Tefal snack jern, er ikke penge værd. Fedt, dej løber for let under pladerne. Burde bla stå ikke keto egnet, fedtet fra osten fik olien til at brænde ved varme elementet. Eneste positive er at det... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tefal er førende indenfor belagt køkkentøj og små el-apparater. Tefal udvikler innovative produkter af højeste kvalitet og flot design.
Ubrugelig trykkoger
Har købt en Tefal trykkoger, efter 3 gange brug kan den ikke holde tryk, ingen anbefaling herfra, er fuldstændig ubrugelig.
Købte en masse Jamie Oliver pander ..
Købte en masse Jamie Oliver pander ... nu er belægningen så begyndte at “smelte” hvor skruerne sidder... de er brugt i under et år
Svarer ikke på henvendelser
Vi skrev til tefal.dk d. 20/12 2020 da vi har store problemer med med vores snack Collection, som vi har fået byttet 2 gange. Vi har nu sendt beskeden igen og håber på at de vil reagere denne gang
Har en Jamie Oliver bradepande,efter…
Har en Jamie Oliver bradepande,efter kort tids brug kommer der rust i bunden,det er under al kritik
Ringe strygejern
Købte et nyt dyrt Tefal damp strygejern.
Der er ingen brugbar brugsanvisning, det værste er dog at den har ødelagt 2 af mine skjorter ved at spøjte rust på skjorten istedet for damp.
Min Jamie Olliver pande er skæv
Min Jamie Olliver pande er skæv. Dvs. olien glider ud i siden hele vejen rundt. Ville ønske, at jeg havde returneret den i tide.
Smid hellere penge ud af vinduet
købte en Jamie Oliver pande for tre måneder siden. Og nu skaller teflonen af!!! Kan kun sige hold jer langt væk fra dette produkt.
Tefal håndholdt tøjdamper
Da jeg fik tøjdamperen fungerede det rigtig fint, men lige som reklamationsretten udløb, stoppede den med at virke. Det kan på ingen tænkelig måde være slid fra min side, da jeg ikke har brugt den særlig meget. Derfor var det meget overraskende, at produkter ikke holdt længere.
ADVARSEL Tefal Snack Collection multijern
ADVARSEL Tefal Snack Collection multijern
Jeg har købt et Tefal Snack Collection multijern den 18. maj 2020. Jeg giver den en stjerne, fordi alle produkter skal have mindst en stjerne. Normalt læser jeg anmeldelser inden jeg køber et produktet, men det gjorde jeg desværre ikke denne gang, fordi Jeg antog det som en selvfølge, at Tefal kun sætter produkter i handel, der både er professionelle og har et gennemført design.
Øv det skulle jeg have gjort, fordi Tefal Snack Collection multijern er det mest ringe produkt jeg har købt. Desværre kan jeg ikke vedhæfte et billede af vaffeljernet efter det har været i brug, så jeg må derfor beskrive det.
Varmelegemet er fuldkommen blottet under vaffelpladen og der er ingen overløbskanal til overskydende fedtstof. Derfor løber det overskydende fedtstof direkte ned i varmelegemerne. Da jeg lavede vafler første gang, begyndte vaffeljernet at ryge unaturlig meget og det lugtede meget brændt midt i, at jeg var ved at bage vafler, jeg slukkede for vaffeljernet og fik pladen af mens den var varm, og her kunne jeg konstatere, at varmelegemet var ved at drukne i fedtstoffet, jeg begyndte at suge fedtstoffet op, men det meste af fedtstoffet var brændt fast i bunden og på selve varmelegemet. Jeg fortsatte med at bage vafler, men det var med hjertet op i halsen, fordi selve vaffeljernet kom med lyde som om det var ved at gå i brand. Desværre har jeg også købt en ekstra plade, så jeg kan bage kiks, da jeg afprøvede denne plade, blev resultatet endnu værre, varmelegemerne var ved at drukne i fedtstof, igen slukkede jeg og fik pladen af mens den var varm, jeg skyndte mig, at suge fedtstoffet op, igen var det meste brændt fast. Min mand har toastet nogle brød efterfølgende, her kom der kun røg op fra Tefal Snack Collection multijern. Så her til morgen tænkte jeg, at