Jeg havde en rigtig god og professionel samtale hos jer, hvor mine kompetencer blev matchet godt i mit nye job. I var dygtige og hurtige til at finde jobbet til mig.

Jeg havde et rigtigt godt forløb med Temp Team, hende jeg snakkede med var behagelig og frisk at snakke med. Jeg fik god information hele vejen igennem, og tingene gik hurtigt.

Jeg har to gange i mit liv været tilknyttet Temp-Team, og begge gange er det endt med en fastansættelse. Jeg har kun rosende ord at sige om Temp-Team, som følger op på alt og har hjulpet mig med gode... Se mere

Jeg har altid fået en professionel, engageret og nærværende indsats fra Klara Madhavi, gennem hele min ansættelse som vikar. Klara har altid løst enhver udfordring jeg har stillet hende overfor, og al... Se mere

1. Rekrutteringsbureau
  2. Lederrekruttering
  3. HR-rådgivning
  4. Rekruttering
  5. Rekrutteringsservice
  6. Vikarbureau

Om Temp-Team

Temp-Team er en solid og professionel rekrutterings- og bemandingspartner med 45 års erfaring i branchen.

Rekruttering er en vigtig proces i enhver virksomhed, da medarbejderne er afgørende for driften og væksten i virksomheden.

Arbejde fylder meget af et menneskes liv og ofte størstedelen af vores vågne timer. Derfor er det vigtigt at beskæftige sig med noget, man kan lide, i en virksomhed, man nyder at arbejde hos. Samspillet mellem arbejdsmiljø, opgaver og motivation får folk til at yde deres bedste.

Temp-Team fokuserer på at finde folk og virksomheder, der passer sammen, og hjælper dem begge gennem processen. Med Temp-Team som sparringspartner får du et professionelt rekrutteringsforløb. Vores konsulenters fornemste opgave er at skabe værdi for din virksomhed, undgå dyre fejlansættelser og samtidig spare jer for en masse ressourcer. Dette gør vi ved løbende opfølgning og rådgivning.

Derfor er Temp-Team blevet en af Danmarks førende rekrutterings- og bemandingspartnere. Med 45 års erfaring inden for personaleløsninger tilbyder Temp-Team fleksibel arbejdskraft til virksomheder i hele landet og foretager årligt mere end 500 rekrutteringer af medarbejdere til faste job samt langt over 9000 til vikariater.

Når du benytter vikarer som kompetent arbejdskraft, giver det virksomheden en høj grad af fleksibilitet i hverdagen. Ikke mindst giver det tryghed at vide, at du ikke skal bruge tid og økonomiske ressourcer på samtaler, ansættelser og mulige afskedigelser. Du kan fokusere på virksomhedens produktion og vækst – vi sørger for medarbejderne, der bidrager til dette. Temp-Team hjælper virksomheder med at rekruttere til og udbyde jobs inden for mange forskellige brancher.

• Kontor, administration og økonomi

• Håndværk og service

• Kantine

• Butik

• Indkøb

og meget mere! Temp-Team er landsdækkende med afdelinger i Norge, Finland og Sverige og kan hjælpe, uanset om du har brug for aflastning i kortere eller længere perioder eller leder efter en ny medarbejder til en fast stilling.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din virksomhed lynhurtigt kan tilpasse sig markedet. Derfor tilbyder vi fleksibel arbejdskraft, der gør det muligt for dig at reagere hurtigt på ændringer. Du kan forvente, at vi hjælper dig med at finde den rette assistance så hurtigt som overhovedet muligt – både ved akut og planlagt behov.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Fik super hjælp og opbakning fra dem

Fik super hjælp og opbakning fra dem da jeg søgte mit nye job, igennem dem og det lykkedes mig at få det😊

12. oktober 2023

Hej Lonny
Tak for de fine ord. Vi ønsker dig held og lykke i dit nye job, og tak for din tillid til os!
God dag.
Mvh, Amalie, Temp-Team

Stor tryghed

Lige fra den første kontakt med konsulenten, der tog sig god tid til at finde ud af, hvem jeg er, og hele den efterfølgende periode, har det været og er en positiv oplevelse, at være kandidat hos Temp-Team så 👍
Jeg er nu i nr. 2 længerevarende vikariat. Kontakten med hele teamet hos Temp-Team fungerer bare super godt. Korrekt lønudbetaling til tiden, altid hurtigt respons på henvendelser, og ikke mindst sikkerheden i at vide, at jeg altid har min konsulents ryg. Tak for det.

15. oktober 2023

Hej Hanne,
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tillid til os. Det glæder os at høre, at vores samarbejde også har været en positiv oplevelse for dig.
God dag!
Mvh, Amalie, Temp-Team

Professionel og troværdig

Temp-Team, Odense
Jeg har netop været i gennem en ansøgningsproces til en stilling som økonomichef, som Temp-Team havde til opgave at finde kandidater til.

