Tante Grøn Anmeldelser

3,8

En ellers fin butik med et stort udvalg, men betjeningen lod desværre meget tilbage at ønske. Jeg måtte vente omkring 10 minutter på hjælp, selvom butikken var helt tom. Personalet stod bag kassen og... Se mere

Virkelig fin oplevelse! Jeg havde købt en opskrift hos Tante Grøn, men have lidt spørgsmål til den og de blevet besvaret så fint ved henvendelse på insta! Super hjælpsomme❤️

Kære alle - find tante grøn på Instagram, læs kommentarfeltet til et af de nyeste opslag. Jeg har kun en enkelt gang handlet i Tante Grøn - en helt igennem fin behandling, skønt sortiment og sød og... Se mere

Virkelig hyggelig butik med fantastisk behjælpeligt personale. Har været der flere gange og er så glad for at komme der. Ærgerligt at folk skriver dårlige anmeldelser selvom de aldrig har haft noge... Se mere

1. Garnbutik
  2. Garnforretning

I Tante Grøn har vi 42 års erfaring med garn og strik. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet og lægger stor vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning. Butikken har udviklet sig gennem mange år, men vi har stadig fokus på at inspirere både hæklere og strikkere. Hos os er god service og vejledning i højsædet, og vi gør vores bedste for at give hver kunde en god oplevelse. Vores butik ligger i hjertet af Odense på gågaden, lige over for rådhuset. Her finder du en skøn blanding af kvalitetsgarner, strikkekits, tasker, smykker og brugsting. Derudover har vi også et stort udvalg fra andre garnfirmaer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken!

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Dejligste strikke butik i Odense

Dejligste strikke butik i Odense. Man bliver altid mødt af et smilende og behjælpeligt personale, som altid er klar med god og kompetent vejledning.
Butikken er hyggelig og har et bredt udvalg af forskellige mærker og garnkvaliteter.
Kan varmt anbefale et besøg i butikken ved indkøb til det næste strikkeprojekt.

29. februar 2024

Hej Annika

Tusind tak for din anmeldelse! :)

Det glæder os rigtig meget at høre og det gør os meget glade at du har lyst til at dele din oplevelse. Tusind tak for dit besøg og vi glæder os til at se dig igen.

Kristine
Tante Grøn Odense

Meget søde og kompetente medarbejdere

Meget søde og kompetente medarbejdere.
Altid hjælpsomme og venlige.
En meget hyggelig og inspirerende butik.

18. januar 2024

Kære Sussie

Tusind tak for din fine anmeldelse! :)

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores medarbejdere som søde og kompetente. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du finder butikken hyggelig og inspirerende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Tante Grøn Odense

Inspirerende butik og dygtigt personale

Man kan regne med den bedste service, når man besøger Tante Grøn. Medarbejderne er altid søde og hjælpsomme lige meget hvor travlt der er i butikken. Derudover kan man altid regne med at få kvalificeret råd og vejledning, fordi de har helt styr på, hvad de taler om. Det er en fornøjelse at besøge butikken, hvad enten man har brug for hjælp til et konkret projekt eller bare har lyst til at kigge og blive inspireret.

6. februar 2024

Kære Michelle

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både vores service og vejledning som noget særligt. Vi bestræber os altid på at give den bedste hjælp, uanset hvor travlt der er :)

Det betyder også meget for os, at du føler dig inspireret, når du besøger butikken. Strik skal være en glæde, og vi elsker at kunne dele den passion!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Uanset om du har et konkret projekt i tankerne eller blot vil kigge forbi og lade dig inspirere.

Betjeningen er meget arrogant

Betjeningen er meget arrogant. Hvis ikke man lige forstår alt det nye, bliver man mødr med en arrogance, som gør at man ikke har lyst til at handle der.
Det er bare så ærgerligt, men personligt må jeg ty til Purepope og Krestoffer, hvor man mødes på en helt anden måde.

1. februar 2024

Hej Maren

Vi er utrolig kede af at du har den opleve af os. Vi bestræber os altid på at give den bedste service uanset om man er ny strikker/hækler eller garvet.

Arrogance er bestemt ikke noget man bliver mødt af hos os, så vi er meget uforstående og kede af din oplevelse.

Tante Grøn Odense

Jeg havde bestilt garn via websiden med…

Jeg havde bestilt garn via websiden med afhentning i butikken i Odense.

