Super oplevelse
Hurtig levering og produktet jeg har bestilt, fungerer og lever op til mine forventninger.
Hurtig levering og produktet levede op til forventning.
Hurtig levering og forsvarligt pakket og varen var som forventet.
Kan anbefales at købe hos dem.
Fremragende service da jeg havde problemer med multistream kanaler. Problemerne løste sig takket stor hjælp fra personalet.
Fantastisk service og hurtigt levering. Jeg kan anbefale. The best. Tak.
Fantastisk
Bestilte varen torsdag og modtag varen l'rdag det bliver ikke bedre.
J'rgen
Flot hjemmeside, god service, Købte et godt produkt til rimelig pris
har kun haft super oplevelser med vare kvalitet samt levering og service
har handlet en del gange uden nogen som helst problemer
Fik tilsendt automatisk ordrebekræftelse - derefter intet, selv ikke efter rykker. Har nu anulleret min ordre.
Ikke ligefrem et sted der kan anbefales til julegaveindkøb...
Har tidligere, for flere år siden, bestilt hos dem uden de store problemer.
Denne gang viser de sig dog fra deres værste side. Bestilte 2 varer d. 23. Skrev til dem 4 dage efter for at få en leveringsdato, og fik prompte svar på en lørdag, at varerne ville blive modtaget og sendt onsdagen efter.
Da det var blevet fredag og jeg endnu intet havde modtaget skrev jeg igen.. Og jeg har efterfølgende skrevet til dem 3 gange og ringet 4 i ugerne efter, uden at få kontakt..
Der er efterhånden gået en måned nu og de har været umulige at få i dialog, og der er naturligvis ingen varer kommet :(
Så at handle hos dem er lidt som at spille Russisk Roulette - man kan være én af de heldige der får deres varer - eller også bliver man ignoreret for evigt og modtager intet..
Jeg kendte ikke jeres side førend tektronic spurgte i en email om ikke jeg ville skrive en anmeldelse af dem fordi de var trætte af kun at få de dårlige ting at vide. Det vil jeg helt sikkert for noget af det jeg kan se det virker helt forkert vad jeg læser i forhold til min oplevelse!.
Jeg ringede til dem mandag kl. 15.20, kunne ikke komme igennem men lage svar på deres telefonsvarer. De ringede tilbage 15.50 og svarede på mine spørgsmål.Ikke mange foretninger gider at ringe igen og det syntes de skal have et stort plus for.jeg bestilte omkring klokken 16.00, fik en mail retur med ordren og derf efter en mail om at afsendelse med posten. Det gik stærkt og jeg fik varen dagen efter med posten om morgenen. GODT OG MEGET HURTIGT. Så sendte de dagen efter en mail om ikke jeg ville andmelde dem. Jeg syntes at deres service var helt OK og varen kom.
Prisen var som vi havde aftalt og det var godt pakket ind.
Bestilte en mastefod.
God info fra bestilling til modtagelse af varen.
Dag til dag levering.
Lige som det skal være.
Ville godt havde kendt til trustpilot lidt før... jeg er så havnet i klørene på Tektronic.dk. Hvor jeg har bestilt en del. men efter en måned hvor der ikke er sket noget, tænkte jeg at de måske havde ferielukket ! og jeg havde overset det, men det fremgår ikke, på deres ellers så udemærket hjemmeside.
Så har jeg sendt et par mail, og ringet en del gange, hvor jeg er blevet ignoreret. har nu sendt en mail hvor jeg vil annullere min ordre. det er første gang der er nogen der har taget røven på mig, ved nethandel.
Jeg bestilte en del varer 4. januar 2010, men har aldrig modtaget andet en en ordrebekræftelse.
Ethvert forsøg på kontakt har været forgæves, så i dag d.1/2 har jeg annulleret ordren.
Butikkens ordresystem var nede, så jeg fik ingen ordrebekræftelse ved indgåelse af handlen. Ud på eftermiddagen ringede jeg til butikken, og de beklagede fejlen, men de ville checke op på den manuelt. Samtidig fik jeg min ordre med lørdagspost uden ekstra beregning, for at undgå at den først kom om mandagen. Det giver plusser i min bog!
Har bestilt vare hos dem og overført pengene, har prøvet at kontakte dem flere gange pr. mail og telefon, for at høre hvor langt de er kommet med orderen, fordi jeg ikke har modtaget varen, og kan se at orderen står åbent.
De svar ikke på mine mails, og når jeg ringer få jeg et tlf.svar.
Har indtil nu ikke modtaget min vare eller penge. Det værste købsoplevelse jeg har haft ved online handel.