It was an unpleasant experience. I was rushed to wash basin, no introduction...i dont know her name amd she doesnt know my name. The quickest wash in history. Showed to chair...no discussion on cond... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Verschrikkelijke ervaring. Ik ben bij team kappers op de Fahrenheit straat in Den Haag geweest en heb een hele slechte ervaring gehad. Ze luisterde niet naar wat ik wilde en knipte zo een stuk haar er... Se mere
The owner from teamkappers Eindhoven is a thief and steals from her colleagues and is a bad face for the company and now she has pushed all her workers away. I hope team kapper Eindhoven gets closed... Se mere
Een heel fijne ervaring met Team Kappers in Stadspoort-Ede. En wel vanuit een ander oogpunt : ik mocht bij Esther een "herenmodel" zijn op 15 oktober j.l. Een echte "win-win-win"-situatie : Esther le... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kies je look, wij doen de rest! Wij werken zonder afspraak en zijn vaak open op zondag en in de avonduren.
Kontaktoplysninger
Prima geholpen bij team kappers wageningen
Bij team kappers wageningen geweest.
Heel vriendelijk team,gezellige sfeer.
Geknipt door Sylvana, heel tevreden. Mijn kleur is ook goed naar mijn zin.
Ik ga zeker weer terug
Teamkappers ridderkerk
Teamkappers ridderkerk, te kort en ongelijk geknipt, en mijn lok eraf die wilde ik behouden!
Medewerkers Team kappers Nieuwegein vallen omwonenden lastig met hun verslaving
Medewerkers team kappers vallen omwonenden lastig met hun rook. Er wordt gerookt in en voor de ingang van de woonflat waardoor rook woningen binnendringt. Er liggen overal peuken aan de Schakelstede en Raadsstede. Ook wordt er aan de achterkant van de woonflat gerookt door plaats te nemen op de bank van de eertegelegenheid. Ook daar is het vergeven van de peuken van de dames. Omdat men blijkbaar weinig te doen zit en hangt men uren per dag zeven dagen per week rond voor onze voor en achterdeur.
Vier meter verderop is een plantenbak aangelegd met bankjes er omheen maar waarom zou je je sociaal opstellen en daar gaan zitten zo lijkt de staf van het Utrecht filiaal te denken.
Probleem is al vaker aangekaart de voorbije jaren maar men hoeft duidelijk geen rekening houden met de buren noch met het feit dat meeroken carcinogeen is.
Lisette team Leusden top!!
Lisette bij team Leusden heeft mij alle ruimte gegeven om onzeker te zijn en alles in stapjes gedaan en uitgelegd en vooral samen naar het eindresultaat.
Ik ben in geen jaren zo blij met mijn coupe geweest!
Ps ook slechtere ervaringen gehad, maar bij lisette kom ik zeker terug!
Luisteren niet naar je wensen
Doen totaal niet wat jij wilt
Je verteld wat je wilt ze zeggen is goed eindresultaat is tien keer niks, doen gewoon zelf wat zij mooi vinden. Dit is zeker geen aanrader!
Bij de kapper ge weest voor coup solei
Bij de kapper geweest voor coup solei
in Schalkwijk kwam terug met blauwgrijs haar een hele slechte kapsalon ga daar niet naar toe
Vandaag ben ik bij Team kappers Hoorn…perfect geholpen door Kelly!
Vandaag ben ik bij Team kappers Hoorn geholpen door Kelly. Het was de eerste keer dat ik er was en ik ben super tevreden!! Hele leuke kapster die mijn highlights er perfect inzette. En mijn verknipte haar perfect heeft gerestaureerd;-)
Ik vond het netjes dat er van tevoren een prijsopgave werd gedaan. En de sfeer is er erg goed, leuk team van jonge enthousiaste meiden. Ik kom zeker terug.
De 1ste en de laatste keer dat ik hier kwam!
