Terminalen  Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 49 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser personalet for at være professionelt, venligt og hjælpsomt, især under bilkøb og visse serviceaftaler. De fremhæver ofte god service og en smidig proces, hvor nogle medarbejdere får særlig ros for deres imødekommenhed og grundighed. Dog oplever en del kunder vedvarende problemer med manglende kommunikation, herunder ubesvarede opkald og e-mails. Derudover er der hyppige klager over kvaliteten af udført arbejde, hvor fejl ofte forbliver uløste eller nye opstår efter service. Nogle kunder beretter ogs%c3%a5 om utilfredsstillende adf%c3%a6rd fra personalet, herunder at f%c3%b8le sig misforst%c3%a5et eller ikke taget seri%c3%b8st.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med service, hvor mange rapporterede om dårlig kommunikation, mangelfuld... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af personalet; mange roser medarbejdere for at være professionelle,... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle udtrykker tilfredshed med deres køb, såsom en BYD... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver negativ interaktioner med kontakt, da mange oplever vanskeligheder med at komme i kontakt... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle kunder rapporterer om dårlige og uhjælpsomme oplevelser,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fin og flink betjening, værkstedsregning er meget rimlig, selv om der gøres opmærksom på i regningen at vask ub( let vask og støvsugning udført ), men her har mekanikker ikke været i nærheden af vand... Se mere

Terminalen Risskov Vildledte og direkte løj vedr. fejlsøgning af isolationsfejl på Jaguar I-Pace. Nægtede at anerkende Ketners diagnose om fejl i hv batteri men forlangte op mod 30tkr for fejlsøgning... Se mere

Jeg har været kunde hos Terminalen i en håndfuld år, og har med alt ærlighed ikke haft en eneste god eller hjælpsom oplevelse derude. Fejl, mangler og dårlig opfølgning på mine spørgsmål har fy... Se mere

Vi har fået udskiftet original jaguar forrude - det gik fint. MEN da vi kørte derfra, løb der konstant væske ned på indersiden af ruden fra bagspejlet/regnsensor/lyssensor. Samt det automatiske l... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Stort udvalg af brugte biler og nye biler hos Terminalen, landsdækkende bilforhandlerkæde i Danmark.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Terminalen Risskov

Udelukkende positive ting at sige om Terminalen Risskov. Er altid blevet mødt med god kundeservice, både under serviceeftersyn og en garantisag. Jeg har nu 2 gange oplevet fejl under service ved andet værksted, men oplever tryghed ved at aflevere bilen ved Terminalen :) Penge til service er lidt usynlige penge, så derfor er det også bare dejligt at få en ren bil tilbage med vaskede gummimåtter. En lille ting, som alligevel kan gøre en stor forskel på oplevelsen af servicen.

27. december 2023

Besvarelse fra Terminalen

Vi er glade for din fine anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste for at levere den service, man med rette kan forvente af os, så det er dejligt, når det bemærkes og anerkendes.

Værste værksted - Terminalen taastrup

Værste værksted. De snyder en fuldstændigt. Tager penge for noget de ikke laver. De er lige så store snydere som skovstensgård. Lad jer ikke blive narret af deres store navn og flotte skjorter.

16. november 2023

Hej Adam,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og kan ej heller genkende en sådan udlægning af vores forretninger.

Du er meget velkommen til at rette henvendelse direkte til den pågældende afdeling og uddybe sagen, så vi kan få det undersøgt nærmere.

TERMINALEN TÅSTRUP

TERMINALEN TÅSTRUP
De var rigtig gode til at reparere bilen, og de fik også repareret en del skader, der var sket på bilen ved en gammel reparation på et andet Hyundai mekaniske værksted.
De tager normalt længere tid end forventet, fordi de konstant har travlt, men de udfører deres opgaver godt og er altid klar til at tilfredsstille kunden

16. august 2023

Hej Andrea,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og vil naturligvis undersøge sagen nærmere og kontakte dig.

Let vask og let støvsugning

Let vask og let støvsugning, er helt til grin ! Der var stadig mudder op af siderne på bilen da jeg hentede den så det er pinligt og spild af tid at de siger at den har fået en let vask . Og hvad er det for et begreb ? Enten vasker man vel bilen, eller også gør man ikke ? Det samme med støvdugning , enten gør man det ordentligt ellet også lader man vær.

