Kan ikke anbefales. Blev kunde den 14.03.2022 til den 31.10.2025. Den 25.09.2025 fejlmelder jeg telefonen da man ikke kan ringe ud. Den 01.10.2025 opsiges abonnementet da intet er sket trods gentagne... Se mere
altså er voip kunde siden musimi.dk, -tellio har bragt mere orden under voip hjelmen, som et selvstændigt voip telefoni selskab i Skandinavien; fik aldrig lyst til nogle færdige voip pakker fra f. eks... Se mere
Står desparat og skal bruge deres hjælp, efter at have snakket med dem én gange om fredagen, hvor jeg blev sat på hold og derefter forsvandt "supportmedarbejderen". Nu har jeg prøvet at komme igennem... Se mere
Bredbåndstelefoni fra Tellio. Billig telefoni. Ring gratis til fastnet i Danmark og store dele af verden. Tellio bredbåndstelefoni - nemt at få - nemt at bruge!
Amalievej 20, 1875, Frederiksberg C, Danmark
- 70 80 70 25
- kundeservice@tellio.dk
- www.tellio.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
God service efter opsigelse.
Modtag idag en akkreditering på regning i fht opkrævning på kr. 609,75 for manglende tilbagesendelse af udstyr. Har oplevet en stor imødekommenhed i forhold til min klage over regning, da jeg havde fulgt alle forskrifter. Og derfor stor tilfredshed over TELIOs behandling af sagen og accept af min forklaring. Rigtig god kundeservice og behagelig korrespondance samt samtale med medarbejder. Fuld kredit herfor.
Havde været kunde i mange år men er…
Havde været kunde i mange år men er flyttet så der ikke var brug for fastnet. Fik alligevel opkrævning på udstyr for 600 kr. de åbenbart skulle have haft retur, men dog ikke havde gjort opmærksom på.
DE siger de har sendt mail, men jeg har ikke modtaget noget. Ualmindelig dårlig afslutning på kundeforhold.

Besvarelse fra Tellio
Jeg har været kunde hos dem i mange år…
Jeg har været kunde hos dem i mange år siden de startede . I 1.5 har jeg ikke haft pga flytning . Har jeg ikke haft adresse slev og internet . Jeg har nu opretter igen med samme nr og det hele fremragende serivce fra der kunde support 😊 jeg skulle intet gøre sende oplysninger de sendt udstyr også bare tilslutte det så virkede det,
Kunde hos Tellio i mange mange år…
Kunde hos Tellio i mange mange år…
Kunde hos Tellio meget få gange med problemer.
Jeg kan kun rose for stor tålmodighed og hjælpsomhed der bliver for at afhjælpe opståede fejl. Det virker perfekt- nogen gange skal man lige tage strømmen i et par minutter. Problemerne opstår nogen gange på en You See udbyder der fejlretter og "opdaterer" hele tiden-siger de. Tilfreds kunde.
Uforskammet telefonkøsystem
Uforskammet telefonkøsystem
Alle kunder er nummer et
Teknisk hjælp er tag strømmen fra modem et i 5 minutter. Har hørt reklame for tellio min 10 gange få penge for at hverve kunder du få 700 kr den ven får 200 kr.tryk 1 for at blive ringet op... Hvis du ikke bliver ringet op idag inden 17.00. Beder vi dig om at ringe op imorgen.
God stil Tellio!
Det lyder måske mærkeligt at give topkarakter til et firma man netop har opsagt sit abonnement hos, men Tellio er bare god service! Det tog tyve minutter fra jeg opsiger pr. mail, til jeg har en bekræftelse. Hele kundeforholdet har været godt, så søger du en udbyder af IP-telefoni anbefaler jeg Tellio!
MVH Lars Nikolajsen
Rigtig fin service
I forbindelse med opsigelsen af mit abonnement kan jeg kun sige tip-top service. Alle aftaler blev overholdt. Og i de mere end 8 år jeg var kunde, har jeg altid været 100% tilfreds, dvs både mht pris og service.
Det var derfor med vemod, jeg sagde farvel. Det skyldes, at mit telefoni forbrug har ændret sig væsentligt og har således valgt en anden løsning, dog ikke hos de traditionelle teleselskaber - de er simpelthen alt for dyre, hvis du ikke ønsker begrænsninger.
Kunde hos Musimi/Tellio ca.14 år meget…
Kunde hos Musimi/Tellio ca.14 år meget få gange med problemer.
Jeg kan kun rose for den store tolmodighed og hjælpsomhed der blev ydet for at afhjælpe opståede fejl. På trods af mange opkald imellem os under fejlretning var der ikke nogen tegn på
sure miner . Fejlen blev rettet med stor tilfredshed.
Fin og hurtig service!

