Vi havde en mega god oplevelse ifbm min søns konfirmation den 14/5-26. Knægten elsker mexicansk mad, og ville gerne servere dette for vores gæster. Jeg tog kontakt til Tequila Sunrise... Se mere
Hvis man tror man skal spise mexicansk mad her, så tager man fejl. Min kæreste og jeg besluttede take away her fra. Jeg laver normalt selv mexicansk mad hjemme men havde ingen chili Ancho eller chili... Se mere
Maden var velsmagende og lavet med gode råvarer. Deres combi 2 er blandt mine favoritter fra et generelt godt og autentisk mexicanske menukort. Her får man iøvrigt også byens bedste nachos, hjemmel... Se mere
Vi har meget ofte fået bragt mad ud fra tequila sunrise, men i går fik vi simpelthen både chips og 2x chimichanga som var så ekstremt salt at vi ikke kunne spise det. Men der var ikke noget at gøre f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Traditionsrig og hyggelig mexicansk restaurant i centrum af Horsens. Retter for enhver smag, der alle tilberedes af friske råvarer, hvilket sikre en god oplevelse hver gang.
Smedegade 10, 8700, Horsens, Danmark
- www.tequilasunrise.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig mad og endnu dårligere kundeservice
Vi bestilte 2 gange enchilada, en med bønner og en med ris. Den med bønner svømmede i fedt, mens den med ris var utrolig tør og det var meget tydelig at det var varmet i en mikrobølgeovn. Risen var i klumper så man kunne se at de ikke var frisklavede. Da vi gjorde personalet opmærksom på dette fik vi bare at vide at sådan er mexicansk mad.
Dårlig mad og endnu dårligere kundeservice.
Bestilte 2 enchilada
Bestilte 2 enchilada, en med ris og en med bønner. Vi ventede ikke super lang tid på maden, men da den kom var det tydeligt det havde været i mikrobølgeovnen. Risene lå i klumper, og kyllingen var meget tør. I den med bønner lå der mere fedt under bønnerne end tallerkenen kunne holde.
Da vi sagde det pænt til værten, sagde han det bare var sådan det mexicanske køkken var. Dårligste service og mad nogensinde oplevet. Kommer aldrig igen. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Vi ventet i en time på maden
Vi ventet i en time på maden, i en tom restaurant. Dårlig vin og noget der lignet Micro ad. Kommer ikke igen.
Fremragende mad og god vin til alm…
Fremragende mad og god vin til alm økonomi
Uden sammenligning byens bedste mexicaner-restaurant
Så har vi atter været på restaurant Tequila Sunrise i Horsens. Så selvom nogen måske vil mene, at buritos og enchiladas er en 'standard-vare' så er det absolut ikke tilfældet. Hos Tequila Sunrise får man altid det extra twist af smagsoplevelse, kvalitet og familiær sydlandsk stemning der gør, at det så absolut er byens bedste mexicaner-restaurant. Samtidigt er der både hyggeligt og en super god atmosfære med høflig og hjælpsom betjening. Et rigtigt godt sted, hvor man kan spise lækker mad med 'bid i' til billig penge - et sted man aldrig bliver træt af at komme. Kan kun anbefales.
Skønt sted
Var med min mand på Tequila Sunrise inden en tur i Horsens Ny Teater. Restauranten ligger en spytklat fra teatret, så det var perfekt.
Vi fik udsøgt betjening fra den søde unge tjener og vi fik virkelig lækker og autentisk mexikansk mad til meget billige penge. Mexicanske chips med den LÆKRESTE guacemole og skøn rød salsa at starte på, hovedret, dessert og 2 øl hver samt en kande isvand. Dertil frijoles som tilbehør til hovedretten(prøv dem, de var fantastiske). Samlet regning for to personer var under 600 kroner. Det var mageløst!!! Restauranten er rigtig hyggeligt indrettet og så har de den skønneste lille gårdhave hvor man kan sidde og spise om sommeren. Topkarakterer fra os!!!