Mandag den 15.1. modtog jeg besked om, at garnet er klar til afhentning i butikken. Henvender mig i dag - lørdag - og efter en del søgen og forespørgsel, om jeg har fået besked på, at garnet er klart, får jeg at vide, at garnet er udleveret! Da garnet er betalt spørger jeg, om jeg så ikke kan få udleveret garnet nu, og at butikken efterfølgende får redt trådene ud.

Det kan ikke lade sig gøre. Webshoppen er en anden butik, og jeg vil blive ringet op efter weekenden.

Jeg var rasende! Blev ønsket en god dag, hvortil min mand svarede, at den havde ekspedienten ødelagt.

Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Desværre er det Tante Grøns eget garnmærke, så jeg kan ikke handle det et andet sted, ellers havde jeg gjort det, og krævet at få mine penge igen.

Jeg er spændt på hvordan sagen ender. Skulle være begyndt på strikketøjet i dag, og fortsætte mandag i min strikkeklub. Nu må jeg finde på noget andet, men vi får da noget at tale om i strikkeklubben. Jeg handler ikke hos Tante Grøn igen.

20. januar 2024

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse hos os, og vi kan sagtens forstå at du er ærgerlig over det.
Vi er glade for at vi kunne snakke sammen i dag og komme frem til en god løsning, og selvfølgelig også en forklaring på hvorfor dette er sket.
Vi er også rigtig glade for, at du vil give os en chance igen, da vi tager alle henvendelser seriøst.

Virkelig dårlig kundeservice!

Virkelig dårlig kundeservice!
Møder ind i butikken i Odense lørdag den 25/11-23 kort efter åbningstid. På nettet var Black Friday tilbud angivet til at udløbe 26/11-23 klokken 10. Havde medbragt skærmprint fra hjemmesiden. Ønskede blot at få godtgjort 15% rabat på garn købt torsdag den 23/11-23, hvor ingen gjorde opmærksom på kommende rabat. Det drejede sig om en rabat på sølle 68 kr.
I stedet for at blive mødt af imødekommenhed og ‘den tager butikken på sig’ får jeg oplyst, at der er tale om en skrivefejl og at tilbud kun gjalt Black Friday den 24/11-23.
Som kunde skulle jeg åbenbart kunne indse, at de skrev en forkert dato.
Frygtede de, at det halve Odense og Fyn ville komme rendende i dag og kræve rabatter?
Det kan kun blive til 1 lille stjerne herfra.

25. november 2023

Kære Lisbet

Først og fremmest, så er vi virkelig kede af at læse om din oplevelse hos os. Vi tager alle henvendelser fra vores kunder seriøst.

Det er rigtig uheldigt, at du fik et screenshot af pop-uppen på vores webshop i det korte tidsrum, hvor fejlen var ved at blive rettet. Vi ønsker at alle kunder bliver behandlet ens, og derfor gjaldt rabatten udelukkende Black friday (d. 24/11/23). Derfor tager vi også i vores handelsbetingelser forbehold for tryk og tastefejl, da der desværre kan opstå menneskelige fejl en gang imellem.

Vi er selvfølgelig enormt kede af dette sammenfald, og at du står tilbage med en ærgerlig følelse.

De bedste hilsner

Har flere gange handlet hos Tante Grøn

Har flere gange handlet hos Tante Grøn, både på webshop og i den fysiske butik, og har kun haft gode oplevelser. Selv ting, som ikke var kommet i webshoppen endnu fik jeg hurtigt tilsendt, da jeg bor langt væk fra butikken. God service og god hjælp. Hurtig levering og overskuelig og pæn hjemmeside. Handler bestemt der igen.

6. maj 2022

Bestilte et Kit på deres hjemmeside

Bestilte et Kit på deres hjemmeside, og ud fra billederne på de 2 typer garner der skulle bruges, matchede farverne hinanden (grundfarven + følgetråden) fuldstændigt. Men da jeg fik garnet hjem, passede de slet ikke sammen, følgetråden, var helt ved siden af i farven i forhold til billedvisningen på deres hjemmeside,,. Da jeg ringede til butikken i Odense, fik jeg en service i verdensklasse, de gav mig ret i at billedvisningen var helt forkert i farven , de hjælp mig over telefonen, med at matche grundfarven med en ny følgetråd. Hentede pakken idag, og de havde ret, at følgetråden passede rigtig godt til min grundtråd.
Har aldrig oplevet andet end en rigtig god service, de få gange jeg har handlet hos dem🤗

24. april 2022

Den distræte kunde

Nu har jeg efterhånden handlet et par gange hos Tante Grøn på deres webshop. Både fysiske ordrer og digitale mønstre.

