Så varm betjening og glad personale
Så varm betjening og glad personale. Super lækker mad - lidt små portioner.
Vi kommer absolut igen!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Så varm betjening og glad personale. Super lækker mad - lidt små portioner.
Vi kommer absolut igen!
Bedste drinks og flinkeste personale 10/10 mad og service
SUPER hyggelig mexikansk restaurant midt i Horsens, nem parkering lige ved siden af.
Restauranten er ikke så stor, så reservation kan være nødvendig.
Utrolig søde og venlige tjenere, der gerne kommer ned og spørger om alt er som det skal være.
Maden er utrolig lækker og velsmagende og man føler sig hensat til Mexico. priserne er også meget rimelige for de store portioner sm bliver serveret.
Gode toiletforhold.
Super service og godt og sødt personale.
Maden er altid fantastisk, der er aldrig noget som ikke er som det skal være.
Kan klart anbefale at spise der
Virkelig god skaldyrsfrokost. Frisk og dejlig salat til. Kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang vi kommer.
Maden var okay, ikke noget prangende, men okay jævn og mættende mad.
Jeg bestilte en Margarita.... Jeg fik en frosen Magarita med sukkerkant.
Fair nok de vælger den variant, men det stod ingen steder og var bestemt ikke det jeg forventede.
Da jeg påtalte det var reaktionen: nå.... jeg sagde jeg ikke ville have den og den blev fjernet, men stadig ikke nogen reaktion og jeg måtte betale fuld pris for den.
Det smagte af billig slush Ice - øv.
Maden var utrolig velsmagende og betjeningen super dygtig. Vi kommer igen..
Maden var hjemmelavet og smagte enormt dejligt. Fik god service/betjening og anbefalinger til madvalg ud fra vores ønsker.
Køreturen fra Låsby til Horsens er det hele værd👍