En ellers fin butik med et stort udvalg, men betjeningen lod desværre meget tilbage at ønske. Jeg måtte vente omkring 10 minutter på hjælp, selvom butikken var helt tom. Personalet stod bag kassen og... Se mere
Virkelig fin oplevelse! Jeg havde købt en opskrift hos Tante Grøn, men have lidt spørgsmål til den og de blevet besvaret så fint ved henvendelse på insta! Super hjælpsomme❤️
Kære alle - find tante grøn på Instagram, læs kommentarfeltet til et af de nyeste opslag. Jeg har kun en enkelt gang handlet i Tante Grøn - en helt igennem fin behandling, skønt sortiment og sød og... Se mere
Virkelig hyggelig butik med fantastisk behjælpeligt personale. Har været der flere gange og er så glad for at komme der. Ærgerligt at folk skriver dårlige anmeldelser selvom de aldrig har haft noge... Se mere
I Tante Grøn har vi 42 års erfaring med garn og strik. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet og lægger stor vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning. Butikken har udviklet sig gennem mange år, men vi har stadig fokus på at inspirere både hæklere og strikkere. Hos os er god service og vejledning i højsædet, og vi gør vores bedste for at give hver kunde en god oplevelse. Vores butik ligger i hjertet af Odense på gågaden, lige over for rådhuset. Her finder du en skøn blanding af kvalitetsgarner, strikkekits, tasker, smykker og brugsting. Derudover har vi også et stort udvalg fra andre garnfirmaer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken!
Vestergade 7, 5000, Odense, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Seriøs garnbutik, med god service og faglig hjælp at hente.
Man får altid virkelig god hjælp til sine projekter i butikken og deres hjemmeside er let at finde rundt i og det er super fedt at man kan bestille til afhentning i butikken.
Stjæler strikke opskrifter. Dårlig stil !!
Hold dig langt væk. Stjæler opskrifter og lyver om det. Føj, at man som en stor virksomhed har samvittig til det!
Det er usmageligt at stjæle opskrifter fra andre. Og da især fra små virksomheder, eller privat personer som ikke kan forsvarer sig selv mod en større virksomhed eller influencer.
Det er en ulækker forretningsmodel!
Stjæler opskrifter de ikke har ophavsret til og endda til flere penge end den originale kreatør. Støt en anden garnbutik, og vælg tante grøn fra!
Synes det er synd, at så stor en spiller på markedet har behov for at stjæle små iværksætteres strikke opskrifter, der burde i måske vide bedre!
Stjæler opskrifter fra andre, der er jo ingen der vil købe af jeres stjålne opskrifter, man kan jo sidde med tanken nu , hvor mange af jeres opskrifter er jeres egne?
Jeg kontaktede Tante grøn kundeservice, da jeg havde mistanke om at der var en fejl i en opskrift jeg havde købt. Kundeservice lovede at undersøge det med deres designteam, men nu 4 uger efter, har jeg stadig intet hørt tilbage fra dem.
Jeg har sendt to mails og efterspurgt en opfølgning, som jeg intet hører tilbage på - de ignorere det fuldstændigt.
Virkelig for ringe...

Besvarelse fra Tante Grøn
Hurtig levering, desværre ikke den mest brugervenlige hjemmeside, idet jeg ikke fik alle de varer jeg troede jeg havde bestilt, fordi det ikke var blevet registreret i min kurv. Opskriften var også ulogisk for mig, idet den ikke er konsekvens i sine termer, hvilket gjorde at jeg måtte trevle op og starte forfra. Jeg købte et hækle kit med garn, men endte med at have for lidt og skulle genbestille mere garn… lidt øv når fragtprisen også er så høj. Kommer nok ikke til at købe herfra igen.

Besvarelse fra Tante Grøn
Sikken en service. Jeg havde fået bestilling på at hækle en clutch til et barnebarn og jeg kunne ikke helt finde ud af afslutning, lynlås mv.
Ringede til dem, de var søde at forklare og sendte efterfølgende billeder af det jeg skulle bruge.
Af hjertet tak for jeres hjælpsomhed.
Med venlig hilsen Lone

Besvarelse fra Tante Grøn
Hurtig levering på onlinekøb og hjælpsomme med at finde garnalternativer.

Besvarelse fra Tante Grøn
Jeg var så heldig at modtage Tante Grøn’s adventskalender til jul 24. Jeg kunne ikke forene mig med farven på garnet til en af projekterne. Men havde ikke fået kontaktet butikken. Var tilfældigt forbi her i februar og spørge ind til mulighed for at lave et byt. Trods overskredet byttegaranti på mange uger var de søde og klar på at jeg kunne bytte. Det er virkelig fin service og betyder at jeg nu bliver ægte glad for projektet.
Her ud over er det fedt at de er begyndt at forhandle Hjelholt garn som er lokalt fynsk kvalitetsgarn.
Personalet i Tante Grøn er altid søde og dygtige til at vejlede omkring kommende strikkeprojekter.

Besvarelse fra Tante Grøn
Siden jeg handlede første gang hos Tante Grøn har det været en mindre afhængighed for mig 😅 De er simpelthen blevet min Go-to garn butik og jeg er vild med både deres garnkvalitet og de opskrifter de har på siden 😍 jeg har indtil videre været igennem Vibe Baby Blanket, Aspire Sweater og har snart lavet min første North Neck, alle helt fantastiske projekter og lækkert garn! 2 mere North neck til 2 familiemedlemmer og så skal jeg endelig igang med min næste udfordring som bliver Pearl Sweater, glæder mig! 😍

Besvarelse fra Tante Grøn
Fik en virklige god betjening og hjælp til gave der nede 5/5 for service kan klar anbefalede deres butik

Besvarelse fra Tante Grøn
Hej. Jeg har købt et strikkekit his Tante Grøn det var sommer blusen der hed Dahlia. Da jeg var tæt på at være færdig havde jeg en fornemmelse af at der ikke var garn nok Kunne også se at der skulle bruges 50 gr mere end jeg har fået med.Ringede til deres kundeservice og blev omstillet til en pakkedame der sagde til mig at deres garn havde en længere løbelængde og ved hendes udregning skulle der bruges 2,8 bundt og jeg havde modtaget 3 bundter. Hun virkede meget arrogant og sagde at så var strikkefastheden nok ikke blevet overholdt.Jeg ved da godt at der er forskel på løbelængde men jeg havde lavet en strikkeprøve så strikkefastheden var overholdt. Det endte ud i at jeg måtte strikke ribkanten på selve trøjen en centimeter mindre. Det synes jeg ikke er ok for man regner med at når man køber et strikkekit så er der det garn der skal være til trøjen. Der var i øvrigt også knuder i garnet.
Jeg kunne ha ringet til dem igen men jeg magtede ikke at høre at det var mig der var noget galt med.
Så handler aldrig der igen.
Anni Andersen

Besvarelse fra Tante Grøn
Hurtig levering. Bestilte garn og opskrift om eftermiddagen og havde varen næste formiddag. Fantastisk!