21. november 2023

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Generelt skal det naturligvis ikke være sådan, at bilen er beskidt efter en vask, så det håber vi også, du påpegede ved afhentning, så vi fik mulighed for udbedring af evt. mangler.

DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!!!!!

Punkteret i dag da jeg hentet min datter, får listet min bil ind til Terminalen i Taastrup, og dækket er helt fladt.
Går ind og spørger om de ikke kan hjælpe med at lappe dækket eller skifte det, bliver mødt i receptionen af en dame som siger at de ikke kan hjælpe mig da de først har en tid om 1 måned.
Kontakter mit forsikringsselskab som er helt uforstående omkring, at de ikke kunne hjælpe mig, men får bestilt vejhjælp og de er også meget uforstående omkring, at Terminalen ikke lige kunne hjælpe mig da jeg står i et akut problem. De gjorde intet for at hjælpe !!!!!

16. november 2023

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Det er korrekt, du kom ind sidst på dagen og der var travlt, men at vi tilbød du kunne lade bilen stå og så ville vi kigge på den hurtigst muligt.
Fortæller dog også at vi har 1 md ventetid. generelt, hvilket heller ikke er forkert.

Generelt gør vi hvad vi kan for at hjælpe, så hurtigt som overhovedet muligt og ærgrer os derfor over, du har haft denne oplevelse.

God service i reception

God service i reception, men utrolig dårlig intern kommunikation der giver udfordringer for kunden.

9. november 2023

Hej Morten,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Hvis du kontakter Filialchefen i den pågældende afdeling med en uddybning, vil vi naturligvis kigge ind i, hvad vi kan og skal gøre bedre.

Du finder kontaktoplysninger her: https://www.terminalen.dk/forhandlere

Terminal Odense

Hvor er det dejligt og se at der nu er kommet kvinderne på jeres værksted 😀
Jeg har i dag været på terminal Odense med min hyundai i10 den skulle have vinterdæk på.
Hende der gjorde det, sikker en dejlig og venlig service, hun havde givet, den helt store vinter tilsyn.

Tusind tak for en dejlig kvindelige service af min bil 🤩🤩

24. oktober 2023

Besvarelse fra Terminalen

jeg havde chatten med Terminalen…

jeg havde chatten med Terminalen Tåstrup og havde aftalt at få en prøvetur i en BYD i løbet af formiddagen
fik en en skrivelse jeg vil blive kontaktet af en professionel sælger vedr. BYD ... og er ikke blevet kontaktet siden KL 9 i morgens .... useriøs forretning

18. oktober 2023

Hej Henning,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og vil naturligvis følge op på sagen.

Du kan alternativt kontakte vores Salgschef, Peter, på tlf. 43501022.

Useriøs sælger/Bilhus

Køber en bil hos Terminalen Amager som efter aftale bliver leveret hos Terminalen i Esbjerg.
Efter prøvekørsel samme dag og dagen efter bliver der påtalt nogle ting på bilen som er dækket af garantien på bilen.
Men pga. den kommende sommferie bliver det aftalt at vente til efter ferien med at få det løst.
Ret hurtigt efter sommerferien og mange henvendelser til Terminalen skinner det igennem at de ikke vil gøre noget som helst, de lover altid at få det løst men intet sker og når man henvender sig er man altid blevet glemt og alle mulige dårlige undskyldninger fra de varme lande.
Efter næsten 4 måneder venter jeg stadig og intet er sket og når man henvender sig er sagen kompliceret.
Virkelig dårlig og useriøs behandling over for kunder som de jo lever af.
Anbefalning til alle kommende bilkøber om IKKE at benytte Terminalen Amager med mindre man vil snydes.

14. august 2023

Hej Egon,

Vi er rigtigt kede af at læse din anmeldelse og vil naturligvis følge op på det, så vi kan sikre, du oplever den service og kvalitet, som vi ønsker for alle vores kunder.

