Telebazar

Jeg købte en mobiltelefon gennem Telebazar. Det meste gik som det skulle, jeg var dog ikke i stand til at følge min pakke fra betilling til levering - track and trace kendte ikke det trackingnr., jeg... Se mere

når man bestiller en tlf til en billigere pris på nettet skal man ikke bare have smidt i hoved at de ikke kan få den hjem. Efterfølgende havde de den stadig, den var bare blevet dyrere

Min ordre ankom få dage efter bestilling. Jeg fortrød købet, fordi illustrationen fra Nokia slet ikke stemte overens med det virkelige produkt. (Nokia x3-02 Lilla. Den ser i virkeligheden sølvgrå ud.... Se mere

Jeg har købt en mobiltelefon, som jeg skal bruge som gave til min datter. Da der var gået fem dage og jeg stadig kun havde modtaget den automatiske bekræftelse, begyndte jeg, at undre mig. Jeg kontakt... Se mere

1. Mobiltelefonbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Telebazar.dk Mobiltelefoner uden abonnement og simlås fra Nokia, Sony Ericsson, HTC, Samsung og LG, samt tilbehør.

(1.998)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Let og god service.

Det gik let og hurtigt
Da jeg skulle købe en ny Mobil valgte jeg at se, hvad telebazar.dk havde på hylderne. Jeg har tidligere handlet med dem og var dengang meget tilfreds.

Og i denne omgang har jeg heller ikke noget at brokke mig over. Handlen gik let og hurtigt, og jeg fik hurtigt svar på de spørgsmål jeg havde.

telebazar.dk kan bestemt anbefales.

26. marts 2011

Udlandsk sofware

Fin hjemmeside, let ordreafgivelse og hurtig levering.
Den lave karakter afgives, fordi jeg har en forventning om, at når man køber en telefon på en dansk hjemmeside, så er det også en dansk udgave. Står nu med en telefon hvor jeg skal downloade ekstra for at få dansk manual, dansk ordbog og dansk tastetur (ÆØÅ). Men værst er det dog at jeg ikke kan opdatere min android version til den nyeste, fordi jeg ikke har en nordisk udgave. Iflg Samsung Support, har jeg købt en telefon med landekode (AUT), schweisisk.
Under al kritik at man ikke sørge for at sælge en nordisk version i danmark.
Telebazar har dog tilbudt at jeg sender den ind, så de kan sende den til samsung, men det burde jo ikke komme dertil. Køber jo heller ikke et tv i danmark, der ikke kan modtage de danske standarder

22. marts 2011

ingen dansk menu i min nokia 6700

har købt en nokia 6700 uden dansk menu som burde tilhører det tyske
marked fik bud på at sende tlf tilbage så ku jeg få en med dansk menu retur
den er selvfølgelig udeblevet
og hver gang man ringer til dem tar de ikke deres tlf man burde melde denne virksomhed til basta for de snyder utroligt mange mennesker har aldrig følt mig så snydt som efter denne handel så har indset at min penge er tabt men regner dog med at tage ind i deres butik i københavn
næste gang jeg har en fridag for der er lidt langt fra jylland men tror det er turen værd......

18. februar 2011

Hej Ronnie

Der er ingen der er ude på at snyde dig.
Jeg beklager som sagt at du har modtaget en telefon fra os uden dansk menu. Det er naturligvis en fejl som ikke burde ske.
Vi sendte dig et returlabel så du kunne sende telefonen retur til os. Grundet nogle forsinkelser hos vores leverandør kunne vi ikke sende en med dansk menu med det samme. Jeg beklager du har skulle vente en uge på din telefon. Vi skal nok sørge for du modtager en mobiltelefon med dansk menu hurtigst muligt.