Ik was voor de eerste keer in 's - Hertogenbosch geweest. Dit was geen goede ervaring. Ik moest de kapster Djensy erop wijzen, dat mijn haar in laagjes was geknipt en toen knipte ze deze pas! En thuis heb ik mijn pony recht geknipt omdat de kapster dit schuin had geknipt. Tijdens het knippen liep ze ook tig keer weg voor de telefoon, best irritant vond ik dat. Ik werd ook niet geïnformeerd over de extra kosten als ik bijvoorbeeld een masker wilde ofzo. Ze plaatsen alleen goede reviews op hun website en niet de mindere. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier ben gekomen.
Kom voornamelijk bij de vestiging in…
Kom voornamelijk bij de vestiging in Schiedam, maar soms ook in Vlaardingen centrum. Beide vestiging goed en vriendelijk geholpen.
Slechte ervaring
Ik werd aangeraden hier heen te gaan aangezien het een goede kapper zou zijn. Ik een online afspraak gemaakt om 1700 uur konden ze me niet binnen een uur knippen omdat ik te veel haar zou hebben.
Dag er na terug gekomen. Vragend om alleen me curtainbangs bij te werken en de puntjes te knippen. Ze hebben er zeker 10 a 15 cm afgeknipt. En mijn curtainbangs waren zo scheef dat ik er thuis zelf maar een schaar heb ingezet. Vervolgens laten ze me met nat haar de deur uit lopen. Was ook gelijk me laatste bezoek.
Simpel kapsel verpest
Bij Team Kappers geweest in Nunspeet. Ik werd nogal onvriendelijk en gehaast ontvangen, en het haar wordt van te voren niet gewassen. Ik liet mijn korte haar uitgroeien, puntjes moesten een beetje bijgeknipt worden en mijn pony korter want deze zat voor mijn ogen. Ik ging voor een schuine pony want dat had ze me aangeraden. Aan 1 kant zijn mijn haren zo kort geknipt als 2 centimeter! Ik overdrijf niet. Bovenop en aan de zijkant is het ook helemaal raar en kort geknipt. Ik kan weer helemaal opnieuw beginnen met mijn haar laten groeien. Mijn eerste en laatste keer hier, slechtste kapper ervaring ooit!
Ik had ook een google review geplaatst, en ik weet niet hoe maar deze was later niet meer zichtbaar voor andere mensen behalve ik? Ik heb een nieuwe review geplaatst en google gecontacteerd. We gaan zien of deze er wel op blijft staan. Ik zie nu op trustpilot dat ik dus niet de enige ben met zo'n nare ervaring.
€17,- voor 1 knipje bij mijn zoontje van 1 jaar
€17,- voor 1 knipje bij de oren van mijn zoontje en met 2 knipjes zijn haartjes op zijn voorhoofd eraf. Ik stond in 5 minuten buiten, zelf helemaal onder de haren.. en €17,- niet te geloven. Wat een afzetterij! En het is niet eens in een leuk model geknipt!
Als je een luisterend oor wil en naar…
Als je een luisterend oor wil en naar buiten gaan met een prachtig kapsel moet je bij team kappers amsterdam West zijn
Altijd zeer goed geholpen door ricardo respectvol, vriendelijk en zeer veel verstand van kleuren
Ik vertrouw hem 100%en ga altijd met een fantastisch kleur en een grote glimlach op mijn weg.....
Voor mij nooit meer een andere kapper 💗
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Ik kwam thuis met geel haar nadat ik om een balayage vroeg. Toen ik nog beter keek waren ze grote plukken haar vergeten zowel boven als onder. Daarnaast was de verf van zeer slechte kwaliteit. Plakken huid kwamen los na de behandeling. Het heeft mij erg veel geld en tijd (1,5 jaar) gekost om mijn haar weer normaal te krijgen door de beschadiging. Na meerdere keren contact opgenomen te hebben weigeren ze mijn geld terug te geven. De optie die ik toen kreeg was dat ze mijn haar opnieuw wilde doen, nu begrijp je natuurlijk wel dat je na zo’n slechte ervaring niet opnieuw je haar wil laten doen en gewoon je geld terug wil.