Og jeg må sige at jeg er virkeligt godt tilfreds med de produkter og den service jeg har fået!

En enkelt gang er det sket at et produkt jeg købte online var blevet udsolgt og måtte erstattes. Det blev hurtigt og nemt klaret, helt uden bøvl.

Jeg har til og med været så heldig at det søde personale har hjulpet mig med at kombinere to ordrer, da jeg indså at jeg havde glemt at bestille en masse ting i den første ordre. På den måde slap vi afsted med at sende det hele i én pakke.
Utroligt fleksibelt og løsningsorienteret, hvilket er til stor glæde og lettelse for distræte kunder som mig, hehe.

Alt i alt en fantastisk butik, skønne produkter og herligt personale!
Jeg ser allerede frem til min næste bestilling.

8. april 2022

Fantastisk kundeservice - både online og i butikken

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Tante Grøn - uanset om man er ny eller rutineret til håndarbejde! Det er den skønneste forretning, hvor man hele vejen igennem kan mærke passionen og den personlige og gode kundeservice. Jeg er ikke særlig ferm til at strikke, men kan altid være sikker på, at der er gode råd og vejledning at få i deres fine butik i Odense. Jeg er virkelig imponeret, og glad for deres service❤️

1. februar 2022

Er Tante Grøn en svindel butik?

Jeg har indtil videre kun fået et dårligt indtryk af webshoppen Tante Grøn. Jeg har godt nok fået tilsendt mit garn, men de to digitale strikkeopskrifter, som jeg har købt for 40 kr stykket, har jeg ikke set noget til. På deres hjemmeside kan man godt nok se garn forbrug, pinde og strikkefasthed. Selve opskriften skal købe. Men måske ved de ikke hos Tante Grøn, hvad en strikkeopskrift er. På trods af at de skulle forstille at sælge garn og tilbehør så som strikkeopskrifter. Indtil videre skylder de mig to strikkeopskrifter eller 80 kr. Hver opskrift har kostet mig 40 kr. stykket. Gad vide om de mennesker er strikkekyndige eller den butik udelukkende er sat op til svindel og bedrag. Jeg kan kun fraråde til at handle hos garnbutikken Tante Grøn. Måske de har indgivet konkursbegæring? Så må de slet ikke sende mig garnet. Det er ikke tilladt ifølge lovgivningen for konkurser. De må heller ikke sælge noget overhovedet. Det er ulovligt i forhold til lovgivningen. Kunne nogen give mig et hint? Er det tilfældet vil jeg snarest aflevere garnet tilbage og forsøge at få mine penge retur af anden vej.
OPDATERING: Første gang at jeg henvendte mig til webshoppen Tante Grøn angående mine to manglende strikkeopskrifter, som jeg havde betalt 80 kr. for i alt, benyttede jeg mig af den mailadresse, som står på deres hjemmeside og beklagede min nød. Af den kan jeg IKKE se, om jeg henvender til deres fysiske butik i København eller Odense. Som kunde i deres webshop burde det også være underordnet. Jeg fik det svar tilbage, at jeg skulle henvende mig til deres butik i København. For det først kan jeg som kunde ikke se, om deres mailadresse tilhører deres fysiske butik i Odense eller København. Den kvikke kunde vil ovenikøbet med god ret påstå, at det må være ligegyldigt, når man som kunde har handlet på deres webshop. I mit svar pr. mail gjorde jeg dem venligst opmærksom på, at de vel havde det samme it-system. Det vil i hvert tilfælde gøre deres ageren i deres egen webshop mindre besværlig for dem selv. Af den grund forstod jeg ikke, hvorfor at jeg skulle henvende mig til deres butik i København. Jeg havde jo handlet på deres webshop. Det er rigtig nok digitale strikkeopskrifter, som jeg har købt, så jeg forklarede dem pr. mail, at jeg skulle have opskrifterne tilsendt til min mailadresse i hver sin seperate fil. Jeg forklarede dem også pr. mail, at man på deres webshop kun kan se forbrug af garn, størrelse på pinde og strikkefasthed. Derfor var det nødvendigt for mig at få selve strikkeopskrifterne også. I dag har jeg modtaget en mail, hvor i de påstår, at de har sendt de to opskrifter til mig en gang til min mailadresse. Det passer ikke. Og måske, fordi at de angler efter min taknemmelighed, så vil de sende dem igen. Det har de nu så gjort. Puha. Problemet er bare, at som kunde behøver man overhovedet ikke føle nogen form for taknemmelighed, når en forretning som Tante Grøn har så dårlig en kundeservice og ovenikøbet lyver. Sådan er det, og det er faktisk helt normalt. Det ved alle professionelle forretningsfolk. At de ovenikøbet har følt hang til at ringe til mig, kan kun udvide min bekymring for, at der er indleveret konkursbegæring over forretningen Tante Grøn. Grunden til dette er arten af de produkter, som de sælger. Her vil alle professionelle forretningsfolk nemlig tænke, hvorfor ringer de til kunden angående strikkeopskrifter? Havde der f.eks. været tale om dele til en stor maskine, og delene var specielt lavet til denne maskine, og disse ikke passede til maskinen, vil det vække grund til bekymring hos kunden, hvis man kun modtog en sms med beskeden; desværre kunne vi ikke finde det rigtige, så vi sendte et eller andet. Hav en god dag. P.s. Hvad kom lastbilen med kran med? I behøver ikke svarer straks.

