jeg har handlet her igennem et par år cirka fra 2015 af og jeg tro jeg har rundet en cirka 30 forsendelser snart og mine oplevelser er kun gode de er super flinke i kundeservicen De har et Super Ud... Se mere

Jeg ville give 5 stjerne hvis ikke siden var rodet. Formularene til betaling og levering er super uoverskuelige og jeg så gerne at man nemmere fik overblik over hvilke typer vare der er under hvilk... Se mere

Bestilte nåle og Speed Stick inde hos Cold Steel, med en lille bemærkning om de ville kunne sende lidt klistermærker etc. med. Sammen med de varer jeg havde bestilt, fik jeg også 15 tattoo kliste... Se mere

1. Tatovør
  2. Tatoverings- og piercingsalon

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tatoverings udstyr til meget lave priser. Vi har alt på lager til levering fra dag til dag.

4,7

Fantastisk service

Fantastisk service, vi har to gange haft problemer med forsendelsen med PostNord, begge gange har tatto.dk øjeblikkelig svaret på min mail og taget kommunikationen med PostNord og sendt nye vare. mine højeste anbefalinger herfra

16. marts 2026

Super god oplevelse med alt hvad jeg…

Super god oplevelse med alt hvad jeg har fået fra shoppen! Jeg købte diverse udstyr til en overkommelig pris. Alt bliver pakket forsvarligt ind og leveret indenfor 48 timer.
Jeg er en super tilfreds kunde og vil til enhver tid anbefale shoppen. Du gør det godt👍

9. august 2023

10/10

Jeg har kun haft positive oplevelser alle
de gange jeg har handlet hos dem. Hurtig behandling af ordre og afsendelse samme dag.
Varene er altid godt pakket ind.

17. april 2023

Alt som det skulle være!

Bestilte en ordre med mange ting. De havde alt jeg skulle bruge.

Blev afsendt til tiden, og kunne afhentes den næste dag. Hver enkelt del var pakket forsvarligt, og intet manglede i pakken.

Kan klart anbefales!

10. september 2022

Hold jer væk herfra hvis I ikke vil…

Hold jer væk herfra hvis I ikke vil blive snydt..

De er agressive, lyver og stjæler dine penge, jeg har ihvertfald intet set af mine vare samt penge..

Tatto.dk er nok Danmarks dårligste online shop

21. juni 2022

Danmarks nok dårligste kundeservice ham…

Danmarks nok dårligste kundeservice ham ejeren af tatto.dk bringer til sine kunder, min pakke med tattoo blæk kom aldrig frem til mig og det har til nu været en kamp at kunne få mine penge retur igen.. ejeren af butikken mener at hvis man skriver en mail til ham og høre om hvornår jeg for mine penge retur igen så rykker han bare tilbagebetaling med en uge yderligere..

Jeg handlede hos dem d.21 maj 2022 og til den dag idag så har jeg ikke set skyggen af mine penge men kun fået ret så agressive/flabede beskeder af ejeren af tatto.dk tilbage igen..

Så ønsker du at få noget for dine penge så skal du vælge et andet sted og handle dit tatto grej..

Han skriver at det er jo bare småpenge med de 623kr han tilbageholder fra mig og ikke ønsker at tilbagebetale mig for nogle vare jeg aldrig har set skyggen af, at ejeren som skriver at 623kr kun er småpenge os vil gøre sig selv til tyv er mig simpelthen en gåde hvorfor han vil det frem for bare at returnere mig mine penge.

Til dato nok Danmarks dårligste serviceminded ejer,

Hold jer væk herfra, så er I advaret !

21. juni 2022

Dejlig oplevelse og det blev sendt…

Dejlig oplevelse og det blev sendt hurtigt. De dumme nye EU regler gjorde at der kun fulgte 2 farver med selvom der skulle være 4, der af den sidste manglende stjerne men, ellers alt i alt har jeg intet dårligt omkring det og deres hjemmeside kan stærkt anbefales.

6. januar 2022

Godt sted at handle.

Kan kun anbefale tatto.dk et godt sted at handle. Udvalget er bredt " synes jeg " . Priserne er rimelige og kvaliteten af produkterne er i top. Fra man bestiller til ordrebekræftelse dukker op går der typisk 2 til 5 min. Og leveringen er der 2 til 3 hverdage efter. Har bestilt for 3 gang i dag. Og det bliver ikke sidste gang.

3. november 2021

Rigtig fin service

Rigtig fin service, der også er hurtig. Pedalen jeg havde købt gik i stykker efter et par uger, så skrev en mail og pakken med en ny pedal var kommet før jeg overhovedet nåede at opdage det <3

2. februar 2021

Super service👌

Super service👌
Fik en pakke handsker med fejl str. i. I min næste ordre fik jeg gratis pakker med..👍
Hurtig levering. Gode varer.
Har kun gode oplevelser🤩

31. december 2020

Super Udvalg Det Gode priser God kvalitet

De har et Super Udvalg Det Gode priser God kvalitet og en Lovet Hurtigt levering og servicen er Bare i top vis der sker noget uvented med en ordre ( Det Dog Kun sket to Gang begge gange hade de det ikke på lager og de efter sendte det på deres regning få dage efter)

Kan kun Anbefales

22. oktober 2019

Ingen svar, ingen varer.

Ærligt, så er dette er dårligt firma. jeg mener, man betaler penge for fragt, og der er gået en uges tid nu, og har hverken set skyggen af ordre bekræftelse, ordrern, eller SVAR fra den her "tatto" butik. Haha.
jeg har brugt flere hundrede kr, så selvfølgelig er det da træls.
De fortjener 1 stjerne - benyt ikke dem her :-)

3. februar 2017

HELT IGENNEM PERFEKT

Elsker tatto.dk bruger det mindst 1-2 gange månedligt og har altid hvad jeg mangler dagen efter og i god kvalitet til en god pris :)

Kunne de få flere stjerner have de fået dem med ;)

13. oktober 2016

Er dette din virksomhed?