Temashop Anmeldelser 38.825

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 2.098 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den hurtige levering, hvor mange oplever at modtage deres varer inden for 24 timer eller dagen efter bestilling. Folk roser også det store udvalg af produkter, som gør det nemt at finde det, man leder efter, og mange finder varerne til gode priser. Den effektive service og nemme bestillingsproces på hjemmesiden bidrager til en positiv kundeoplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med kvaliteten af visse produkter, som ikke altid levede op til forventningerne eller billederne online. Enkelte oplevede også, at varer var beskadigede ved ankomst, for små i størrelsen, eller at der var forsinkelser i leveringen, hvilket skabte frustration, især op til vigtige begivenheder.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Mange kunder roser den lynhurtige levering, hvor... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, og mange roser den hurtige levering og det store udvalg. Kunderne... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktkvaliteten. Mens nogle kunder roser produkterne som... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med bestilling. Mange roser den lynhurtige levering, hvor varer... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og effektive service, hvor mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg synes at hjemmesiden er (nogenlunde) overskuelig. Mangler nogle muligheder, men det er til en anden gang. Hvad der til gengæld er rigtig ærgerligt er at jeg har bestilt nogle dækservietter til en... Se mere

Fremragende Fremragende service og hurtighed sammen som er lige så hurtigt som lyset. Kæmpe udvalg til alle mulige fester. alle mulige ting . jeg er imponeret et sted hvor jeg gerne vil handle igen... Se mere

Levering i verdensklasse. Mindre end 24 timer efter afgivet bestilling modtog jeg den badering, jeg havde købt. Den skulle jeg bruge akut til at sidde på pga et meget ømt haleben. Baderingen var også... Se mere

Nemt at finde den rigtige vare på hjemmesiden. Hurtig levering. Men dårlig vejledning om hvordan man får lavet hul i ballonen så bogstaverne kan pustes op.

1. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Kostumebutik
  2. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Ballonbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med hawaiianske produkter
  4. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Tryllebutik
  5. nr. 10 af de 11 bedste virksomheder i Butik med festartikler
  6. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Bryllupsbutik

Temashop.dk er Danmarks største webshop med salg af kostumer, udklædning og tilbehør. Vi har mere end 25.000 varer i shoppen til markedet bedste priser, så hvad enten du skal til karneval, halloween, fastelavn, sidste skoledag eller temafest, så finder du hvad du skal bruge hos os. Kig forbi vores webshop : www.temashop.dk

De bedste priser - og god service!

30 dages fuld returret
Du har 30 dages returret fra du modtager din pakke. Det er naturligvis tilladt at prøve tøjet, bare husk returnere det i original emballage.
Gebyrfri Webshop
Vi tager ikke gebyr for brug af kreditkort - uanset om du bruger Dankort, VISA eller Mastercard.
Reklamationer / Garanti
Skulle der være en fejl på et af vores produkter, så sender vi hurtigt en ny vare. Vi kræver blot du indsender billededokumentation.

4,5

39 t anmeldelser

Varerne var som forventet

Varerne var som forventet, meget hurig levering. Kan klart anbefales

24. marts 2026

Hej Anja,
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at varerne levede op til dine forventninger, og at du oplevede hurtig levering.

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os!

Lisa Temashop.dk

I er da et af de hurtigste firmaer at…

I er da et af de hurtigste firmaer at handle med. Varerne kommer nærmest lige efter, man har bestilt hos jer. Stor ros til Temashop.

24. marts 2026

Hej Birthe,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😀

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever så hurtig levering – det er noget, vi virkelig prioriterer højt.

Tak for de pæne ord og rosen!
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse 👍

Det glæder os at høre, at det gik lynhurtigt!
Kom snart igen! 💛

Lisa Temashop.dk

God oplevelse i har meget godt…

God oplevelse i har meget godt festpynt. God levering

Hej Rikke.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både vores udvalg af festpynt og leveringen 🎉

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Camilla - Temashop.dk

Alle de parykker er i alt for små…

Alle de parykker er i alt for små størrelser og se also ikke præcist som på billedet

Hej Oksana,
Tak for din anmeldelse – det er vi virkelig kede af at høre.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vores parykker er som udgangspunkt one-size, men vi er klar over, at pasformen kan variere, og at de i nogle tilfælde kan opleves som mindre end forventet.

Vi bestræber os på, at vores produktbilleder giver et så retvisende indtryk som muligt, men vi forstår godt din frustration, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Du er meget velkommen til at sende os nogle billeder til info@temashop.dk, så vi se nærmere på problemet du beskriver - så kan vi også finde en løsning sammen med dig.

Vi ser frem til at høre tilbage fra dig, så vi kan hjælpe.

Med venlig hilsen Lisa, Temashop.dk

Det leveres var det forkerte.

Det leveres var det forkerte.

Hej Tove,

Vi er kede af at læse, at du muligvis har modtaget noget forkert. Vi vil utrolig gerne hjælpe dig!

Du er velkommen til at sende os en mail til info@temashop.dk, sammen med dit ordrenr. og en uddybning på, hvad der er modtaget forkert.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med en god løsning. 🤝🏼⭐

Med venlig hilsen Lisa, Temashop.dk

Hej Virginija,
Tusind tak for din anmeldelse 😃

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at det gik mega hurtigt! Kom snart igen.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede super hurtig levering!

Hej Vibeke.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en fin og hurtig levering 🚚✨

Vi håber at se dig igen en anden gang!

God hjemmeside

Modtog varerne dagen efter. Super hjemmeside, nem at følge.

Hej Judith.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, og at du modtog dine varer allerede dagen efter 🙌✨

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Godt

Godt. Hurtigt.

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre – godt og hurtigt, så bliver det ikke meget bedre! 🚚✨

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Camilla - Temashop.dk

Jeg ville rigtig gerne give flere…

Jeg ville rigtig gerne give flere stjerner end 5 for det er altid en fest at bestille hos jer. Hurtig levering og produktet var som beskrevet

Hej Heidi.

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😄

Det varmer virkelig at høre, at det altid er en fest for dig at bestille hos os – det er lige præcis sådan noget, der gør vores dag bedre også! 🙌✨
Vi er glade for, at både levering og produkt lever op til forventningerne, og vi glæder os til at sende dig flere gode oplevelser fremover 💛

Hurtig levering !

Hej Finn,
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart 😊

Lisa Temashop.dk

jeg er imponeret et sted hvor jeg gerne vil handle igen

16. marts 2026

Hej Hans Jørgen,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder rigtig meget for os at høre 🤩

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores service, hurtige levering og store udvalg. Det er lige præcis det, vi bestræber os på hver dag.

Det glæder os især at høre, at du har lyst til at handle hos os igen – du er altid mere end velkommen!

Endnu en gang tak for de flotte ord.

Meget hurtig levering

20. marts 2026

Hej Arne.

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du oplevede en meget hurtig levering 🚀📦
Det betyder rigtig meget for os! 💙

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Bestilte varen sen eftermiddag og næste dag kunne jeg hente min pakke. Det var effektivt.

Hej Peter.

Tusind tak for din anmeldelse! 😊📦
Hvor er det skønt at høre, at du oplevede så hurtig betjening og levering 🚀
Vi er glade for, at du kunne hente din pakke allerede dagen efter – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter 🙌✨

20. marts 2026

Hej Michelle.

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🚚
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering 🙌✨
Det betyder meget for os! 💙

Camilla - Temashop.dk

Hurtig levering. God pris og varer

Hej Lisbeth.

Super dejligt at høre! 😊🚚
Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering, prisen og varerne 🙌✨
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💙