Vi har haft vores Mazda til det årlige…

Vi har haft vores Mazda til det årlige service. Bilen blev serviceret af Danmarks måske bedste Mazda mekaniker (Claus) og fik en bil retur hvor alt var perfekt😁

3. oktober 2023

Hej Tina,

Tak for de flotte ord - Claus får en ekstra kop kaffe på husets regning idag 😉

Lange ventelister er ikke kun i sundhedsvæsenet

Min bil er blevet skadet og mit forsikringsselskab har henvist mig
til Terminalen i Taastrup.

Dem har jeg så haft kontakt med pr email. De har bedt om billeder af skaden og det er sendt til dem.

Idag den 4. oktober 2023 meddeler de mig at der først er ledig tid på værkstedet i 2024.

Det er ikke kun i sundhedsvæsenet der er lange ventelister.

4. oktober 2023

Hej Gregers,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Det er naturligvis beklageligt i din situation, at det ikke kan løses før, men travlhed er vi desværre ikke selv herre over.

Skuffende oplevelse hos Terminalen…

Skuffende oplevelse hos Terminalen Tåstrup. Sikkerhedsselen på bagsædet er blevet slap og er tidligere blevet udbedret hos Terminalen i Tåstrup under serviceaftalen. Ved afhentning er selen trukket helt ud og ligger slap på bagsædet. Ved disken spørger en forundret servicemedarbejder om jeg er blevet kontaktet og informeret om et tilbud på 6835 kr for udskiftning. Nej det er jeg desværre ikke og forstår ikke hvordan det kan koste så meget at udbedre en fejl som tidligere er udbedret på garantien ? Fejlen kan jo åbentlyst ikke være udbedret godt nok siden den opstår igen. Bilen står uvasket på parkeringspladsen til trods for at jeg har takket ja til at den skulle vaskes - dårlig service - man frygter for hvad de ellers har glemt !!! Skuffende oplevelse når man er en trofast mangeårig kunde.

8. september 2023

Hej Carina,

Vi er rigtigt kede af at læse din anmeldelse og det er bestemt heller ikke sådan, vi ønsker det skal være.

Vil du kontakte Filialdirektøren i det pågældende afdeling og forelægge sagen for vedkommende, undersøger vi det nærmere og håber at kunne finde en god løsning for alle parter.

Har altid fået en god behandling der

Har altid fået en god behandling der, en god service.

8. september 2023

God behandling

Vi har godt nok ikke købt bil ved terminalen i Odense, men jeg vil dig alligevel gerne dele min oplevelse og sende min anerkendelse Mikkel Lindberg Deppings vej.

Vi har fået en super god vejledning, en grundig besvarelse af vores spørgsmål og følte os rigtig trygge ved Mikkel som sælger. De han ikke lige kunne svare på, vendte han tilbage med dagen efter. Mikkel er ny hos terminalen, men det gør ham på ingen måde mindre kompetent.

Mikkel: tak for tålmodigheden og god vejledning.

20. august 2023

Hej Kenneth,

Tak for at tage dig tid til at skrive en flot anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Mikkel får et ekstra skulderklap og så håber vi, at finde din næste bil til dig. DU er i hvert fald mere end velkommen forbi til en snak om mulighederne til den tid 😉

Kaos

Kaos hos TERMINALEN AARHUS/RISSKOV
Havde min leaset bil til service, det hele var kaos lige fra at de sendte en indkaldelse til at den var færdig.
Fik en indkaldelse, bookede tid efterfølgende kom jeg ud med den og de sagde at jeg ikke havde en tid selvom jeg har en besked på det? Men efter lidt brok fik i den serviceret. Herefter kunne de ikke finde bilen i deres system og ville have bevis på at jeg har leaset den? Generelt en blandet følelse af uprofessionel og amatør oplevelse.

23. august 2023

Besvarelse fra Terminalen

Vi er kede af at læse din anmeldelse, der ud fra beskrivelsen bestemt heller ikke lever op til vores standarder.

Du er meget velkommen til at kontakte den pågældende afdeling direkte og uddybe sagen for dem, så vi kan få kigget ind i, hvad der er sket og hvordan det kan undgås en anden gang.