Jeg vil gerne rose konsulenten Dorte Jensen for den store professionalisme, som hun udviste.

Hun var godt velforberedt og havde god tid til samtalerne, så jeg følte mig godt "påklædt" til mødet med virksomheden.
Efter samtalerne kom hun med gode tilbagemeldinger og holdt mig løbende orienteret om, hvor langt virksomheden var kommet i deres proces.

Desværre fik jeg ikke stillingen😎

20. september 2023

Hej John,
Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse, vi håber at kunne hjælpe igen i fremtiden.
Tak for din feedback og din anerkendelse af Dortes arbejde. Vi sætter pris på din tid og tillid.
God dag, mvh. Amalie, Temp-Team

Vi har brugt Temp-Team til rekruttering…

Vi har brugt Temp-Team til rekruttering af 2 nye salgskonsulenter, det har hele vejen igennem været en god oplevelse, der har været en god forståelse for opgaven og en rigtig god dialog undervejs.

5. juli 2023

Hej Martin,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at hele processen har været god. Vi håber at kunne hjælpe igen i fremtiden.

Super oplevelse

Ærlig og rigtig god kommunikation. Forstår vores behov, og løser det til vores fulde tilfredshed.

16. maj 2023

Hej Jan,

Tusinde tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
God dag, mvh. Amalie, Temp-Team

Et af de bedste vikarbureauer jeg har…

Et af de bedste vikarbureauer jeg har arbejdet for Igennem de sidste 8 år. Om det har været korte - lange vikariater eller fast job for den skyld og om det har været på Sjælland eller i trekantområdet. Altid professionelt hjælp og gode jobs.

15. maj 2023

Hej Jan,

Tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Temp-Team gennem de sidste 8 år.
God dag, mvh. Amalie, Temp-Team

Temp-Team svarer altid hurtigt på de…

Temp-Team svarer altid hurtigt på de stillede spørgsmål og personalet er rigtig søde og hjælpsomme 👍
Lønnen kommer altid til tiden 😊. Jeg er vild med at arbejde hos Temp-Team, der har styr på tingene 😀

1. maj 2023

Hej Kirsten,

Vi sætter stor pris på din fantastiske anmeldelse og er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Kun gode erfaringer.

Jeg har været hos Temp-Team i 14 år, og har altid haft gode oplevelser, og fået god hjælp og vejledning før hvert enkelt vikariat.
Jeg har kun godt at sige om Temp-Team, og kan anbefale dem til folk der mangler noget at lave, i korte eller lange perioder.

1. maj 2023

Hej Morten,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og for at have været en del af Temp-Team i hele 14 år, vi er taknemmelige for din loyalitet.
Mvh. Amalie, Temp-Team.

Jeg har igennem mange år gjort brug af…

Jeg har igennem mange år gjort brug af Temp-Team som leverandør af personale ifm sygdom og ferie mm gennem min nuværende arbejdsplads.
Hvilket altid har fungeret helt fantastisk.

20. april 2023

Hej Henrik,

Det glæder os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger i denne henseende gennem årene.
Tak for at have taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Super oplevelse!

Jeg blev kontaktet af Temp-team i forbindelse med et fast vikariat. Hele rekrutteringsdelen var et super godt, hurtigt og trygt forløb. Jeg havde hele tiden ro i maven og styr på hvor vi var i processen, selvom det gik meget stærkt fra ansøgning til job.

Jeg har kun ros at sige om min oplevelse med afdelingen i Kolding. Søde, flinke og smilende mennesker, der går op i at matche de rigtige kandidater til virksomheden og jobbet.

Tak for en god oplevelse Gergø.
Jeg kan kun anbefale at bruge Temp-team :)

11. april 2023

Hej Mia,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.
Vi er glade for at høre, at rekrutteringsdelen af dit faste vikariat var en positiv oplevelse.
Tak for din anerkendelse af Gergö. Vi vil videregive dine rosende ord til ham.

God anbefaling af Temp-Team

Firma Temp-Team har et godt Arbejdsklima. Medarbejderne er meget venlige og hjaelpsomme. Firmaet holder altid kontakt til medarbejderne.
Lön passer altid og kommer altid praecis.
Kan kun anbefale Temp-Team.

14. april 2023

Hej Dirk,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse af Temp-Team. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse og fået en god behandling.

Tilfreds oplevelse

Jeg har igennem 4 måneder haft arbejde gennem Temp-team og har været meget tilfreds. Personalet er meget flinke og gode til at hjælpe. Desuden er de meget hurtige til at svare på mails og spørgsmål, hvilket er et stort plus

Hej Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse af din oplevelse med Temp-Team. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med dit arbejde gennem os i løbet af de 4 måneder.
God dag, mvh. Amalie, Temp-Team.

Jeg har kun rosende ord om TT.

