Se, hvad kunderne siger
Thermae 2000 Vergane glorie. Onvriendelijk en ongeïnteresseerd personeel tm de receptie toe. Vies, stoffig, rottende houten kozijnen en deuren. Vies, ondoorzichtig en met kalk bevlekt gla... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sauna, Wellness en beautycentrum, Wellness resort Thermae 2OOO: Geniet van onze heerlijke thermale sauna en wellness arrangementen. Geniet bijvoorbeeld van onze Tuli sauna of Stuga sauna en kom volledig tot rust.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.thermae.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een erg tegenvallende dag, slechte ervaring !
Wij hadden ons verheugd op een gezellig welness echter bij aankomst moesten we al extra betalen voor het parkeren, gaat niet om de 3€ echter wel de foutieve informatie en de desinteresse van het personeel. De gehele ervaring viel tegen, zwembaden voor welness aan de koude kant, de algehele temperatuur is te koud om te genieten. De bubbelbaden zitten continu vol, mensen blijven maar zitten. Een tip vriendelijk advies middels een bordje dat iedereen wel een keer in een bubbelbad willen zitten, was gewoon veel te druk. Personeel gaat slecht om met kritiek ook al zouden ze dit als opbouwend kunnen zien. Kortom wij gaan er niet meer heen, zonde van het geld. Het is erg verouderd en gericht op massa, zonde !!
In eerste instantie viel het tegen, werd goed gemaakt.
Regelmatig gaan we naar de sauna (ook vaker en al jaren naar thermae 2000). De eerste ervaring van een Thaise hoofdmassage voor 2 personen was voor een persoon een grote teleurstelling met een niet prettige afloop.
Sauna is op mix dagen of niet-badkledingdag het prettigste qua sfeer. Eten is matig qua prijs-kwaliteit verhouding.
Echter hebben ze het goed gemaakt. En ontzettend hun best hiervoor gedaan.
We werden serieus genomen. De keer erna was de welness massage zeer goed. Kwaliteit die je mag verwachten voor de prijs, een prettige ontspannen sfeer.
Wat een teleurstelling
Wat een teleurstelling. Het was zó druk dat ontspannen onmogelijk was. Bubbelbaden continu vol, sauna’s overvol, relaxbioscoop geen plek en zelfs wachtrijen bij de wc’s. Voor eten stonden enorme rijen; we hebben uiteindelijk 45 minuten gewacht op een snack die we hebben geannuleerd omdat anderen die later bestelden al eten hadden.
We hebben bewust voor Thermae 2000 gekozen vanwege de menukaart in het restaurant, maar daar konden we door de drukte geen gebruik van maken. €100 betaald, 1,5 uur gereden, en een eerste wellnesservaring die compleet in het water viel. Op dit soort dagen zou echt een maximum aantal bezoekers moeten gelden. Wij komen niet meer terug.
Sauna's waren koud veel was dicht…
Sauna's waren koud veel was dicht .Prijs kwaliteit niet in verhouding als je dit vergelijkt met Elaisa of Otrium sauna's . Onduidelijk bij de resevering dat je ook een bakpak moest dragen voor de verwarmde zwembaden. Daardoor alleen van de koude baden bij de sauna gebruik kunnen maken . Mijn inziens te druk
Vergane glorie
Vergane glorie. Vies. Bijna alles is vies. Wc stinkt gewoon. Ik heb ze een mail gestuurd en dan krijg je antwoord: we hebben hoge standaard. We poetsen meermaals blablabla. Ik heb het de vorige keer gezien en vandaag weer. Met een trekker over de vloer en echt waar. Met een busje nivea deo de geur weg krijgen. Geen doekje over de wc. Eigenlijk niks. De hele poetsbeurt duurde 20 sec en ik heb het echt geteld. Hoge standaard?? Eten gruwelijk duur. Flamkuchen 15 euro en aangebrand!!! Thermae mag niet eens innde schaduw staan van welke andere sauna ook. Als je een verwendag wil ga dan niet hierheen. In maastricht vele mooiere, schonere en goed eten.
Ik kan alleenmaar zeggen. Vergane glorie op alle punten.
Slecht onderhouden
Slecht onderhouden! Rottend hout buiten, haren en schimmel op de grond in omkleedcabine , jonge vrouw uitgegleden door slecht bijhouden zeer natte vloer, onvriendelijke receptioniste bij eindafrekening (rest van personeel wel vriendelijk). Toiletruimten beneden ruiken naar urine…en zeer vies! Koude zwembaden binnen, zogenaamd storing maar dat is altijd zo als we er zijn… Al met al, geen Thermae meer voor ons viertjes!!!
