Igen en fantastisk service - hver eneste gavekurv jeg bestiller bugner af lækre varer i høj kvalitet, og man får altid meget for pengene. Kan kun anbefale butikken, kundeservice er vidunderlig, kaffen... Se mere

Jeg købte en tekande med tilhørende bordskåner til jul.Tingene var efter mit ønske pakket ind, hver for sig efter mit ønske. Det var gjort rigtigt nydeligt, flotte pakker som ikke bar præg af forsen... Se mere

Hos TEACUP bestilte jeg te, som var på tilbud til absolut favørpris, og lækre trøfler (la Praline), som også var på tilbud. Jeg var lidt i tvivl om varianter af chokoladen og fik omgående mail... Se mere

Super lækre teer som smager af noget. Jeg har i en længere periode købt te fra et andet mærke og her er væsentlig smagsforskel. Udvalget er stort og jeg er meget tilfreds med min første tebestilling... Se mere

4,9

FedesTE danske Nydelsesbiks

Nu har jeg igennem en årrække benyttet Teacup som min faste leverandør af både drikkelse samt søde sager såsom Kandis og deres Uovertrufne Trøfler som kan købes med et hav af forskellige smags nuancer - jeg er i den GRAD mere end almindeligt TILFREDS og har endda fået opbygget et ret godt tillidsfuldt forhold til ejeren af Teacup - den slags kan man ikke "købe" for penge !!

20. januar 2012

Flot pakke som stod flere dage inden jeg pakkede den helt ud:)

Jeg blev meget overrasket over den fine pakke jeg fik tilsendt, har tidligere bestilt samme vare andre steder på nettet og aldrig har jeg modtaget så fin en pakke med håndskrevet kort, og alle vare pakket pænt ind. Faktisk lige til en god venindegave. Jeg er meget tilfreds med handlen og det er ikke sidste gang jeg har bestilt varer der inde.

18. januar 2012

Helt perfekt!

Super lækre varer kom med posten allerede dagen efter bestillingen. Både the og chokolade smager fantastisk! Du kan roligt handle hos Teacup.dk - varm anbefaling herfra!

27. december 2011

Super

Lynhurtig kommunikation. Kunne hente varen lynhurtigt. En perfekt handel.

9. december 2011

Fin service, hurtig svar og lynhurtig levering

Det var en fin service. Jeg bestilte varen kl. 15.00 mandag og havde den på mit kontor kl. 11.00 om tirsdagen.
Jeg kunne godt bruge en lidt mere hjælp med portoen. Jeg bestilte til mit arbejde, da man normalt kan slippe lidt billigere med portoen. Hjemmesiden oplyste dog ikke muligheden herfor. Jeg valgte at krydse af i 'Jeg henter selv', da jeg der kunne spare lidt på portoen. Den blev stadig leveret direkte til mit arbejde så jeg sparede penge og slap for ekstra besvær. Det ville være rart hvis den oplysning var på hjemmesiden.

30. november 2011

altid en fornøjelse at modtage en pakke fra Teacup.dk

Hvis du er en ivrig te drikker kan man kun med tilfredshed købe sin te gennem Teacup.dk.
Ud over at man har et kæmpe udvalg, passende priser og god service, så er der altid en lille overraskelse med i pakken - det kan være en lille chokolade eller en smagsprøve på en ny te.

Jeg anbefaler teacup.dk til alt og alle... selv kaffedrikkere da man også kan købe spændende kaffe ;p

19. november 2011

Super god service

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Teacup. Jeg har blandt andet købt et sæt prøverør, og de vakte så stor glæde hos modtageren, at de nu også er blevet kunder.

28. oktober 2011

Levede helt op til forventningerne

Det er anden gang jeg har handlet hos teacup.dk og det har begge gange levet helt op til mig forventninger - og mere til.
Jeg synes betjeningen er hurtig, pakken er super fint pakket ind og det giver lige det ekstra at modtaget et håndskrevet postkort, som man ikke forventede.

28. oktober 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (79 anmeldelser)