Jeg havde en rigtig god og professionel samtale hos jer, hvor mine kompetencer blev matchet godt i mit nye job. I var dygtige og hurtige til at finde jobbet til mig.
Jeg havde et rigtigt godt forløb med Temp Team, hende jeg snakkede med var behagelig og frisk at snakke med. Jeg fik god information hele vejen igennem, og tingene gik hurtigt.
Jeg har to gange i mit liv været tilknyttet Temp-Team, og begge gange er det endt med en fastansættelse. Jeg har kun rosende ord at sige om Temp-Team, som følger op på alt og har hjulpet mig med gode... Se mere
Jeg har altid fået en professionel, engageret og nærværende indsats fra Klara Madhavi, gennem hele min ansættelse som vikar. Klara har altid løst enhver udfordring jeg har stillet hende overfor, og al... Se mere
Vester Farimagsgade 6, 2. sal., 1606, København V, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Helt igennem et godt samarbejde med Jonathan Hemmingsen om at få mig til samtale og et nyt job. Kan stærkt anbefale ham og teamet.
Sød og meget god til at følge op på alt der skulle være. Tak for hjælpen

Besvarelse fra Temp-Team
Kan kun anbefales. Har nu 2 gange givet mig et arbejde via dem. Dygtige og søde.

Besvarelse fra Temp-Team
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jonathan Hemmingsen fra Temp-Team. Han har været utrolig hjælpsom og professionel gennem hele processen og hjulpet mig med at finde en norsktalende stilling, der passede perfekt til mine kompetencer og ønsker.
Jonathan er imødekommende og engageret, og han har gjort rekrutteringsforløbet nemt. Han var altid tilgængelig for spørgsmål og gav hurtige og præcise svar.
Jeg kan varmt anbefale Jonathan til alle, der søger en ny jobmulighed!

Besvarelse fra Temp-Team
Virkelig god kommunikation med Temp Team Aarhus. De er lydhøre overfor vores ønsker og prioriteter, og går langt for at imødekomme vores ønsker.

Besvarelse fra Temp-Team
Der blev taget udgangspunkt i hvad jeg havde brug for hjælp til. Jeg fik mange uvurderlige inputs til at optimere mit CV og mine ansøgninger. Dertil gode inputs til optimeret brug af LinkedIn og god sparring på rollen som jobsøgende.

Besvarelse fra Temp-Team
Jeg har længe ledt efter et nyt job, men har oplevet lidt tilgængelighed og empati. Jeg kontaktede rekrutteringsbureauet i Herning angående et job, og selvom stillingen endnu ikke var ledig, tog Trine Lindgaard Kirkegaard sig tid til at læse mit CV grundigt. Efter et venligt møde foreslog hun mig til den rette virksomhed for mig. Det er første gang, jeg har oplevet, at en HR-medarbejder ikke blot fungerede som en simpel mellemmand.

Besvarelse fra Temp-Team
En seriøs og ansvarlig samarbejdspartner, der hurtigt fik pejlet sig ind på det præcise behov. Omhyggelig sparring og servicering af Klara Madhavi der har reageret prompte på alle henvendelser.
Kan absolut anbefales

Besvarelse fra Temp-Team
Kan klart anbefales, har styr på på det hele fra start til slut. Altid med smil i stemmen.

Besvarelse fra Temp-Team
Meget ihærdige og gode til at finde job, som kan være aktuelt.
Kan på det varmeste anbefales.

Besvarelse fra Temp-Team
Efter mere end et år som ledig kontaktede jeg Maria Mardfeldt hos TempTeam i Odense for at høre om mine muligheder som vikar eller for rekruttering igennem dem. Hun inviterede mig forbi til et møde, hvor hun tog sig tid til at forstå mine kompetencer med henblik på at få mig i job/vikariat igennem dem og jeg gik fra mødet med øget selvtillid og gode indsigter, som jeg kunne bruge i min egen jobsøgning. TempTeam nåede aldrig at finde en stilling til mig, da jeg kort tid efter selv fandt den perfekte stilling, men en ting er sikkert - bliver jeg ledig igen, kontakter jeg Maria og TempTeam fra dag ét, for hos dem ser de mennesket bag CVet.

Besvarelse fra Temp-Team
Jeg vil til enhver anbefale Temp Team. Om man ønsker at skifte branche eller blot ønsker finde sin rette hylde, så er Temp Teams recruiters branchens dygtigste!
Jeg er evig taknemmelig over Temp Teams grundighed ift. screening, opfølgning og den generelle dialog.
Jeg har primært været i dialog med Maja Ander Thomsen. Ikke nok med at samarbejdet bare fungerer, men menneskeligt er Maja helt igennem fantastisk og SUPER kompetent!
Tak Temp Team!