Jeg finder dog din kommentar om at vi "snyder utroligt mange mennesker" meget fornærmende. Vi snyder bestemt ikke nogen, og vi sælger heller ikke telefoner uden dansk menu (med enkelte åbenlyse undtagelser som f.eks. Blackberrys)

Mvh
Salim, Telebazar.dk

Ombyttet telefon virkede

Bestilte en telefon som kom som lovet, men virkede ikke ved modtagelsen. Telefonen blev efter aftale returneret med posten. Jeg modtog en kvittering om at Telebazar havde modtaget telefonen, og 2 dage senere modtog jeg en telefon som virkede.

10. februar 2011

MEGET langsom levering !

Jeg har bestilt en ny mobil d. 31.01.11 , og den er ikke kommet endnu , og nu har vi den 04.02.11.. så der passer vist ikke helt med de 2-3 dage levering .. ! Lidt ringe synes jeg nu nok..
Og de vil ikke svarer mig på hvornår jeg kan forvente min mobil kommer !

3. februar 2011

Uacceptabel behandling i forbindelse med reperation på garanti

I juli 2009 købte jeg en mobiltelefon hos Telebazar. I november 2010 blev den i uorden. Jeg sendte den til Telebazar, da der fortsat var garanti på den.
7. december oplyste RMA-rapporten, at telefonen var modtaget, den var sendt til reperation og dette ville tage ca 14 dage.
Først i januar forsøgte jeg gentagne gange at ringe til Telebazar i den angivne telefontid. Det var ikke muligt at komme igennem.
Den 13. januar 2011 sendte jeg en mail til Telebazar. Den har jeg idag den 29. januar fortsat ikke fået svar på. Oplysningerne i RMA-rapporten er fortsat de sammen, som den 7. december.
Det er en ganske uacceptabel behandling. Kan telefonen ikke repareres må Telebazar levere en ny telefon eller refundere købsprisen til mig.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at handle hos Telebazar.

29. januar 2011

Hej Erik

Jeg er meget ked af du har undværet din telefon over en så lang periode. Det skyldes vi har haft en tvist med et af vores værksteder, der har gjort at de har tilbageholdt telefonen. Jeg er naturligvis ked af det har gået udover dig. Vi sørger for du får en telefon der virker i denne uge.

Mvh
Salim, Telebazar.dk

Lave forventninger ikke engang indfriet

Jeg havde forventet en telefon der var hvis på den ene side og grå på den anden side. Eftersom den bliver vist sådan på hjemmesiden, men da jeg fik den så er det en hvid pige telefon...

Så man er ikke sikker at får det man ser på deres hjemmeside...
Dermed pas på hvad du køber, medmindre du har set mobilen også i andre netbutikker eller i butikker..
Jeg vil slet ikke anbefale denne netbutik.

23. januar 2011

Hej Benjamin

Jeg forstår ikke helt din Anmeldelse. Jeg kan se du har bestilt en Samsung s5230 i hvid. På vores hjemmeside er der kun vist et billede af forsiden af telefonen.
Men hvis du har fået indtrykket af, at telefonen havde en grå bagside beklager jeg det. Du har naturligvis dine 14 dages returret som du kan benytte dig af.

Med Venlig Hilsen
Telebazar.dk

super butik

Nu har jeg handlet ved telebazar 2 gange, hver gang med lynhurtig levering, sikker indpakning og naturligvis en god og fornuftig pris på produktet. Der vil jeg bestemt handle fremover

23. januar 2011

udemærkert!!

skrev en mail for at være sikker på at få min vare.
bestilte min telefon en mandag aften og fik min telefon onsdag morgen. dvs. på under to dage.

Det er sgu levering der vil noget og jeg er glad for min telefon :)

18. januar 2011

Kanon god betjening

Skulle finde en bestemt mobil til min datter. Det skulle være uden abonnement. En ven fortalte om Telebazar. Bestilte mobilen lørdag aften og havde den tirsdagen efter... uden problemer af nogen art.
Super nemt!!

18. januar 2011

Jeg har været meget tilfreds med min behandling.. kan varmt anbefales

17. januar 2011