Jeg har kun rosende ord om TT.
Har været vikar der et par år nu, får super service fra alle deres medarbejder, skønne vikariater, og det vigtigste, altid god og konstruktiv sparring.

Hej Lene,

Tusind tak for de utroligt rosende ord om Temp-Team! Vi er meget taknemmelige for, at du har valgt at dele din positive oplevelse som vikar hos os.

Grundig og professionel rekruttering

Jeg har netop gennemført et rekrutteringsforløb sammen med Temp-Team i Kolding, hvor målet var at finde en dygtig digital kandidat til vores koncern.
Temp-Team har ageret meget professionelt og lagt en stor indsats i at finde frem til relevante kandiater. De har endda formået at præsentere flere relevante kandidater, end det der kunne forventes til den meget specialiserede stilling der skulle rekrutteres til.
Alt i alt den bedste anbefaling herfra.

Hej Henrik

Vi er glade for at kunne hjælpe med at finde de rigtige kandidater til jeres virksomhed.
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.
God dag, mvh. Amalie, Temp-Team

Super professionelt firma med…

Super professionelt firma med kompetente medarbejder. De har flere gange hjulpet mig i arbejde, både til faste- og vikarstillinger. Vil til hver en tid bruge Temp-Team igen.

1. december 2022

Hej Camilla

Tak for roserne. Vi er glade for at høre, at vores samarbejde har båret frugt :)

Mvh. Mia, Temp-Team

Kæmpe anbefaling

Jeg har været yderst tilfreds med Temp-Team og deres dygtige og flinke medarbejdere. Jeg har altid fået en god behandling af alle medarbejdere, og jeg har haft nogle virkelig spændende og interessante vikariater. De har tilmed hjulpet med, at jeg fandt og blev fastansat ved mit nuværende arbejde.

12. april 2023

Hej Ulricca

Tak for de fine ord. Dejligt at høre, at du har været glad for din tid som vikar gennem os.

Tillykke med fastansættelsen, og god vind fremover :)

Mvh. Mia, Temp-Team

De kunne ikke finde kandidater

Vi startede en proces med at finde en ekstra til accounting. De havde 2 kandidater til samtale hvoraf den ene sagde nej og den anden ikke blev anset som kvalificeret. Den proces varede over 4 måneder. Vi kan ikke anbefale dem.

15. marts 2023

Kære Bo.
Vi er kede af, at det ikke lykkedes at finde flere egnede kandidater til stillingen hos jer. Vi præsenterer ikke kandidater, vi ikke mener, passer til virksomheden.

Processen har været lang, og som vi har dokumenteret forløbet, afbryder I forløbet efter 1½ måned.

Det nuværende marked med stor kandidatmangel taget i betragtning, er der desværre ofte meget lange tidsperspektiver på et rekrutteringsforløb.

Jeg håber, I har fundet den rette medarbejder ad andre veje.

Mvh. Mia, Temp-Team.

Absolut spild af tid som jobsøgende

Som flere andre jobsøgende har skrevet her på trustpilot kan jeg bekræfte at de er spild af tid.

Efter at have registreret mig fik jeg besked fra en af deres recruitere om jeg ville til samtale, hvilket jeg naturligvis svarede ja tak til.

Efter samtalen skete der dog ingenting overhovedet.

Efter et par måneder har jeg kunnet søge på 3 jobs, som jeg har fået afslag på alle tre, den seneste d.d.

I mellemtiden har jeg været ude næsten fuld tid for flere forskellige af deres konkurrenter, i alle mulige job (lager, køkken, produktion, rengøring, kontorbetjent o.a.) som sagtens kan bruge mig som arbejdskraft og tjener gode penge på mig.

Søger du job som vikar, så gå uden om Temp-Team.

10. januar 2023

Kære Allan.
Jeg kan forstå, at du har snakket med min kollega, og at I har fået afklaret de uoverensstemmelser, der har været ift. kontakt, ansøgte jobs etc.
Vi ønsker dig alt held og lykke med dit næste job.
Mvh. Mia, Temp-Team.

Kan varmt anbefale Temp Team

Kan varmt anbefale Temp Team.
De har altid kunnet finde en vikar til os, og ofte er det blevet til fastansættelse.
Godt samarbejde, med hurtige tilbagemeldinger.

30. september 2022

Kære Keld.
Jeg har lige hørt fra Gergø, der også takker for det gode samarbejde og din venlige imødekommenhed :-)
Mvh. Mia, TEMP-TEAM.

Sød og venlig recruiter.

29. september 2022

Besvarelse fra Temp-Team

Jeg har vendt den med den ansvarlige rekrutteringskonsulent på opgaven. Hun takker for en god og hurtig løsning og sætter pris på den gode, løbende sparring og dialog omkring processen. Hun glæder sig til at hjælpe dig en anden gang.
Sig endelig til, hvis der er noget, vi kan gøre bedre næste gang 😊
Mvh. Mia, TEMP-TEAM