Besvarelse fra Temp-Team
Hurtig og professionel process. Følte hele vejen at der var styr på tingene

Besvarelse fra Temp-Team
Et vikarbureau der værner om sine medarbejdere. Har været i et par stykker, og temp team er klart af fortrække ✨✨✨✨✨5 stjerner ud af 5 Mvh Tina Holmer

Besvarelse fra Temp-Team
Skulle bruge to vikarer til to ret specifikke opgaver. Vi blev præsenteret for to kandidater og begge passede spot on. Dem kunne vi ikke have fundet bedre selv. Generel god kommunikation. God opfølgning. Vi er meget tilfredse.

Besvarelse fra Temp-Team
Jeg har været tilmeldt Temp Team i et år. Er blevet kontaktet en gang, hvor jeg dog havde et andet kort vikariat. Har ringet til dem et par gange. I starten var meldingen sagt indirekte "du er den nye i klassen" vi skal nok sige til. Næste gang, vi har ikke noget lige nu. Andre bureauer har heldigvis ikke problemer med at bruge mig. Men fin modtagelse sidste år, og stor optimisme i forhold til at have arbejde til mig. Udelukkende derfor får i 2 stjerner.

Besvarelse fra Temp-Team
Det har været en fornøjelse at møde et velorganiset og imødekommende personale.
Der bliver efter en ugestid spurgt til hvordan det går eller de møder op på virksomheden.
Kan kun videregive de allerbedste anbefalinger til andre.

Besvarelse fra Temp-Team
Har endnu ikke oplevet, at I ikke kunne stille en vikar på det ønskede tidspunkt.
Jeg har benyttet jer i snart to år og er ovenud tilfreds med samarbejdet.
Altid søde i telefonen når man ringer ind.
Der er styr på det!
7400 Herning.

Besvarelse fra Temp-Team
Temp team er den perfekte eksempel på "Good things take time".
Min rejse med TempTeam og mere specifikt med Jonathan, startede omkring april/maj 2024, hvor jeg flyttede fra Jylland til København. Jeg havde absolut ingen "arbejdesnetværk" og derfor endte jeg med at bede om hjælp både til TempTeam og en anden vikar bureau.
Jeg var på udkig efter en fastansættelse og det var faktisk det, jeg nævnte over for begge bureauer. Den anden bureau har fundet mig noget i løbet af en uge, hvor jeg var nødt at acceptere, fordi som man ved, det er ikke nemt at leve i København uden arbejde. Ulempen ved det, var at fastansættelsen var over hovedet ikke på bordet (stadig efter 7 næsten 8 måneder på samme arbejdsplads, løber man rundt med 14 dage jobordre).
Jonathan ringede et par gange i løbet af de første 2 måneder på den nye job, hvor jeg afviste ham pga. jeg havde fundet noget, allerede efter måned 4 i øvrigt, begyndte jeg at føle som om jeg var i den forkerete stilling, især da jeg har fundet ud af der var ingen opvækst/karriere mulighed.
Ligepludselig, så får jeg en anden opkald fra Jonathan, han skulle bare høre om jeg havde det fint, og var tilfreds med mit arbejdsliv....altså HVEM i denne verden gør det her?!
Efter jeg snakker med ham om mine tvivler han sætter sig på sagen og efter en enkelt mislykket interview, han finder ikke bare et job, men jobET, med fastansættelse og det hele!
I denne uge jeg skal skrive under på en kontrakt med firmaet jeg kommer (forhåbentlig), til at samarbejde resten af min karriere og det skyldes eksklusivt til Jonathans venlighed og kæmpe determination! Hvis alle TempTeam ansætte har halve af hans gejst og på måde, så jeg forstår godt den godt reputation der følger med.
I min begrænset erfaring med vikar bureauer, jeg kunne altid mærke det der med at man føles lidt behandlet som en tal, som gods man kan tjene lidt på.
Jeg ved ikke helt hvad man endelig kunne kalde det ellers men TempTeam kan ikke kaldes bare for "Vikar bureau", man føler sig hørt, set, hjulpet....du får samme følelse som hvis du spørg din bedste ven for hjælp i at finde et job, forskellen er at TempTeam kommer med resultater.
Tak TempTeam men en kæmpe tak og shoutout til Jonathan Hemmingsen der har gjort det muligt!

Besvarelse fra Temp-Team
Hurtigt til at få en i arbejde. Lytter til ens behov. Jeg vil helt klart anbefale Temp Team.

Besvarelse fra Temp-Team
Professionelt vikarbureau som hjælper med det de er bedst til, nemlig at skaffe en det job man elsker. Lønnen falder til tiden og de holder hvad de lover. Kan varmt anbefale Betina og Mathilde fra Temp team Odense 🙏🏼