jeg ville give dette vaffeljern en chance til, så jeg bagte vafler igen, men denne gang med en anden opskrift, end den første gang. Resultatet blev det samme som de to første gange, der kom lyde fra vaffeljernet som om det var ved at bryde i brand og det osede ufatteligt meget, Igen måtte jeg stoppe inden jeg var færdig med at bage vaflerne, jeg tog pladen af, mens den var brandene varm, jeg kunne igen konstaterer at varmelegemerne var oversvømmet med smør, og det selvom jeg ikke kom så meget dej i, at vaflerne blev helt firkantede, jeg sugede så meget fedtstof op som muligt, men det meste var brændt fast, og da jeg fortsatte for at bage færdigt, kom vaffeljernet igen med lyde som om det er ved at gå i brand. Bare for en god orden skyld, så vil jeg lige oplyse, at jeg kun har brugt fedtstof der er i selve dejen. Det er sidste gang jeg tør bage noget som helst på Tefal Snack Collection multijern, fordi jeg mener at dette produkt har alvorlige fejl og mangler, og at disse varmelegemer kan antænde det smeltede smør. Jeg vil foreslå Tefal at de trækker, Tefal Snack Collection multijern, tilbage, og giver de forbruger der har købt dette produkt pengene tilbage. Jeg har skrevet til Trust pilot og jeg har også krydset af, så Tefal ser denne anmeldelse, for på denne måde får forbrugerne en mulighed for at undgå at købe Tefal Snack Collection multijern samtidige med at Tefal får mulighed for at oplyse, om de vil fjerne dette produkt fra hylderne eller om de vil blive ved med at sælge Tefal Snack Collection multijern? Tefal, hvis I skriver, at I ikke trækker dette produkt tilbage, så jeg kan få mine penge tilbage, så går jeg videre til de rette myndigheder, og så må de afgøre om Tefal Snack Collection multijern skal trækkes tilbage eller ej.
Jamie Oliver pander, kvalitet eller kvantitet?
Jeg har nogle Jamie Oliver pander. For at sige det ligeud, så er de pisse elendige. Har haft dem 9 måneder og nu skaller alt belægningen af.
Til den pris burde man kunne forvente, klart højere kvalitet og ikke kvantitet.
Tefal har ikke kundeservice eller reservedele skal købes igennem c j dele
Har købt en Tefal Actifry Original og kom til at glemme de lille plastske i den og den smeltede, ville købe en fra Tefal eller forretning men det kunne man ikke de har intet med garanti og reservedele man skal kontakte et andet firma der står for det og det er C J Dele.dk og detager 80 kr for en lille plastske af plaststik.
Mon ikke forbrugerstyrelsen skal kigge på Tefal der ikke opfylder købeloven og garanti og reservedele og kunde pleje.
OK, stort udvalg af reservedele
OK
Har bestilt reservedele til mit strygejern.
Dejligt at de var at finde, frem for jeg skulle smide det ud.
Kun 4 stjerner, fordi levering af noget, som vejer 50 gram har kostet 71 kroner. Dette er måske lidt for dyrt.
TEFAL STAVBLENDER 63309R turbo mixplus
Umulig at gøre ren indvendig i røret med kniven for enden.
Ellers fungerer udmærket. men er bange for baktierier og tør ikke bruge den efter jeg så hvor snavset den blir indeni.
dårlig gryde
jeg fik en Tefal gryde i gave for lidt under et år siden hvor belægningen nu er begnyt at falde af så der er komme sorte pletter i min mad så den har jeg kasseret den
Ekstrem dårlig service
Vi købte for et år siden nye gryder fra Tefal, disse gryder kan desværre ikke tåle at man bruger dem, efter ca 10 gange dukkede der "sorte" pletter op i maden. Vi indleverede gryden hvor den var købt, og fik med det samme at vide at det var næsten umuligt at få Tefal til at acceptere reklamationer men de ville undersøge det nærmere. Forretningen vente kort efter tilbage med meldingen om at Tefal betragter det som admindeligt slid hvorfor de afviste reklamationen.
Køb aldrig Tefal produkter da de ikke er beregnet til at blive brugt.