Men sådan er der så meget. Tante Grøns svar vil give en kunde en vis bekymring for, om det er en virksomhed, der er blevet erklæret konkurs. Deres kundeservice giver mig som kunde grund til at tænke den tanke. Så det er absolut ikke injurierende. Hav en god dag.

27. januar 2022

Kære Karin,

Først og fremmest, så er vi virkelig kede af at læse om din oplevelse hos os. Vi tager alle henvendelser fra vores kunder enormt seriøst og vil rigtige gerne kigge nærmere på, hvad der er sket i denne sag.

Ud fra vores system fremgår det, at vi modtog din ordre på garn og to digitale opskrifter. Samme dag pakker vi din ordre og sender den afsted.

Du kontakter os herefter fordi de digitale opskrifter ikke er med i pakken.
Her forklarer vi dig at opskrifterne er digitale og du derfor skal downloade dem i den mail du har fået tilsendt fra os, da du lagde din bestilling.

Derefter gensendte vi ydermere også begge opskrifter til dig på mail, så vi kunne sikre os, at du kunne downloade dine opskrifter og komme i gang med dit projekt.

Da dette ikke løste problemet og det fortsat virker til, at du har problemer med at downloade dine opskrifter, har vi forsøgt at kontakte dig 4 gange telefonisk, for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Vi er naturligvis rigtig kede af, at dette har den modsatte effekt på dig. Andre påstande vedrørende vores virksomhed, tager vi stærkt afstand fra, og vi vil bede dig opdatere din anmeldelse, så den er i overensstemmelse med Trustpilots retningslinjer.

For at finde en løsning på dette, har vi netop sendt dig en ny mail, som vi håber du vil vende tilbage på hurtigst muligt - du er ydermere også mere end velkommen til at ringe tilbage til os på 66 13 24 48.

Som nævnt, ønsker vi kun vores kunder det bedste og er rigtig kede af, at du har fået denne oplevelse hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh,
Team Tante Grøn, Odense

Varm anbefaling!

Super god oplevelse at handle hos Tante Grøn! Jeg købte garn til en sweater i den fysiske butik i Odense. Jeg fik rigtig god og nærværende vejledning, fik lov at prøve en sweater fra vinduet på for at fornemme kvaliteten af det garn, jeg overvejede. Min oplevelse var, at den søde medarbejder virkelig glædede sig med mig over mit projekt og mit køb - ikke bare for salgets skyld, men ren og skær venlighed og interesse. Tak for en god oplevelse og godt garn!

29. april 2020

Fin, fin service

Jeg køber 5 nøgler garn, og bliver så senere i tvivl, om det er nok. Tager med toget ind til Odense medbringende bandarolen, og køber endnu et nøgle. Ved hjemkomsten konstaterer jeg ,at ekspeditricen ved en fejl, har udleveret mig en forkert nuance. Jeg ringer op. Få en fin undskyldning og tilbud om at få et nøgle sendt. Det er ankommet på eén dag. Fin service

22. september 2016