Har handlet hos TEV en enkelt gang, og købt 6x100ml parfume. De 5 af dem dufter fint, og man kan godt dufte de er inspireret af andre mærker, men efter min mening dufter de originale bedre..Den si... Se mere
Rigtig god oplevelse, og dejlige dufte. Bestilte 2 jeg ikke kendte, og 1 jeg kender i deres bundle - og den jeg kender er spot on! Jeg tog lidt ekstra på som man plejer med billige parfumer, og det be... Se mere
Lækre dufte - lever helt op til reklame God kundeservice men lidt lang leveringstid. Men er godt tilfreds
The Essence Vault create 'Inspired by' fragrances and strive to bring you the best products and Customer Service that we can. We bring to you men's and women's perfumes, home diffusers and car fragrances.
Storbritannien
- www.theessencevault.co.uk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Super gode parfumer
Super gode parfumer. Købte 444 og 200. Min mand og jeg har ikke duftet til original parfumerne, men vi er glade for duften af dem begge. Der gik en uges tid fra bestilling til de ankom i postkassen :)
Vi kommer til at købe der igen. Jeg håber på at de laver en inspired by "Armani She" som er min yndlings parfume :)

Jeg har bestilt nr 37
Jeg har bestilt nr. 37 som slet ikke dufter i nærheden af den originale. Som I SLET ikke!!!! At den så heller ikke dufter godt, er en helt anden sag. Hold jer væk!

Besvarelse fra The Essence Vault
det eneste gode ved det her firma var…
Det eneste gode ved det her firma var at den kom hurtigt, fordi det er den værste parfume jeg nogensinde har duftet

Besvarelse fra The Essence Vault
Desværre langt fra original duft og…
Desværre langt fra original duft og dårlig holdbarhed. Øv
Jeg købte 6 stk. og de dufter alle langt fra originalen

Enormt skuffende kvalitet!!
Det positive jeg kan sige om firmaet, er at leveringen er hurtig og effektiv, og at de kører med meget vilde tilbud, trods varerne i forevejen er billige. Men det lugter som prisen hentyder til - billigt, og helt enormt sprittet - og ikke i nærheden af den ægte vare. Mit bedste råd er at spare på pengene, og købte en original parfume - for det her billige bras kommer aldrig til at dufte godt. Jeg fik dem heldigvis solgt, og køber aldrig derfra igen - så hold jer væk! De er helt sikkert også mere skadelige, med al den kemikalie/sprittede lugt. Jeg købte 461, 967, 82 og 511 til mig. Samt 199, 691 og 283 til min mand. Jeg fik også en gratis gave med, en diffuser (461). Ingen af overståede var gode overhovedet.

Besvarelse fra The Essence Vault
virkelig gode dufte som holder hele…
virkelig gode dufte som holder hele dagen. Hurtig levering, kan anbefales

Besvarelse fra The Essence Vault
Fantastisk dufte der ligger sig…
Fantastisk dufte der ligger sig utroligt tæt på originalen 🥰

Besvarelse fra The Essence Vault
Jeg har købt tre parfumer fra The…
Jeg har købt tre parfumer fra The Essence Vault, og jeg er meget skuffet. De skulle være inspireret af kendte dufte, men det lever de slet ikke op til.
Den, der skulle dufte som Jean Paul Gaultier Le Male, minder overhovedet ikke om originalen. Den mangler dybde og føles billig.
Den, der skulle ligne Prada Luna Rossa Carbon, har en vag og udefinerbar duft, som ikke matcher det, jeg forventede.
Den værste er dog den, der skulle ligne Ombre Nomade fra Louis Vuitton – den lugter direkte forfærdeligt og er nærmest ubrugelig.
Samlet set er jeg meget utilfreds med mit køb. Kvaliteten lever ikke op til forventningerne, og jeg vil ikke anbefale disse parfumer, hvis du leder efter noget, der rent faktisk ligner de originale dufte. 👎

Besvarelse fra The Essence Vault
God med plads til forbedring
Jeg bestilte seks parfumer, 3 til mig selv og 3 til min partner.
Duftene er gode, jeg bestilte 341, 470 og 36. Oud Wood er den eneste der skuffer, man kan slet ikke dufter Oud i den.
Resten af parfumerne er enormt gode og meget tætte på originallerne.
Alt i alt dog tilfreds da de koster under 1/10 af originalerne.
Til næste gang vil jeg dog nok bestille en masse testere inden jeg bestemmer mig for hvilke parfumer jeg bestiller.

