It was an unpleasant experience. I was rushed to wash basin, no introduction...i dont know her name amd she doesnt know my name. The quickest wash in history. Showed to chair...no discussion on cond... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Verschrikkelijke ervaring. Ik ben bij team kappers op de Fahrenheit straat in Den Haag geweest en heb een hele slechte ervaring gehad. Ze luisterde niet naar wat ik wilde en knipte zo een stuk haar er... Se mere
The owner from teamkappers Eindhoven is a thief and steals from her colleagues and is a bad face for the company and now she has pushed all her workers away. I hope team kapper Eindhoven gets closed... Se mere
Een heel fijne ervaring met Team Kappers in Stadspoort-Ede. En wel vanuit een ander oogpunt : ik mocht bij Esther een "herenmodel" zijn op 15 oktober j.l. Een echte "win-win-win"-situatie : Esther le... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kies je look, wij doen de rest! Wij werken zonder afspraak en zijn vaak open op zondag en in de avonduren.
Kontaktoplysninger
Zeker niet nog een keer
Mijn dochter(14) wilde een leuke kleur blauw, dus grote zus afspraak gemaakt in Hoogvliet als verrassing voor haar verjaardag. Was prima werd er gezegd. Kind heeft vanaf 1 uur tot sluitingstijd in de zaak gezeten,resultaat: kleur heeft op stukken niet goed gepakt waardoor het meer groen dan blauw is, nek oren voorhoofd zit onder de verf wat er niet af gaat, shirt helemaal verpest want onder de verf. Niet te zien dat er geknipt is. Waardeloos en dat voor 230 euro.
Niet het resultaat waar ik om vroeg
Niet het resultaat waar ik om vroeg. Had nog een filmpje laten zien voor verwijzing, maar is totaal fout geknipt.
Absoluut geen aanrader!! …
Net mijn haar gepermanent en het ziet er niet uit. Lijkt net of ik met een wafeltang mijn haar heb gedaan er zit geen Krul in. Heb dit direct aangegeven maar kreeg het ene vage verhaal na het andere. Mevrouw zag wel een Krul daarna moest ik even 2 weken aankijken want dan zou die Krul vanzelf komen. Mijn haar is echt verpest!!! Dit was mijn eerste ervaring bij team kappers 😑
Ik en mijn man zijn super tevreden team…
Ik en mijn man zijn super tevreden team kappers Nieuwegein. Ondanks de Corona en het dragen van mondkapjes zijn we vriendelijk ontvangen. Ivm slechthorendheid werd ik super goed behandeld door diegene die mij geknipt heeft. Als ze iets wilde zeggen keek ze me eerst aan, praatte duidelijk en langzaam. Voor mij en mijn man een pluim. Goed geknipt, geadviseerd en service
Mariska en Dave zijn top kappers!
Mariska en Dave zijn top kappers!
Ik zorg er altijd voor dat Mariska of Dave mijn haren knippen. Ik mis hun hoop dat team kappers farenheit snel open gaat!
Simpel kapsel totaal verknipt
Afgelopen zaterdag geweest, alles gebeurt snel en de meeste basic dingen zoals conditioner bij lang haar gebruiken ze niet als je er geen toeslag voor betaald. Sowieso al erg slecht, want goedkoop zijn ze niet en met alle toeslagen al helemaal niet.
Knip week ronduit slecht, verzoek was een strakke rechte lijn, het is zo geknipt dat het lijkt of ze muizen er aan gegeten hebben.
Vandaag terug geweest, enige optie is bijknippen daar of tegoedbon.
Voor mij geen optie aangezien ik nooit meer terug ga. Heel slecht
Personeel van de Teamkapers Nieuwegein veroorzaakt brandgevaar voor bezoekers en bewoners City Plaza
Personeel van de Teamkapers Nieuwegein (City Plaza) rookt dagelijks sigaretten in en om de expeditieruimte (Schakelstede onder een flat met 50 wooneenheden).
Dit terwijl er een bord hangt dat roken verboden is bij de vrachtwagens vanwege u raadt het al brandgevaar. De peuken worden soms zelfs gedoofd aan de vrachtwagens. De peuken worden gedumpt in de afvalcontainer voor papier van het restaurant Shabu naast de expeditieruimte. Teamkappers doet niets met de klachten hierover.
Laatste keer dat ik hier geweest ben
Ik denk dat mijn haar door een stagiaire /leerling werd geknipt. Wel voor een gewone prijs. Van een kant is mijn haar langer dan van de andere kant, sommige plukjes steken eruit. Er werd niet eens koffie of thee aangeboden en de hele behandeling werd er niets tegen mij gezegd.
Het wassen van het haar duurde 10 seconden ( er werd shampoo op mijn haar gedaan en twee kring bewegingen). Ik heb spijt dat ik mijn haar geknipt heb!
Læs mere om andre typer anmeldelser.