1. Amerikansk restaurant

Welcome to the Fridays! Along with mouth watering food and tempting drinks, we bring fun, friendliness and an extra large helping of good vibes to the table. It's what makes every day seem like Friday. From our signature loaded skins to our legendary Jack Daniels sauce, we take real American flavours and make them different. These undeniably tasty and original flavours are at the heart of everything we do, and our unique and extensive menu is exactly why you might call us the home of the daredevil. What are Fridays all about? Celebration and fun, of course! And with our tempting food, dreamy cocktails and infectious buzz, we’ve got all the ingredients for fun right here.

2,0

Under middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ekstrem langsom betjening

Hvis du har masser af tid, så tag du bare på TGI fridays. Har nu ventet 1 time på en drink. Der bliver serveret 1/2 glas, begrundelsen var at det var for de ikke skulle spilde😳😳
Tror sgu ikke jeg kommer her igen og vi var trods alt et selskab på 24, så de kunne have solgt meget, hvis de havde fået fingeren ud.

20. januar 2017

dårlig service!!

Vi er en stor forsamling der 8 dage i forvejen har bestilt vores mad/menu. Alligevel måtte vi vente i over en time på vores forret, og over 2 timer på hovedret. De serverer maden med stor ventetid imellem, så nogle ved samme bord får mad i mere end en halv time før andre. Under al kritik!! 👎🏼

12. februar 2016

Madforgiftning

Var på TGI friday igår den 20 sep og maden så ok ud men så stoppede det også der, 45 min ventetid på at få maden og efterfølgende en lang kamp for at få lov til at bestille mere at drikke, bøffen var tør, efterfølgende har jeg brugt hele natten på en madforgiftning som højst sandsynligt kommer fra dette måltid da det var det eneste jeg fik spist igår, sætter aldrig mine ben der mere

21. september 2015

Uhørt ventetid og dårlig kvalitet

Et er at vente mere end én time på sin mad - så lang tid tager det heller ikke at 'varme et par spareribs' - men når man efterfølgende også skal vente 20 minutter på at få lov til at betale - efter at have taget fat i tre medarbejdere - så bliver det næsten for meget af det gode. Vi overhørte et bord, der havde ventet i to timer!!

Maden så lækker ud i menuen, men da vi fik den var det ikke just prangende. Jeg er i hvertfald meget ked af, at have betalt (og spildt) 169,- kr. for mad jeg kunne have lavet bedre selv derhjemme til under den halve pris.

Det eneste plus var, at vi fik "complementary" drikkevarer ...

Kommer der ikke igen, og vil ikke anbefale det til nogen - vi skulle være gået fra regningen!

30. august 2015

Helt i top.

Vi besøgte stedet, min mand og jeg. Sen eftermiddag lørdag d 29/8-15.
Der var ikke noget bord, da vi ankom. Så vi fik en bibber, som vi fik med. Og mens vi ventede, på, at der skulle blive, et bord ledigt. Kunne vi frit bevæge os rundt... Dejligt, fremfor og stå i kø.
Efter ca 10 min, blev vi henvist til, et bord. Og ganske hurtigt, kom der en sød tjener. Straks fik vi, drikkelsen serveret. Og bestilte derefter hver, en forret og en hovedret.
Forretten, kom ganske hurtigt. Og smagte skønt. Der efter fik vi hver, en steak... 2 forskellige udskæringer, Med forskelligt tilbehør. Og bøffen var stegt, lige som vi havde bedt om. Tjeneren var konstant opmærksom. Madden velsmagende, og servicen i top.
Og masser af personale, til og tage sig af, kunderne. Og må sige, at hvis det holder stik. Bliver dette vores nye favorit restaurant i Kbh.
Kan kun sige, at vi ikke forstår den dårlige omtale her.
Stedet kan kun anbefales

29. august 2015

Kold mad, lang ventetid og sej, gennemstegt bøf - nej tak

TGI Fridays i København lever absolut ikke op til TGIF rundt i verden.
Jeg var i går på TGIF i KBH med en masse kammerater. Vi bestilte alle bøffer (New York Strip og Blue Cheese Strip) og bestilte hhv. medium og medium rare bøffer. Vi fik desværre alle total skam gennemstegte, halvkolde og ekstremt seje bøffer. Tilbehøret var ligeledes kold, som det var kommet fra køleskabet af. Derudover gik der ca. 45 min før vi fik maden.
Da vi beklagede os over maden til en ellers meget venlig tjener, hentede hun sin halvsure manager, som skulle tage sig af problemet.
Han prøvede at snakke så godt for sin syge moster, som han kunne ved at sige at det ikke var muligt at bestille medium rare bøffer, fordi det var slet ikke en mulighed (selvom det stod som en mulighed i menuen og tjeneren selv også sagde at det ikke passede).
Det endte med at vi fik 20 % på regningen og gik sultne derfra.

7. august 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.148 anmeldelser)