1. Tøjbutik

We are the feel-good fashion brand making style accessible and fun so that everyone can experience that New Look feeling! If you need any support, visit our Help Centre for the latest information and contact details here: https://help-uk.newlook.com/hc/en-gb

2,7

Under middel

9 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Værste købsoplevelse nogensinde!

Værste købsoplevelse nogensinde!! Hold jer langt væk.
Jeg købte en blazer og nederdel, som desværre ikke passede, idet deres størrelsesguide er misvisende. Desuden var tøjet i dårlig kvalitet. Jeg vil derfor gerne returnere tøjet igen. Dette er åbenbart umuligt. Jeg prøver at kontakte kundeservice og de siger bare, at de ikke ved hvordan de skal hjælpe. Læste på deres hjemmeside at det vil koste 25 euros, altså 190kr for at returnere, men man kan ikke købe en returlabel på deres hjemmeside, der står ‘unavaibel’. Sindssygt dyrt! Men her står jeg, med dårlig kvalitetstøj og verdens dårligste service. Et godt råd - hold jer langt væk! Jeg kommer aldrig til at handle sådan et sted igen.

15. oktober 2022

Forkert levering

Købte en skjorte og et par shorts. Fik leveret shortsene men en kjole i stedet for skjorten. Har kontaktet New Look to gange, men stadig ikke fået respons.

29. juli 2021
New Look-logo

Besvarelse fra New Look

Vi har kontaktet dig privat for at få flere oplysninger, så din klage kan undersøges.

Nyt udseende kundeservice

Yndlings hjemmeside!

Jeg køber SÅ tit fra Newlook og er altid SÅ glad for mit køb! De har et stort udvalg til gode priser og rigtig god kvalitet! Jeg kan slet ikke forstå de dårlige anmeldelser. Har aldrig haft problem med betaling eller levering. Har altid fået de vigtigste informationer omkring levering, og hvis der har været problemer med levering har det været Postnord og ikke Newlook.

Og ja deres størrelser er lidt forskellige, men sådan er alt tøj? Man kan desuden se under detaljer hvad modellen bruger og det hjælper altid mig så jeg kan sammenligne!

17. juli 2017

Positiv oplevelse

Jeg har kun positive oplevelser hos newlook, og forstår ikke alle de dårlige anmeldelser. Varerne lever altid op til mine forventninger, og så er det billigt. Lidt lang leveringstid men den bliver overholdt.

2. november 2015

Okay

Fin side og synes deres tøj er af god kvalitet. Deres størrelser svinger dog så meget at man kan aldrig vide sig sikker på hvilken størrelse man skal have, hvilket er en kæmpe ulempe når man som forbruger skal tage stilling til størrelsen uden at have prøvet tøjet! Selvom de "kun" skal sende det fra England, er der stadig meget lang leveringtid. Har oplevet helt op til 3 uger fra jeg bestilte til jeg fik min pakke. God ting er at de sender internationalt! Man kan få fri fragt til Danmark hvis man køber over et vist beløb.

The sizes are way too different - time of delivery was long. I love their international shipping though.

10. november 2013

Billig!!

Det er så billig inde på newlook, og nogle gange kan man gør sig nogle vilde fund til vildt lave priser. Jeg er især på udkig efter sko, da jeg har så små fødder og tit under deres "teen" kategori gør jeg mig nogle fund på nogle sko som jeg sagtens kan bruge, men som jeg slet ikke vil finde andre steder til den billige samme pris. Men også kjoler og t-shirts er ekstrem billige. Tøjets kvalitet er måske ikke i top. Noget af det svare til H&M mens noget af det ligger i den virkelig "billig-lort" ende. Trods deres lave priser, kan jeg godt leve med dette. Deres leveringstid kan variere rigtig meget, nogle gange under en uge og nogle gange over en uge, men jeg har altid modtaget mine varer i den sidste ende! Fint og billig hjemmeside - kan varmt anbefales.

18. april 2013

fantastic...

Er begyndt at kigge væk fra danske shoppings sites... Udvalget og priserne på denne sidde er vildt i forhold til det danske sider kan byde ind med...
Der gik 5 dage fra at jeg havde bestilt mit tøj til jeg modtog det... samme dag som jeg bestilte det fik jeg en mail om at det nu var sendt afsted... kan virkelig anbefales!

21. juni 2011

Fantastisk!

Jeg bestilte for første gang på new look søndag aften, mandag morgen var min pakke sendt afsted og fredag morgen modtog jeg den med posten herhjemme. Dejlig hurtig levering som kom før forventet!
Priserne er utrolig billige og udvalget er godt på hjemmesiden. Jeg har intet ondt, at sige om newlook og anbefaler det varmt.

15. april 2011
Vis anmeldelser på alle sprog (9.225 anmeldelser)