Besvarelse fra The Essence Vault
——> ADVARSEL <——- HOLD JER VÆK!!!
——> ADVARSEL <——- HOLD JER VÆK!!!
Seriøst det mest korrupte firma!! Fik 6 smadret “parfumer” i en kasse der stank som kattepis!! De vil ikke give mig mine penge tilbage før jeg sender alle skårene retur til dem PÅ EGEN REGNING!!! +50 mails og samme copy paste svar.. -10000000000 stjerner herfra!!

Fine dufte
Langt fra originalerne, men fine dufte der holder lang tid.
Som forventet var der lang leveringstid.

Besvarelse fra The Essence Vault
Min ting er ikke kommet i nu og har…
Min ting er ikke kommet i nu og har vent en uge nu og for ikke svar på min order

Lang leveringstid
Jeg har bestilt et par parfumer d. 8 december, som jeg skulle have brugt til julegaver - og som jeg havde glædet mig til at modtage… problemet er bare at parfumerne stadig ikke er kommet frem, og at de ikke har rykket sig siden d. 12 december. Normalt er jeg en tålmodig person, men jeg synes godt nok, at jeg har ventet i lang tid på at modtage de parfumer
Når der står at der er en leveringstid på 7-11 dage, så synes jeg ikke helt at det kan passe, at der skal gå over 21 dage…
Opdatering: har nu modtaget parfumerne - og er meget tilfreds med dem! Derudover har jeg fået en undskyldning og rabatkode til næste køb. Alt godt herfra ☺️

Dårlig oplevelse med Essence Vault
Dårlig oplevelse med Essence Vault
Jeg er en stor parfumeentusiast og har gennem årene prøvet mange forskellige parfumer. Essence Vaults produkter når slet ikke op på et niveau, der kan kaldes kvalitet. Duftene er skarpe, dårligt blandet og alt andet end behagelige.
Derudover er deres returpolitik helt urimelig. Hvis man er utilfreds, skal man selv betale for at returnere produkterne – i mit tilfælde kostede det mig 150 kr! Nu står jeg tilbage med flere flasker, der lugter som en blanding af hård sæbe og sprinklervæske.
Hvis du har bare lidt kendskab til parfumer, vil jeg på det kraftigste fraråde at købe fra Essence Vault. Deres produkter er kun for folk, der ikke ved bedre. Dårlig kundeservice, bundkvalitet – det her var virkelig en ommer.

Besvarelse fra The Essence Vault
Kun positiv at sige om denne…
Kun positiv at sige om denne virksomhed! - Har brugt dem i en længere periode & alt har bare altid været iorden, fuldstændig som forventet! Så jeg handler her stadig! 😎✌

Besvarelse fra The Essence Vault
Rigtig gode parfumer til prisen
Har for første gang bestilt parfumer fra TEV. Var lidt mistroisk, da jeg tidligere har købt "kopi"-parfumer, der hverken var tilsvarende i duften eller holdt særligt længe. Men med et godt Black Friday tilbud synes jeg, at parfumerne fra TEV skulle have chancen.
Jeg er meget tilfreds. Der var cirka en uges leveringstid. Alle parfumerne var pakket forsvarligt og kom frem i perfekt stand.
Jeg har testet to dufte (444 og 479) og er ovenud tilfreds. 444 er for mig en ny duft, men 479 (Libre) er en duft jeg har brugt længe. 479 dufter næsten identisk med den originale og 444 er dejlig. Duftene holder gennem hele dagen.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber dufte ved The Essence Vault.

Besvarelse fra The Essence Vault
Fantastiske dufte til en god pris. Hurtig levering
De var hurtige med at sende pakken og parfumerne dufter virkelig godt. De holder hele dagen som de reklamerer med så top karakter herfra. Kommer helt sikkert til at bestille endnu flere derfra. Jeg bestilte sent torsdag den 28/11 og fik leveret mandag den 2/12. Næsten hurtigere end forsendelser fra DK. Tusind tak

Besvarelse fra The Essence Vault
Support was quick and Diane could help…
Support was quick and Diane could help me with my request