke skulle bestille tid.
Jeg har idag taget fri fra min arbejde (arbejder i Aarhus), så jeg kunne få lavet min stenslag med det samme.
Men 16.10 den 4/1 bliver jeg afvist, da der ikke er tid.
Så passer det jo ikke med "ingen tidsbestilling".
Så hvis jeg var jeg, så RING inden i køre forbi!
Mvh Daniel

4. januar 2017

Perfekt service

Perfekt service. Overholder levering og service aftale. God lånebil og bil støvsuget samt en flaske vinduesrens med på vejen. Tak for det . I gør det så godt !

14. november 2016

De er skabt til ruder 👍🏻

Super god service !
Godt tilbud på ny forrude som kan konkurrere på pris og kvalitet !
At man bare kan få ordnet bilen og få en låne bil !
Kan kun anbefale Thiemannkok på det varmeste 👍🏻

10. november 2015