Temashop Anmeldelser 38.825

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 2.098 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den hurtige levering, hvor mange oplever at modtage deres varer inden for 24 timer eller dagen efter bestilling. Folk roser også det store udvalg af produkter, som gør det nemt at finde det, man leder efter, og mange finder varerne til gode priser. Den effektive service og nemme bestillingsproces på hjemmesiden bidrager til en positiv kundeoplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med kvaliteten af visse produkter, som ikke altid levede op til forventningerne eller billederne online. Enkelte oplevede også, at varer var beskadigede ved ankomst, for små i størrelsen, eller at der var forsinkelser i leveringen, hvilket skabte frustration, især op til vigtige begivenheder.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Mange kunder roser den lynhurtige levering, hvor... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, og mange roser den hurtige levering og det store udvalg. Kunderne... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktkvaliteten. Mens nogle kunder roser produkterne som... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med bestilling. Mange roser den lynhurtige levering, hvor varer... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og effektive service, hvor mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg synes at hjemmesiden er (nogenlunde) overskuelig. Mangler nogle muligheder, men det er til en anden gang. Hvad der til gengæld er rigtig ærgerligt er at jeg har bestilt nogle dækservietter til en... Se mere

Fremragende Fremragende service og hurtighed sammen som er lige så hurtigt som lyset. Kæmpe udvalg til alle mulige fester. alle mulige ting . jeg er imponeret et sted hvor jeg gerne vil handle igen... Se mere

Levering i verdensklasse. Mindre end 24 timer efter afgivet bestilling modtog jeg den badering, jeg havde købt. Den skulle jeg bruge akut til at sidde på pga et meget ømt haleben. Baderingen var også... Se mere

Nemt at finde den rigtige vare på hjemmesiden. Hurtig levering. Men dårlig vejledning om hvordan man får lavet hul i ballonen så bogstaverne kan pustes op.

1. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Kostumebutik
  2. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Ballonbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med hawaiianske produkter
  4. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Tryllebutik
  5. nr. 10 af de 11 bedste virksomheder i Butik med festartikler
  6. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Bryllupsbutik

Temashop.dk er Danmarks største webshop med salg af kostumer, udklædning og tilbehør. Vi har mere end 25.000 varer i shoppen til markedet bedste priser, så hvad enten du skal til karneval, halloween, fastelavn, sidste skoledag eller temafest, så finder du hvad du skal bruge hos os. Kig forbi vores webshop : www.temashop.dk

De bedste priser - og god service!

30 dages fuld returret
Du har 30 dages returret fra du modtager din pakke. Det er naturligvis tilladt at prøve tøjet, bare husk returnere det i original emballage.
Gebyrfri Webshop
Vi tager ikke gebyr for brug af kreditkort - uanset om du bruger Dankort, VISA eller Mastercard.
Reklamationer / Garanti
Skulle der være en fejl på et af vores produkter, så sender vi hurtigt en ny vare. Vi kræver blot du indsender billededokumentation.

4,5

39 t anmeldelser

PAS PÅ de snyder med størrelserne!

PAS PÅ de snyder med størrelserne!

Skulle bruge en del (60 stk) kunstige roser til en bryllups dekoration, valgte Temashop.dk da det virkerede til at være den rigtige størrelse jeg skulle bruge og selvom prisen ikke var super god så var størrelse og kvalitet vigtigt for mig.

Da jeg modtager roserne er de meget meget mindre end det annoncerede, faktisk under halv størrelse, selv som buket er de meget mindre end det annoncerede, længden passer heller ikke, det er mere som et valgløfte af Lars & Mette.

Har alligevel været løsningsorienteret men Temeshop.dk tilbyder kun at jeg kan købe for kr 400 mere udover de kr 400 jeg allerede har købt for som løsning, det er altså mig der skal betale for deres fejl...

NEJ TAK - hvis jeg vil snydes så skal jeg nok sige til.

Har nu helt fået ødelagt glæden ved at lave bryllups dekorationen.

23. marts 2026

Hej Nikolaj.

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse, og beklager meget, at der er opstået misforståelser omkring størrelserne på roserne 😔

Vi kan godt forstå din frustration, især når det drejer sig om noget så vigtigt som bryllupsdekorationer. Det er bestemt ikke vores intention at vildlede, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi kan se, at du allerede er i dialog med vores kundeservice, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en god løsning for dig 🙏

Hurtig levering- fine produkter

Hurtig levering. Fine produkter!

