1. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Make your own sandwich or salad just as you like. You can choose between different kinds of breads, meat, cheese, salads, vegetables and different kinds of dressing/spreads. If you are thirsty you can choose between different kinds of soft drinks and hot coffee, the or chocolate. Its possible to order and pay online so you can skip to queue. We look forward to serving you:-)

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Man bliver bare træt

Man bliver bare træt. 4x bestillinger og der mangler noget hver gang Wolt budet kommer. Det er simpelthen så ringe af jwr at i ikke får kigget på bonnerne og får det pakket rigtigt.
Stram op

21. august 2025

Bestilte en Tuna Menu med lyst brød her…

Bestilte en Tuna Menu med lyst brød her for en time siden. Super skuffet over mængden af tun. Der var kun et tyndt lag i den ene del af sandwichen og nærmest intet i den anden ende. Har før fået god sandwich hos Taste It, men føler at den her omgang er en ommer.
Forventer fyld i min sandwich, når jeg betaler 92 kroner :(

17. august 2025

Bestilte en lille salat til 62 kr

Bestilte en lille salat til 62 kr
For det første bestilte jeg broccolisalat som bundsalat, de puttede så meget i at der nærmest ikke kunne være andet. Der stod at der var en valgfri topping med i prisen. Så kunne jeg kun vælge tranebær og en anden ting. Spørger om de ikke har croutoner. Det havde de så. Det skulle de lige op og hente ovenpå.
Da jeg så ser regningen har de tastet croutoner ind som brød, som jeg skulle betale 5 kr for. Gad ikke gøre noget ved det. Men det er simpelthen for dårligt. Desuden var der alt for meget stok med ved broccolisalaten, så det var en meget bitter omgang.

1. juli 2025

150gr salat for 60 kr?

Vi bestilte to salater og to sandwiches! Der var intet salat i. Vi vejede vitterligt salaterne, og i alt med pap, plastik og det hele, vejede det 210 g? What!!! Aldrig bestil en salat derfra; du får intet for pengene. Sandwicherne er ikke, hvad de har været; kyllingen er tør. Overordnet en træls oplevelse.
Det var godt engang men det er det på ingen måde mere. Tag på delicious i stedet

22. maj 2025

Et brast ungdoms minde

Taste it er en af de gode minder jeg har fra min barndoms by Kolding. Så som fra flytter af byen, så jeg frem til at vende tilbage til noget velkendt og hjemligt. Tror det er over et årti siden jeg sidst besøgte en af mine go to steder. Stedet lignede sig selv. Desværre var oplevelsen ikke som jeg huskede det og havde set frem til. Jeg har altid elsket deres salat bar. Som havde et stort udvalg og det var også en salat jeg var kommet for at nyde. En noget skuffende oplevelse til min ærgrelse. Udvalget fesen og alt kostede 5 kr ekstra. Deres lækre crunchy bacon, 5 kr, chili dressing 5 kr. Hvilket måske også er ok, hvis ikke prisen for en stor salat allerede var over 70 kr. Voldsom pris, for noget der slet ikke var det værd. Jeg kan huske at jeg tænkte utrolig Tast It stadig lå samme sted efter alle de år og at stedet må stadig være godt, siden de ikke som andre butikker i Kolding må dreje nøglen om. Nu er min tanke mere, hvordan det kan lade sig gøre, for de lever slet ikke op til samme standard som jeg huskede dem.

10. februar 2025

Kunne have været en 10/10 - Kolding

Jeg plejer altid at bestille igennem Wolt. Jeg plejer at bestille deres pizza m. kylling osv.

Det eneste jeg ikke kan lide, er salaten på pizzaen. Den virker gammelt og slet ikke frisk. Hvis de får frisk salat, vil jeg helt klart give Taste It 10/10 😁

28. november 2024

Grådige mennesker

Grådige mennesker, har købt derinde et par gange og hvis du ikke kan lide fx rødløg eller rød peberfrugt vil de ikke engang putte noget andet salat i, grådige svin🖕🏻

18. oktober 2024

Trofast Kunde siden 1993 og nu ALDRIG…

Trofast Kunde siden 1993 og nu ALDRIG mere, elendig service, kommer derned tirsdag den 25, klokken 17 og gik derfra uden mad 17.50! Alle ordre der kommer ind på Wolt bliver prioriteret over kunderne i butikken, på 50 min nåede de 2 piger at ekspederer 3 kunder i butikken. Efter at have spist ca. 9610 taste it pizzaer og omkring 4560 turkey clubsandwich på 31 år er det slut for mig 👎🏻

25. juni 2024

Æv…ikke lavet i dag!

