Jeg bestilte to parfumer og efter noget tid var der stadig ikke nogen update på hvor langt den var kommet. Derfor skrev jeg til The Essence Vault og fik hurtig et svar tilbage fra Nikki om at de havde... Se mere
Har handlet hos TEV en enkelt gang, og købt 6x100ml parfume. De 5 af dem dufter fint, og man kan godt dufte de er inspireret af andre mærker, men efter min mening dufter de originale bedre..Den si... Se mere
Rigtig god oplevelse, og dejlige dufte. Bestilte 2 jeg ikke kendte, og 1 jeg kender i deres bundle - og den jeg kender er spot on! Jeg tog lidt ekstra på som man plejer med billige parfumer, og det be... Se mere
Lækre dufte - lever helt op til reklame God kundeservice men lidt lang leveringstid. Men er godt tilfreds
The Essence Vault create 'Inspired by' fragrances and strive to bring you the best products and Customer Service that we can. We bring to you men's and women's perfumes, home diffusers and car fragrances.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Har købt 3 x 100 ml dufte. De ligger så tæt op ad de originale at jeg ikke kan dufte forskel.
Bestilte søndag aften og fik leveret dem om fredagen.
Jeg kan kun anbefale denne butik 👍

Besvarelse fra The Essence Vault
Jeg kan ikke sige om duftende er 100% identiske. Men jeg købte 8x5ml for at se om det kunne noget. de duftede hvertfald godt nok til at jeg købte 3x 100ml bagefter. Man kan stadig dufte dem dagen efter. Det er hvert fald ikke sidste gang jeg køber der fra

Besvarelse fra The Essence Vault
De kan noget med dufte, bestilte i første omgang små 5 ml for lige at tjecke det ud og har netop købt 6 gange 100 ml :) Der er hurtig shipping.

Besvarelse fra The Essence Vault
Helt ok hurtig levering, købte en pakke med 3 dufte, der alle 3 dufter tæt på original duftene.
Desværre er der overhovedet ingen duft tilbage efter 1 time 😒
Desværre gælder det alle 3 dufte.

Besvarelse fra The Essence Vault
Havde bestilt 3 duft til en rimelig penge, de skulle komme inden for 2 uger, men den pakke gik tabt. Deres kundeservice var rare og nemme at skrive med. De sendte en ny pakke og den kom til tiden, kan stærkt anbefale det.😁

Besvarelse fra The Essence Vault
Jeg bestilte min parfume (197), og den ankom en uge senere. Det er ok, men hurtigere levering ville have været fremragende. Flasken er virkelig flot. Den virker eksklusiv. Duften er stort set identisk med den rigtige Sauvage, dog har den her lidt mere citrus duft i sig. Flasken var pakket fint ind, men virkede fedtet/fugtig da jeg pakkede den ud. Jeg kunne dufte parfumen uden at jeg overhovedet havde åbnet selve flasken. Dog virker det ikke umiddelbart som om, at der har været hul på flasken eller noget i den stil.

Besvarelse fra The Essence Vault
Købte 3x100ml. 2 af dem mister hurtigt sin duft. Den 3 er meget god og holder godt. Ret langsom levering.
Får lidt en fornemmelse af det er et hit or miss...

Besvarelse fra The Essence Vault
Jeg har købt 4x30 ml og 3x 100 ml og er meget tilfreds. Parfumerne dufter main til originalen og har meget lang holdbarhed. Jeg kunne dufte dem hele dagen. God service og hurtig levering. Anbefales.