In de herfstvakantie op een donderdag…
In de herfstvakantie op een donderdag deze spa bezocht.
Om 1230 was de eerste opgieting vuur en passie. Man man wat een fiasco. De opgieter stond een beetje geil de gigolo te spelen naar een paar Duitse vrouwen wat heel storend was. Gooide daarna met het ijs door de sauna en legde het zelfs bij mensen op het hoofd.
En bij navraag bleek deze malloot dit altijd zo te doen. Nou een keer maar nooit weer.
Het restaurant zijn we ook geweest. Lekkere gerechten en een keurige nette bediening ( Mandy)
Het sauna complex was verder keurig en prima in orde en was een fijne belevenis.
De koffie scrub was ook prima.
De domper was dat we nog even 9 euro parkeerkosten mochten betalen boven op de entree.
Tegenvaller
Het parkeren was een kriem. Aangezien het kersttijd is in Valkenburg moesten wij van te voren reserveren. Hier kreeg ik de dag zelf een mail over. Toen ik wilde reserveren was alles al uitverkocht. Eenmaal daar bleek er geen parkeergelegenheid te zijn. De aardige dame bij de parkeerplaats Cauwberg gaf aan dat dit elk jaar hetzelfde gaat. Dan maar lichtelijk geïrriteerd naar de receptie. Nu zou er wel plek zijn, dus hup weer terug naar die aardige mevrouw. Zij gaf wederom hetzelfde antwoord helaas. Dan maar weer terug naar de receptie. Er zou nu plek zijn op de eigen parkeerplaats, dus uiteindelijk opgelost. De locatie is echt schitterend, ook de reden waarom wij hier hoge verwachtingen van hadden en hier naartoe zijn gegaan. Maar wat een tegenvaller! Het was er absoluut niet schoon. De infrarood sauna's zijn zo vies dat wij hier direct uitgelopen zijn. Er zat een compleet uitgeharde kauwgom opgeplakt en stof waar een oude zolderkamer niet aan kan tippen. Ook de algemene ruimtes zijn niet schoon en er is veel achterstallig onderhoud. Op vele plekken in de sauna's zijn tegels stuk of komen complete tegelstrips van de muur af. De opgietingen waren leuk verzorgd door bekwaam personeel maar heel kort. Ik denk dat al met al de opgietingen 10 minuten duren, erg jammer. Deze werden allemaal gehouden in de grote panorama sauna, mooie sauna met veel capaciteit. Nog nooit zoveel mensen in 1 sauna gepropt gezien. Ik voelde mij net een sardientje in een overvol blik. Aangezien het (helaas) badkledingdag was, was het dan ook overal erg druk. De regendouches bij de sauna's zijn heerlijk, temperatuur zelf te regelen en niet zo'n ellendig knopje wat je elke 30 seconden moet indrukken. Het broodplankje wat wij gegeten hebben was denk ik het brood van de ochtend ervoor. Helaas was het hard. Ondanks dat wij entree voor de hele dag hadden, toch maar besloten om optijd te gaan en in het gezellige Valkenburg zelf ergens te gaan eten. Dit ook aangegeven bij het uitchecken en er werd níéts mee gedaan. Al met al echt heel teleurstellend. Normaliter schrijf ik nóóit recensies, maar dit moest toch even gemeld worden.
Wellness en culinair arrangement
Wij hadden een 'Wellness en culinair' arrangement. Het lukte niet om via de website te boeken. Dus gebeld met de klantenservice. Deze heeft alles keurig geregeld, dacht mee en was erg behulpzaam en vriendelijk. We hebben een persoon toegevoegd en ook daar werd alles netjes voor geregeld. Minpunten:Wij vonden de thermen een beetje een doolhof, het water mocht voor ons iets warmer. Het rookgedeelte ligt naast het zwembad, dus wij roken de sigarettengeur tijdens zwemmen en dat vonden wij ongepast. Maar we snapten dat roken voor mensen moet kunnen en dat zij ook een plek nodig hebben. De hotelkamer was stoffig, handzeep was op, maar verder schoon. Pluspunten: personeel was vriendelijk en behulpzaam en is een aanwinst. Wij herkennen ons niet in kritiek op personeel. Iemand in onze groep was jarig en daar werd aandacht aan besteed, wat wij ontzettend hebben gewaardeerd. Eten (lunch buiten arrangement) is prijzig, maar lekker en prima porties (ik kreeg het niet op bij avondeten inclusief). Wij hebben een fijn weekend gehad en raden het aan. (Tip: haal betaald parkeren eraf voor hotelgasten.)