Æv…
Netop fået bragt 2 stk slice pizza.. og en sandwich.
Den ene pizza var helt sikkert ikke fra i dag!!!! Fuldstændig udtørret .. Begge slice var samme slags.
Er jo praktisk med levering ,men er svært at se hvad de putter i posen.
Men deres sandwich var lækkert og go’

28. februar 2024

Salat fra Taste it

Jeg bestilte en salat fra Taste it, og modtager (via Wolt), en salat på 235g - Vægt inklusiv container, dressing og gaffel. Altså omkring 100g mad til 60kr... Jeg følte mig meget snydt. Hvis ikke jeg også havde bestilt sandwich, så havde de helt sikkert fået en hangry kunde i røret. Maden var ok, men vi vælger nok nogen
andre en anden gang.

16. februar 2024

Service er bestemt ikke noget de kender…

Service er bestemt ikke noget de kender til.

Ringede kl 16:00 og bestilte mad til kl 17:00! Da jeg kommer kl 16:55 ventede jeg 20 minutter for at bare komme til, hvor jeg så får af vide, de ikke lige er gået i gang med vores bestilling fordi de lige havde nogen bestillinger som var vigtigere end vores.

14. juni 2023

God mad, dårlig service

I dag besøgte jeg Taste It for at købe en salat. Jeg blev mødt af en sur ekspedient, som virkede irriteret over at skulle betjene mig.
Maden er altid vildt lækker, men efter min erfaring, er de unge piger bag disken ofte i dårligt humør. Det synes jeg er ærgerligt, når nu maden er så god.

11. maj 2023

Service er ikke et begreb, de kender til

Maden er god, men dette er vist også det eneste, de scorer point på. Jeg vil personligt anbefale at finde et andet sted i Kolding med denne kvalitet af sandwich og undgå den dårlige service. (Og dette er ikke svært)
Man bliver aldrig mødt af et smil, og så sent som i dag blev jeg i stedet mødt af himmelvendte øjne, sur ekspedient som råbte af sin kollega, og et dræberblik da hun ikke lyttede efter mit svar, på det spørgsmål jeg blev stillet.
Jeg har førhen oplevede en lignende situation og synes ærligt, at ejeren af denne forretning skulle have en snak med sine ansatte, om hvad god service egentlig er.

11. maj 2023

jeg fik to gange kylling sandwich med…

jeg fik to gange kylling sandwich med karrydressing jeg har efterfølgende fået dårlig mave af det kastet op flere gange i løbet af natten har feber og diarre. Kyllingen var helt ro og det er opdager først og tager et billede af maden aldrig har jeg haft det så skidt efter jeg har bestilt noget.

4. maj 2023

Pas på når du bestiller .

Pas på når du bestiller .. Ændring i en flute koster extra !!

Bad om at få remuladen erstattet med avioli dressing da deres remulade er ret klam ... Det kostet lige 5kr extra

Svinsk måde at lave penge på

1. februar 2023

HOLD JER ENDELIG LANGT VÆK FRA TOAST IT!!!

HOLD JER ENDELIG LANGT VÆK FRA TOAST IT I ÅRHUS OG HUNGRY, DE ER SKU BARE NOGLE KÆMPE RØVHULDER!!!

Jeg har arbejdet med mad udbringning hos hungry siden 25 januar, men lørdag den 13 marts fik jeg et opkald fra hungry om at toast it havde løget til hungry om at jeg havde sagt noget racistisk til toast it, og nu er jeg blevet fyret fra hungry for noget jeg ikke havde gjort, trods for at jeg havde sagt til hungry at jeg ikke kendte noget til det, og trods for at toast it ikke kunne bevise deres l påstand blev jeg alligevel bare fyret fra hungry, og fagforeningen kunne ikke gøre noget, så hold jer endelig langt væk fra både toast it i Århus og hungry.

15. marts 2021

Vi har været forbi og skulle hente 4…

Vi har været forbi og skulle hente 4 sandwiches. Medarbejderen kunne ikke finde ud af at vi skulle have forskellige sandwiches, så vedkommende lavede bare fire ens. Desværre ikke lige noget jeg kunne lide... SÅ nu har vi smidt den ene sandwich ud. Super service..

25. september 2020

Chokerende episode med uforskammet medarbejder

Jeg var meget forarget over en episode jeg oplevede hos jer en lørdag middag. Min mor og jeg skulle hente sandwich, og blev mødt af en pige som stod med hendes telefon og som ikke sagde hej eller bemærkede vi trådte ind i butikken. Hun havde en enorm lad attitude, og var utrolig sur og negativ. Da vi var på vej ud af butikken sagde jeg med et glimt i øjet, at det ville klæde hende at smile, da køre derfra går hun ud til indgangen og rækker fu*k med begge hænder. Jeg var chokeret og forarget over at man kan behandle kunder, der ligger penge i butikken på den måde! Jeg kommer ikke igen, på baggrund af den oplevelse - det var respektløst.
Jeg fik personens navn, og jeg vil meget gerne uddybe sitationen bedre.

Hilsen en meget skuffet fast kunde

28. maj 2020