Hej Anita,
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og produkterne. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Glade hilsner fra Lisa, Temashop.dk

Gode priser og lyn hurtig levering

Gode priser og lyn hurtig levering.
Bestilte kl. 18 og havde min pakke i hænderne allerede kl. 10 næste dag.

Hej Maja,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og gode priser. Tusind tak for din positive feedback! Vi sætter stor pris på din tid, og ser frem til at se dig på shoppen igen. 💛

Hurtig levering.

Super lækker kvalitet.

Kære Christina,
Vi er glade for at høre, at du synes, kvaliteten er lækker. Tak for din positive tilbagemelding! Vi glæder os til at se dig igen 💛

Glade hilsner fra Lisa, Temashop.dk

Modtaget mine parcel i god stand

Modtaget mine parcel i god stand. God kvalitet produkter og jeg er glade til at købe flere spændende og sjovt produkter.

Kære Dina,
Vi er glade for at høre, at du har modtaget din pakke i god stand og er tilfreds med kvaliteten af produkterne. Tak for din positive tilbagemelding, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage! 🤝🏼💛

Kære Gitte,

Det glæder os, at høre, at du synes leveringen er super hurtig 🤩. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os!

Hurtigt og nemt

Hej Kornum,
Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Dejligt at høre, at du oplevede det hurtigt og nemt 😊
Kom snart igen!

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering. Fra den ene dag til den anden. Et par af St. Patrick day-varerne var noget mindre end ventet f.eks. nogle irske papirflag til at strø på bordene, og et slips i meget kort udgave. Men det var også et par meget billige ting.

Kære Ole,
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering – det betyder meget for os 😊

Tak også for din feedback omkring størrelsen på nogle af varerne. Det er værdifuld input, som vi tager med videre, så vi kan blive endnu tydeligere i vores produktbeskrivelser fremover.

Vi håber, du fik en rigtig god St. Patrick’s Day 🍀

Levering som lovet

Levering som lovet - indenfor 24 timer. Perfekt service, kan klart anbefale Temashop.

17. marts 2026

Hej Christina,
Tusind tak for din anmeldelse 💛

Det glæder os rigtig meget at høre, at leveringen levede op til forventningerne, og at du oplevede en perfekt service 😊

Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på!

Lisa Temashop.dk

Nemt at finde den rigtige vare på…

Hej Susanne,
Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Vi er glade for at høre, at du synes det var nemt at finde varen, og at leveringen var hurtig 😊

Tak også for din feedback om vejledningen til ballonerne – det er noget, vi vil se nærmere på, så det bliver tydeligere fremover.

Lisa Temashop.dk

Fandt lige det jeg skulle bruge.

Fandt lige det jeg skulle bruge.. helt perfekt og suåer hurtig levering 👍😎💪

Hej Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse. 🤝🏼

Hvor er det dejligt at høre, at du fandt præcis det, du skulle bruge – og at leveringen var super hurtig 👍

Det betyder meget for os!

Lisa Temashop.dk

Varen levede op til forventningerne og…

Varen levede op til forventningerne og leveret til tiden

Hej Lise,

Det glæder os at høre, at varen levede op til dine forventninger, og at leveringen var til tiden 😊

Hurtig ekspediton.

Hurtig ekspediton.

Hej Iben,
Tak for din anmeldelse. 💛
Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition 😊

Hei Gun.

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding 😊
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både levering og varer.

Velkommen tilbake! 👍

Vennlig hilsen
Camilla - Temashop.no

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering 🚚💨

Camilla - Temashop.dk

Den hurtigste levering jeg har oplevet

Den hurtigste levering jeg har oplevet! Desværre kom jeg til at vælge forkert farve bordløber, sendte tilbage og også tilbagebetaling foregik lynhurtigt. Det kørte bare!🙂

Hej Kirsten.

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Vi er glade for, at både levering, returnering og tilbagebetaling spillede 👍
Og bare rolig – farvevalg kan drille 😄
Du er altid velkommen igen!

Camilla - Temashop.dk

Alt virkede ok varen ok men lidt lavere…

Alt virkede ok varen ok men lidt lavere kvalitet end jeg havde sat mig op efter

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse og for at handle hos os 😊
Vi er glade for, at alt ellers var ok 👍

Det er selvfølgelig ærgerligt, at kvaliteten ikke helt levede op til dine forventninger – du er altid velkommen til at kontakte os hvis det er noget vi skal kigge nærmere på 💌

hurtig levering

12. marts 2026

Hej Steffen,
Tak for din anmeldelse! ⭐️

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering 😊

Vi håber at se dig igen!
Venlig hilsen Lisa, Temashop.dk