Na 40 min wachten nog niet aan de beurt ondanks afspraak
Ik ga regelmatig naar team kappers Zaandam en was meestal wel tevreden. Vandaag echter was ik ondanks een afspraak na 40 min wachten in de verfwalm nog steeds niet aan de beurt. Ik snap dat iedereen ineens massaal naar de kapper gaat vanwege (dreigende) coronabeperkingen. Maar toch niet handig om je agenda zo vol te boeken en zeker niet om zoveel personen met geverfde hoofden tegelijk in een ruimte te zetten. Ik hield het echt niet meer vol in die verflucht en ben dus ongeknipt vertrokken.
fijne vriendelijke kapsalon
hele fijne rustige schone kapsalon met lieve medewerkers heel aardig bij binnenkomst
ben heel fijn geknipt en gaven ook advies tussen door
ik kom zeker terug
Team kappers goverwelle
Normaliter ben ik erg tevreden over deze kapsalon. Het is dan ook ruim 3 jaar mijn vaste salon geweest. Maar na de laatste behandeling ben ik ontzettend ontevreden. Ik laat het altijd blonderen. Er werd gezegd je kan het alle kanten opdragen zonder je uitgroei te zien. Nou dit is niet het geval, zoals in de foto's te zien is. Ook is het in laagjes geknipt. Wat een spijt heb ik hiervan het is gewoon ronduit lelijk geknipt, alsof een kind met een kinderschaartje aan de slag is gegaan. De rechterkant van mijn hoofd is netjes geknipt, maar aan de linkerkant is het zo raar geknipt het lijkt net of ik allemaal dode punten heb. Het springt alle kanten op! Als ik het vast wil doen valt de gehele voorkant eruit, niet 1 plukje. Vervolgens bel ik om mijn verhaal te doen. Word er opgenomen door een bijdehand iemand die zegt kan er niet weer 1cm aanknippen. Ik ben niet dom dat snap ik zelf ook nog wel, maar je fouten erkennen is blijkbaar te veel gevraagd bij deze salon. Ik ga hier nooit meer heen! Bijna 200 euro uitgegeven voor deze behandeling komt nog eens 40 euro bij om het enigsinds te laten fixen bij een andere salon. Slechtse service ooit!
Verschrikkelojk
Verschrikkelojk! Dit was eerst Yes kappers een fijne kapper, nu Team kappers mijn haar werd niet gewassen, want de kapster knipte liever droog, model geknipt niet wat ik bedoelde, uiteindelijk werd duidelijk wat ik bedoelde, mijn haar werd nog niet gewassen, want kapster zei voelt schoon aan, ik vroeg of ze wilde wassen omdat ik niet losse haartjes in huis wilde, waarop ze stelde dat ze wel even met fohn erdoor wou blazen.
De kapster wilde gewoon snel andere klant helpen, omdat ze van de baas waarschijnelijk zoveel mogelijk klanten moet doen in korte tijd! Kop koffie/thee was er niet, maar mocht wel de rekening zo snel mogelijk betalen! Nou team kappers Ridderkerk, ik kom NOOIT meer!
Om 5 uur nog snel een online afspraak…
Om 5 uur nog snel een online afspraak kunnen maken voor half 6 in Vlaardingen centrum om vervolgens voor een dichte deur te staan, volgens de website zijn ze tot 18.00u geopend maar dit klopt dus helaas niet altijd
Heel slecht
Afgelopen week is mijn zus geweest naar team kappers (goverwelle) en vroeg om een half lange bob tot op de schouders maar kreeg het 10 tot 15 cm korter geknipt en kort opgeschoren vanachteren. Het was ook ontzettend scheef geknipt en zijn hierna terug geweest, toen is het beter geknopt maar alsnog hoe kan je het zo verpesten...
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.