Jeg syntes personligt det er det bedste…
Jeg syntes personligt det er det bedste produkt der er på markedet lige nu.
Super lækkert!!
Top kundeservice og hurtig levering
efter køb af painfree produkt gik der 2 dage og den kunne afhentes, da jeg pakker den ud står der 'exp date: see on base bottom'. kunne så se at det var udløbet, skriver en mail og får hurtigt svar om det er en produktions fejl, at der er dato for selve fremstillingen. Jesper fra kundeservice er så flink og tilbyde en ny eller 50% retur, 2 dage senere havde jeg en ekstra i posten. virkelig god og hurtig kundeservice, kan varmt anbefales. spicelt deres painfree spray 10%, den kan redde min sidste tattoo session.
Hurtig levering og cremen virker…
Hurtig levering og cremen virker fantastisk!
Hurtig og fin service.
Jeg modtog min pakke rigtig hurtigt efter bestilling, alt i pakken var i fineste orden..
Dog manglede der en spray, hvilket jeg skrev til dem om via mail.
Jeg fik svar indenfor 24 timer, hvor de beklagede meget pga. travlhed og varen var udsolgt.
Men den skulle komme igen i næste uge, hvor den vil blive eftersendt, og med 20% rabat på sprayen pga. ulejligheden.
Det var hurtig og god service fra Marlene hos Painfreecream.
Hurtig levering :) ingen problemer.
Hurtig levering :) nu er jeg spændt på, om det virkelig er så fantastisk, som de skriver - det finder jeg ud af d. 8/11.
Jeg bestilte derfra og modtog en…
Jeg bestilte derfra og modtog en fuldstændigt smadret pakke, hvor cremen var smurt ud i hele pakken fordi toppen var “sprunget”. Jeg har skrevet flere mails til hjemmesiden og brugtbilernes kontaktformular, men intet svar tilbage.
Det var så lige 200,- ud af vinduet.
Virkelig uprofessionelt.