Theodor Christiansen el firma
Theodor Christiansen el firma, blev benyttet i forbindelse med opførsel af nyt hus i 2021, som under entrepreneur.
Armin startede med at anbefale en europæisk stik kontakt type, som han sagde skulle være det bedste på markedet. Dog udelod han at begrundelsen for denne anbefaling, var at det var det billigste.
Udover at lyve overfor kunderne bevidst for at spare penge, har vi sidenhen haft stik kontakter der faldt ud indendørs og udendørs, samt overgang i el systemerne, pga. dårlig udførsel. Vores ingeniør har sidenhen konstateret at ind fræsning af kablerne i væggen, er lavet direkte farligt med risiko for brand, samt sjusket.
Yderligere har flere elektrikere måtte rette op på sikringsmæssige fejl i el tavlen, for at strømmen fungerede korrekt, hvorved de også har undret sig over brugen af billige materialer, da standarden i DK er bedre.
Gennem processen har vi rakt ud til Armin og Theodor Christiansen firmaet, som nægter at hverken at udbedre fejlene eller at tage stilling til problemerne.
På baggrund af Theodor Christiansens villighed til at bedrage kunderne, samt mangel på ejerskab på det håndværk de udfører, vil jeg på det kraftigste fraråde at samarbejde med denne virksomhed.
Ved henvendelse kan jeg dele alle billeder og rapporter, som dokumentation for dette forløb.
31. maj 2025