Besvarelse fra Tellio
Man får den mest fantastiske…
Man får altid den absolut mest fantastiske kundeservice hos Telio. Så hermed giver jeg min bedste anbefaling.
Sadiq Amin Poulsen

Besvarelse fra Tellio
Kundeservice hos Tellio helt i top.
Kundeservice hos Tellio helt i top.
De har hjulpet mig igennem et meget teknisk problem med min router.
Meget professionel og ekstremt kompetent hjælp.
Grundige og informative. Tusind tak.

Kun tilfredshed herfra efter 5 år som kunde
Vi har haft Tellio i fem år nu uden skyggen af problemer. Altid venlig kundeservice, let at komme i kontakt med og stabil service. Der har faktisk aldrig været funktionssvigt. Kun tilfredshed herfra!

Besvarelse fra Tellio
SUPER Tilfreds 10/10 stjerner herfra, super telefoni, virker på op til 5 enheder, ta dit danske nummer med …
Jeg er SUPER Tilfreds 5 stjerner herfra.
Min kone bor på Filippinerne og vi har et Telio abonnement med en Telio box der som er tilsluttet internet og en almindelig telefon.
Jeg har nu kunnet ringe til min kone i 3 år uden nogen problemer. Ja, vi tar strømmen fra boksen 1 gang hver 3 måned, men det er fordi at internettet på Filippinerne er vildt u-stabilt og derfor smider Telio boksen af internettet. Når der ellers er stabilt internet kører det bare helt uden problemer. Der er super lyd uden ekko eller forsinkelse.
Jeg har osse et Telio abonnement I Danmark og det er med en trådløs GRATIS Gigaset telefon fra Telio.
Den kom med posten, blev sat til internet og strøm, efter 5 min virkede den.
Alt I alt er jeg og min kone virkeligt glade for at være KUNDER hos Telio.
Til slut vil jeg nævne deres kundeservice. Der er super god, der sidder glade medarbejdere og hjælper mig eller min kone de få gange vi har haft behov for hjælp. Og hvis der af en eller anden årsag er problemer, så tester de det gerne på deres egen telefon, og melder tilbage enten via SMS eller ved at vi bliver ringet op.
Tusind tak til Telio for god kundeservice, det skal i ha 10/10 stjernet for.
Derfor vil jeg klart anbefale dig der læser dette at få Telio. Specielt hvis du rejser meget eller lidt, mog gerne vil ringe billigt og ha dit gamle danske fastnet eller et nyt nummer med dig.
En anden finesse er at man kan modtage eller foretage flere samtaler med forskellige personer samtidig, det er virkeligt smart. Du kan ha dit Telio nummer på 5 enheder samtidigt, så hvis du er optaget så ringer den på de andre enheder hvor Telio appen er installeret (emmer box/trådløs telefon) og så svarer du eller en anden, fks din kone bare opkaldet der. Alt i alt et super selskab, og kundeservice. Kan virkeligt anbefales.
Dem jeg læser her der har problemer, er ofte tekniske problemer, og det er smadder ærgeligt. Men giv alligevel Telio medarbejder en chance for at hjælpe med at løse det, for de kan i langt de fleste tilfælde løse det.

Hmm ...
Så skuffet.
Overvejer opsige jer .. tak for denne gang. Godt nok skuffet, både på det ip telefoni jeg har ved jer, og kundeservice. Og ville da bestemt ikke glæde andre om tellio. :(
Go prof service under tekniske problemer
Telio
Tiden er desværre løbet fra Telio. Deres udstyr kan ikke matche op med tidens krav. Har desværre oplevet, at ip-telefoni slet ikke er stabilt som fastnet. Kender mange venner og bekendte som ikke har haft succes med Telio
Dårlig service
Dårlig service! Man venter i halve og hele timer i røret - selvom man er "nummer" 2, når man ringer op!
Derudover er produktet alt, alt for ustabilt. Både adapteren - og ikke mindst App'en.
Kan ikke anbefales.
Uprofessionel, uhøflig, ikke-serviceminded support medarbejder.