I had a very good experience. The staff was to the point and well trained. After a quick verification what did not need to be repaired has not been done. The Phone Lab is efficient and can be trust... Se mere

Another trip to The Phone Lab because I'd purchased another 2nd-hand iPhone, so a new battery needed to be fitted. Plus, an older phone I had also had needed a new battery. The two guys working that d... Se mere

De wachttijd viel mee. Mijn scherm was kapot gegaan en dit kon gemaakt worden. Er werd eerlijk advies gegeven over de reparatie en kosten. Vragen konden gesteld worden en er werd ook meegedacht over d... Se mere

1. Reparation af telefoner
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
  4. Mobiltelefonbutik
  5. Butik med computertilbehør

ThePhoneLab weet alles over smartphones, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Maar we doen meer dan alleen repareren. Onze missie is om de levensduur van mobiele apparaten te verlengen en e-waste te verminderen. Door reparaties toegankelijk en efficiënt te maken, willen we de wegwerpcultuur in de tech-industrie tegengaan. ThePhoneLab streeft naar heldere en open communicatie. Zonder poespas. Wij zijn betrouwbaar en competent, en dat stralen we ook uit. Je ziet het aan onze cleane, frisse winkel en high tech lab, én aan onze mensen. Kwaliteit en prijzen van onderdelen houden we nauwlettend in de gaten – en daar handelen we naar. Zo kunnen we de beste service en de hoogste kwaliteit bieden, tegen de laagste prijs. Daarnaast hebben we een bredere visie: bijdragen aan de circulaire economie. We streven ernaar om tegen 2030 meer dan 2 miljoen mobiele apparaten langer in leven te houden. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet.

4,8

Svarer typisk inden for 1 måned

Een onnodige dure reparatie.

Edit: 06-03 Na de review ben ik gecontacteerd door een aardige medewerker van the phone lab. Ik heb begrepen dat er terugkoppeling is gegeven naar de medewerker in het filiaal over de manier van communiceren.

Er is veel persoonlijke moeite in gestoken om het met mij goed te maken. Dit wordt gewaardeerd.

------------------------------------------------------------

Wat begon met een kapot laptop scherm eindigde in een gevoel van teleurstelling. Het scherm van mijn laptop werkte niet meer goed. De backlight leek kapot te zijn. Na een snelle google search kwam ik uit bij de the phone lab om dit te laten maken.

Op de website werd gezegd dat de prijs rond 169 euro zou zitten, maar kon afwijken op basis van het model. Na het maken van een afspraak online kon ik de volgende dag in de winkel terecht. Daar gaf de reparateur aan dat de prijs 250 euro zou zijn, maar dat ik nog gebeld zou worden voor een definitieve prijs en diagnose.

Tijdens het belletje werd mij verteld dat mijn hele moederbord vervangen zou moeten worden. De kosten, tussen de 369 en 500 euro. Voor mij voelde het niet goed omdat de problemen alleen in mijn scherm leken te zitten en de laptop wel goed werkte op een externe monitor.

Ik belde een andere reparateur voor een second opinion, deze heeft een diagnose gesteld en het bleek om een losse kabel te gaan. Voor 100 euro was het gemaakt.

Het voelt alsof the phone lab mij een onnodige dure reparatie heeft geprobeerd te verkopen terwijl het veel simpeler op te lossen was.

10. februar 2026

Laptop batterij vervangen

Mijn laptop deed het alleen nog als hij aan de lader hing. Op zaterdag ben ik bij de phone lab langsgegaan om de batterij te laten vervangen. Ze moesten het serienummer van mijn batterij bekijken om een nieuwe te kunnen bestellen, dus ik liet mijn laptop achter. Zondagochtend kon ik mijn laptop weer ophalen terwijl ze wachtten op de nieuwe batterij. Die werd dinsdag ochtend geleverd en bij het plaatsen heb ik ook slechts een half uurtje hoeven wachten. Uiteindelijk is het dus binnen 3 dagen geregeld waarbij ik mijn laptop het grootste deel van de tijd gewoon nog kon gebruiken.

17. februar 2026

Macbook met waterschade

Ben super goed geholpen door denk ik de manager. Mijn macbook had waterschade en nadat ik helaas terug moest de volgende dag omdat er toch nog iets mis was werd er fijn met mij mee gedacht en is dit meteen voor mij opgelost. Mijn laptop doet het weer als van ouds :)

10. februar 2026

a very good experience

It was a very good experience, I went to change the battery of my phone Oppo, it took more or less an hour, everyone was nice and kind and I even get one delicious and warm coffee for free while I was waiting 👍🏻👍🏻

14. februar 2026