De nieuwe badkleding kalender is uit
De nieuwe badkleding kalender is uit
Schande voor de mensen die een vast abonnement hebben 15 dagen badkleding in de maand. Zo zie je maar weer dat geld een belangrijke factor speelt. In plaats van wellness wordt het een zwembad met vele gasten die luidruchtig zijn en de regels niet naleven. Jammer dat dit de nieuwe keuze is
Vol de serviette, essuie et pantoufles
Le 21/10/2025 nous avons été moi et ma femme au therme. En fin de soirée ma serviette de bain, mon peignoir et mes sandales ont disparu. Une autre fille se plaignait elle aussi que ces affaires avaient disparu. Une personne du personnel nous a dit que cela arrivait souvent. La direction n’a rien fait à par nous dire de sonner le lendemain. Pas sûre que nous y retournerons.
Een weekend geboekt met overnachting en…
Een weekend geboekt met overnachting en 3 gangen menu voor onze trouwdag. Bij aankomst stonden de lege wijn flessen met bjjbehorende glazen op de gang en die stonden er nog bij het vertrek de volgende dag. Het bjjgeboekte 3 gangen menu in het restaurant was lauw en na 2 uur en 15 in het restaurant te hebben verbracht omdat het dessert pas om 10:30 werd geserveerd waren wij de laatste gasten.
De +/- 550euro die we hebben uitgegeven dat weekend is het absoluut niet waard, zonde van het geld.
Jammer want de locatie is echt schitterend
Grote teleurstelling
Dit jaar teleurgesteld in Thermae 2000. Er bleek bij aankomst een intern event te zijn, waardoor we:
a) geen gebruik mochten maken van de parkeerplaats van het hotel
b) we bij binnenlopen van het hotel stuitten op een welkomstreceptie (voor anderen) waar we doorheen moesten lopen om te kunnen inchecken
c) de loungebar tot 18:00 uur 's avonds gesloten was
d) er te weinig bediening was in het lunchrestaurant (veel te lang moeten wachten op te duur en niet lekker eten) en
e) we op de dag van vertrek twee keer -in de badjas- met onze koffers buitenom moesten om van het hotel in de thermen te komen en vice versa voor de uitcheck. Heel onhandig en ongastvrij. Totaal niet de kwaliteit en gastvrijheid die we kennen én verwachten van Thermae. Als we dit vooraf hadden geweten, hadden we dat weekend niet geboekt. Gelukkig maakte restaurant Zest in Valkenburg centrum veel goed. Daar voelden we ons wel welkom én hebben we heerlijk gegeten en genoten van de lokale gastvrijheid.
⚠️ Catastrofale ervaring bij Thermae…
⚠️ Catastrofale ervaring bij Thermae 2000 ⚠️
Verwend verblijf van begin tot eind: 3 verschillende kamers getest, allemaal vies en een vestiging van deze standaard onwaardig. We vonden: sporen van ontlasting op het potje, schaamhaar in het bad en de douche, bevlekte en gaten in de bedden, ondraaglijke geur van oude sigaren, lekkende gordijnen, vuil op de vloer, roestige en slecht onderhouden kranen, vette handen aan de spiegels.
In plaats van te genieten van de spa, hebben we meer dan 5 uur aan kleedkamers verspild en deze herhaalde problemen gemeld, zonder oplossing. Geen ontspanning, geen zen-geest: totaal gemist verblijf.
De manager weigerde, verre van een eerlijke compensatie te bieden, ons verblijf te verlengen en miste professionaliteit. Resultaat: Thermae 2000 is absoluut te vermijden. We raden ten zeerste aan om voor Thermen Maastricht te kiezen, veel serieuzer en respectvoller voor hun klanten.
📸 Al ons bewijs op foto's
Vreselijk klantcontact en erg duur
Mooie wellness, maar het contact is verre van klantvriendelijk en het is allemaal echt rete duur!
Eerst probeer ik een gesprek te starten via WhatsApp die ik via de knop op de website heb gevonden. Krijg ik een bericht dat dit niet meer besvhikbaar is.
