Igen en fantastisk service - hver eneste gavekurv jeg bestiller bugner af lækre varer i høj kvalitet, og man får altid meget for pengene. Kan kun anbefale butikken, kundeservice er vidunderlig, kaffen... Se mere
Jeg købte en tekande med tilhørende bordskåner til jul.Tingene var efter mit ønske pakket ind, hver for sig efter mit ønske. Det var gjort rigtigt nydeligt, flotte pakker som ikke bar præg af forsen... Se mere
Hos TEACUP bestilte jeg te, som var på tilbud til absolut favørpris, og lækre trøfler (la Praline), som også var på tilbud. Jeg var lidt i tvivl om varianter af chokoladen og fik omgående mail... Se mere
Super lækre teer som smager af noget. Jeg har i en længere periode købt te fra et andet mærke og her er væsentlig smagsforskel. Udvalget er stort og jeg er meget tilfreds med min første tebestilling... Se mere
Vestermarksvej 40, 5260, Odense S
- info@teacup.dk
- www.teacup.dk
Andre kiggede også på
Sidder lige og drikker dejlig kaffe...
Rigtig god behandling og dejligt kaffekøb. Bestilte nemt, fik hurtigt leveret og varer er helt i top... :)
UHM dejlig te fra TEACUP.dk
Mange dejlige teer der altid bliver leveret hurtigt.
kan anbefales på det varmesTE
Super.....
Super god service og hurtig levering + flot hjemmeside og ikke mindst, rigtige gode varer.....
Håber I fortsætter?
Super med søde håndskrevne besked til modtager. Bare ærgeligt at kaffen var udsolgt (troede min datter fik det med i sit påskeæg)
Altid fanstastisk behandling
Altid meget glad og venlig betjening når man handler med Gitte.
Ikke mindst, når jeg har mødte hende på messer rundt omkring.
Ekstrem hurtig levering (1 dag) og vareprøve med - Det er 5 stjerner
Ekstrem hurtig levering (bestilte om eftermiddag og havde det med morgen omdelingen dagen efter) og vareprøve med - Det er 5 stjerner
Fabelagtig te
Jeg har flere gange købt både te og chokolade hos TEACUP. Superlækre og spændende te-blandinger med sjove anderledes navne.
som forventet
Jeg synes at de teer jeg har købt er gode og lever op til mine forventninger, kunne dog smage mere af frugt..
Topservice og vidunderlig te og chokolade
Hos TEACUP bestilte jeg te, som var på tilbud til absolut favørpris, og lækre trøfler (la Praline), som også var på tilbud. Jeg var lidt i tvivl om varianter af chokoladen og fik omgående mail med svar.
Dagen efter min bestilling modtog jeg med posten en vidunderlig te, Eventyr te og Hyldeblomst/Hindbær samt pralinerne. Vedlagt var et kort med en håndskrevet hilsen fra Gitte. Dejligt med sådan en personlig hilsen og topservice.
Mød også Gitte på diverse messer, hvor man altid kan smage på de dejlige varer. Handler meget gerne hos TEACUP igen.
Jane

Besvarelse fra TEACUP.dk
Nemt, bekvemt og lækker modtagelse!
Jeg hørte om Teacup.dk fra en veninde der selv havde købt derfra, og tjekkede deres hjemmeside ud. De har jo alt man kan forestille sig inden for teens verdens, og mit første køb blev en Chai te.
Det gik helt smertefrit igennem med betalingen, og 3 dage efter havde jeg den hjemme hos mig selv. Dåsen var pakket godt ind, sådan den ikke fik nogle buler, og oveni købet, lå der et selvskrevet postkort fra Gitte.
Det var en helt særlig oplevelse, og selvfølgelig smagte Chai teen godt!! :-)
Køber helt sikkert min te der fremover!! :-D

Besvarelse fra TEACUP.dk
En god oplevelse.
Særdeles hurtig og meget personlig behandling.
Super professionelt og personligt
Dejlig frisk te med lækker gen-anvendelig emballage. Dejligt med personlig hilsen. Teen smager fantastisk og er hurtigt drukket.
Min favorit tebutik!
Skønne teer, god service og hurtig levering.
Dejlig te, og super hurtig levering
Det er nu anden gang jeg bestiller fra Teacup og anden gang jeg får super lækker te og dejlig hurtig levering.
Hurtigt og fin service
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering , ingen problemer.