Under alt kritik,,,,,,TEFAL
Jeg fik i gave, en tefal gryde made in france
Fik den 5-10-2013. Og tog den i brug til jul
Det varede ikke længe inden den hvide sovs fik sorte prikker, og jeg brugte plastic og træ. Som man skal
Først i marts blev den afleveret i Kop og Kande Horsens. Og den 19 marts, fik jeg den tilbage. Med denne beske. Køkkentøjet bærer præg af almindelig/ intensiv brug. Hvorfor man må forvente et vist slid på belægning. Vi vurderer at slid på belægning ikke hidrører fra fabrikationsfejl.
Piskespor-belægning slidt af.
Øh.---- nå de kan åbenbart ikke tåle at blive brugt ret længe.
ALDRIG MERE TEFAL
Afsendt fra GroupeSEB.Danmark A/S/CJ Hvidevarerservice Aalborg
Køb ikke Tefal Actifry - får Tefal yder INGEN support / service
Jeg købte en Tefal Actifry Family (1,5 kg version). Tefal lover meget sprøde pommes, og det ved jeg også at man kan få med produktet. Desværre er min model fejlbehæftet, og laver ikke maden sprød (jeg har prøvet utallige gange og gjort alt hvad de foreskriver).
Den var først indleveret til reparation hos forhandler, der testede den en enkelt gang med købe-pommes og så sendte den retur da de mente at den var god nok.
Herefter kontaktede jeg Groupe SEB [navn fjernet] som står for Tefal i Danmark. Jeg forklarede, at jeg synes deres produkt er fantastisk (når det virker), og at jeg var frustreret over, at mine pommes ikke kunne blive ordentligt sprøde, og at jeg på den almindelige Actifry til 1 kg fik dem sprøde hver gang. Produktet blev sendt ind, men 1½ uge senere får jeg besked om, at der skam ikke er noget galt med den, samt lange forklaringer om hvordan jeg skal tilberede kartoflerne (de skal skylles og tørres i et viskestykke først - dette glemmer de godt nok at skrive i deres reklamer). Jeg har naturligvis forsøgt alle disse tips og tricks, men uden resultat. Tefal vil ikke anerkende fejlen. De vil ikke ombytte den til en model der fungerer. Svaret er bare, at de mener at den fungerer fint efter deres smag, hvilket er i skarp kontrast til de ca. 9 personer i min familie der har prøvet den. De er ikke til at hugge eller stikke i. Måske er deres firma bare for stort til at yde service til almindelige kunder - men åbenbart ikke store nok til at de vil ombytte en enkelt defekt vare ud af rigtig mange de sælger.
Kan se længere nede, at andre også er utilfredse med Tefal, og på nettet kan jeg læse, at der er mange der har oplevet at dens rotor går i stykker.
Tefal stegepande titanium pro 28 cm, bunden er ikke i plan.
1 x gebraucht ist der Boden nach innen krum, kalt knap 1mm, warm 2,5 cm und Tefal -Groupe in Ballerup DK will dieses nicht anerkennen , obwohl Imerco Kolding dieses anerkennt und das Aufwärmen der Pfanne mit angesehen hat.
1 gang i brug og bunden er ikke i plan, kold ca. 1mm, varm ca.2,5 cm og Tefal -Grouppe i Ballerup Dk vil ikke godkende denne fejl. Imerco Kolding har set opvarming og anerkendt denne fejl.
INGEN kundeservice...
Efter ca 3 år knækker kniven i vores actifry som kun bliver brugt en gang imellem så det kan bare ikke passe. Skriver til Tefal men ak nej, de nedværdiger sig da ikke til at kommunikere med deres kunder! Har aldrig hørt en lyd fra dem.
Pas på med Actifry, de holder åbenbart ikke særlig lang tid, prisen til trods. Surt at begge børn også har fået en af os, de penge skulle Tefal ikke have tjent.
Dårlig service
Jeg har købt en vægt af glas som sprækkede mens den stor i en hjørne. Klagen er afvist med begrundelsen at den "må have fået et slag" tidligere...det er godt nok dårlig kundeservice...aldrig mere TEFAL produkter!!