Vervolgens probeer ik naar hun te bellen. De eerste 2 dagen dat ik probeerde te bellen kreeg ik steeds te horen dat ze waren gesloten (openingstijden zijn tot 22 uur) terwijl het nog niet eens 17 uur was.
Hierna heb ik ervoor gekozen via de telefoonlijn op de knop te kiezen om met spoed een medewerker te spreken bij dringende vragen. Eerste keer werd ik in het gesprek opgehangen. Natuurlijk heb ik terug gebeld..! Ik werd opnieuw doorverwezen en na een kwartier wachten heb ik zelf maar opgehangen. Belachelijk om zo opgengen te worden midden in een gesprek en zo lang opnieuw te moeten wachten op een medewerker die mij waarschijnlijk opnieuw zou ophangen. Terug bellen doen ze namelijk ook niet!
Fijn dat jullie zo een klantvriendelijk bedrijf zijn. ,:/
Helaas heb ik al vouchers gekocht voor jullie entree en vind ik het zonde dat weg te gooien, maar dit is de laatste keer dat ik hier kom.
De extra arrangementen die ik bij jullie wilde boeken laat ik ook maar zitten. Dat hoef ik nu al niet meer.
Eten en drinken ook ontzettend duur, terwijl je al zoveel betaald voor een entree.
Ik zou zeggen, zoek vooral een andere wellness..!
We hebben een junior suite geboekt⁰⁰
We hebben een junior suite geboekt. Hier zijn we echt blij mee. Het Bad (wel beetje koud) en de saunas hebben we als prettig ervaren.
Echter het eten is te duur en vies. Ze vragen restaurant prijzen en je krijgt iets heel anders. We hadden biefstuk (30 euro). Smaakte verrot half rauw half doorgebakken. Rauwe sperciebonen zonder beetje zout. We hebben laten staan. Cesaersalade 19.50. Bak sla met heel weinig dressing. Paar ansjovis erop. Supermarkt salade 100 x beter. Hoeft geen culinair festijn maar als je deze prijzen betaald moet wel eetbaar zijn.
Vernieuwd
Thermae 2000 vinden we nog steeds een bezoek waard. Al vele jaren komen we hier. Gisteren een heerlijke zomerse dag beleefd. De coating van het buitenbad in het geklede gedeelte is vernieuwd, de planten gesnoeid en vervangen en bij het fysiobad zijn vele stoelen weggehaald en is er geverfd. Vervelend vind ik nog steeds dat er sigarettenrook in het zwembad te ruiken is. Het rookgedeelte moet niet vlakbij het zwembad liggen. Vervelend vonden we ook de constant aan elkaar geplakte stelletjes in het zwembad. De prijzen voor eten en drinken zijn hoog, maar dat wisten we al, dus maken we er niet altijd gebruik van en eten we lekker in Valkenburg centrum.
Top ervaring
We hebben een ontzettend fijne huwelijksreis gehad! Het hotel kreeg onlangs een grote update en dat zag je aan de suite! We genoten van een ontspannende midweek weg. Het personeel was super attent en behulpzaam-zoals Lisa die ons hielp met een misverstand. Maar wat ik bijzonder vond was de grote keuze aan saunas en de ontspannende sfeer die wordt bewaakt door personeel! Fijne opgietsessies en lekker eten. Kortom wij zijn heel erg tevreden en komen terug.
Aquafitness.
Goeiemorgen allemaal.
Ga iedere vrijdagmorgen naar de groepsfiness in het kleinere gezellige bad.
De lessen worden gegeven door Renee welke zij iedere keer weer vakkundig verzord.
Het is vooral gezellig omdat ik de enige man ben bij 10 andere dames. Zeg nou zelf wat een geluk kun je hebben.Verder is het geweldig vertoeven in thermae Valkenburg. Woon er zelf 1,5 km vandaan.
Het is voor iedereen aan te raden,ben zelf bijna 80 jaar.Gewoon heerlijk zalig
Heerlijke groepsfysio
Ik ga iedere week naar de groepsfysio in het kleine warme thermaal bad
Ik verheug me er iedere keer weer op om te gaan
We zijn met een groep thermaevriendinnen en drinken dan na afloop lekker gezellig koffie in het restaurant
Zo blijf ik “soepel” met een sociaal tintje
Læs mere om andre typer anmeldelser.