Professionel, elegant og serviceminded

Frank fra terminalen i Aarhus sørgede for, at vores køb af ny bil blev perfekt. Vi har under hele processen følt os godt informeret og i trygge hænder. Kontakten har været yderst professionel og fokus har ligget på os som kunder og de spørgsmål vi havde. Vi giver 5 ud af 5 fordi intet kunne have været bedre. Top kvalificeret sælger som fremstår ærlig, ordentlig og mest af alt troværdig.

20. august 2023

Besvarelse fra Terminalen

Tak for din flotte anmeldelse. Mikkel - det er præcis det, vi dagligt arbejder hårdt for at levere til vores kunder, så det er dejligt, når det bemærkes og anerkendes.

Fantastisk kundeservice på mailen!

Tusind tak til jeres Reservedelsekspedient, Torben Lund Sørensen, for virkelig kompetent og hurtig email assistance! Vores Landrover Freelander skulle lige tjekkes igennem på det officielle Landrover/Jaguar værksted i Nice i Frankrig inden det årlige syn og det endte i total kaos for os, da de ikke kunne skaffe en reservedel og ikke kunne give nogen som helst information. Så worst case kunne vi være stuck i Frankrig uden bil i mange måneder! Torben hjalp os med at finde den manglende del i UK (som vi dog endte med ikke at få brug for, da bilen heldigvis gik igennem syn uden den 🙏). Virkelig fin service af Terminalen!

10. august 2023

Hej Mette,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

VI gør en dyd ud af at hjælpe vores kunder så godt som overhovedet muligt og går gerne den ekstra mil. Det er dejligt når det bemærkes og anerkendes.

Rigtig god dag!

Har købt brugt hyundai hos Frank i…

Har købt brugt hyundai hos Frank i Risskov, det kan bestemt ikke anbefales. Han lover at finde helårsdæk til min bil, det sker ikke, skriver til ham på mail, ingen svar, finder ud af bilen ikke har været til service inden salget, hvor man ville have opdaget at a/c ikke virkede, kontakter ham nu på telefon, og aftaler møde med ham, han beklager da også, og påtager sig at betale for a/c eftersyn, vi skal så også lige finde en ordning på service, hvor jeg foresår 50/50, velvidende det kan han selvfølgelig ikke, jeg skal lige ringe til ham inden jeg skal til service, hvilket jeg gør, men hov nu er han så på ferie, trods han swlv var med til at finde dato for service, så uden forhandling, så kan jeg nøjes med 15% som serviceafdelingen må betale, det er bare ikke godt nok, og bestemt ikke den måde man får tilfredse kunder

15. august 2023

Hej Majbritt,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Generelt ligger det os på sinde at yde den bedste service både før handlen og efterfølgende også.

I det konkrete tilfælde synes vi også, vi har gjort, hvad vi kunne for at afhjælpe dig indenfor de rammer, der nu engang er rimelige. Det er beklageligt, du opfatter det anderledes.

Havde i dag er problem med ladning af…

Havde i dag er problem med ladning af min Hyundai Ioniq.
Mikkel hos Terminalen Esbjerg hjalp mig hurtigt og sammen med værkføreren fandt de med det samme en løsning og ordnede bilen samme dag. Jeg har aldrig oplevet så flot og kompentent en betjening. Lige fra venlig modtagelse i receptionen til bilen blev afleveret støvsuget og vasket. En virkelig god oplevelse!!!

9. august 2023

Besvarelse fra Terminalen

Mange tak for de pæne ord, Thomas.

Vi arbejder hårdt for at yde den bedste servive og gør, hvad vi kan for at sikre høj kvalitet i vores arbejde, så det er dejligt, når det bemærkes og anerkendes.

Køb af Honda Civic (Birkerød)

Køb af Honda Civic.
Efter en uge gik bilen i udu, men alt blev fikset til ug.
Så alt i alt en udmærket oplevelse både med hensyn til salgsafdelingen og værkstedet.

4. august 2023

Besvarelse fra Terminalen

Tak for din anmeldelse, Tommy - og ja, vi skal naturligvis sørge for, at bilen er i orden.

Skulle du få brug for hjælp en anden gang, så ved du, hvor du kan finde os 😊