Har indenfor det sidste 1/2 år fået rykket tænder ud, lavet sinusløft, indsat implantater og kroner/bro, samt lavet/skiftet flere gamle fyldninger og er netop kommet hjem, meget glad for det fine re... Se mere
En god oplevelser, Szczecin er en dejligst by. God og dygtig tandlæger og med arbejder og dygtig koordinater
Hele forløbet har været helt perfekt. Jeg blev forundersøgt af Piotr og fik lagt en behandlingsplan. I Danmark oplever man ofte at blive talt ned til, men her oplevede jeg udelukkende optimisme og... Se mere
God service hos TandRabatten. Jeg mener at Lars er en god ambassadør for TandRabatten. Man bliver løbende orienteret om mødetider hos tandlægen. Lars giver en god service i form af brochure fra fo... Se mere
Hvem er Tandrabatten.dk? Tandlægerejser til Stettin i Polen med Gratis dansk Tolk. Få det Smil du ønsker, til en pris du kan betale. Vi sørger for at du får den bedste service på din tandrejse til Polen fra start til slut. Samme afstand fra Danmark som en tur til Berlin! Husk - Ingen eller kun korte ventetider! 2 eller 3 afgange om ugen til Stettin, med afhentning på din hjemme adresse! Nemmere bliver det ikke! Tandrabatten's danske personale bor her i Szczecin tæt på den tyske grænse. Det betyder at vi er her på stedet sammen med dig, når du er afsted på din tandlægerejse i Polen. Vi ved godt at det er en tillidssag at gå til tandlægen, og at mange er nervøse før de skal afsted. Derfor er vi med dig på tandklinikken i Polen for at gøre oplevelsen så rar og nem som muligt, når du får tandbehandling i udlandet. Vi rangerer blandt de bedste tandklinikker i udlandet pga vores gode service og dygtige tandlæger! Vi hjælper dig til en polsk tandlæge - og tilbage igen med Minibus fra Din hoveddør! Når du bliver undersøgt på klinikken her i Szczecin, så bliver der taget et røntgen og fotos af dine tænder, så du selv tydeligt kan se hvad klinikken anbefaler at du får lavet og så vælger du selv til eller fra. Du vil også have en gratis dansk tolk med, så alt bliver forklaret så det er til at forstå. For de mindre ting kan det ikke betale sig at rejse til udlandet, men skal du have lavet for ca.10000kr. eller derover så er det en god ide, da du ofte sparer mellem 50% og 70% Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vh. Team TandRabatten RING IDAG: +45 6172 2922
Jeg har været i Statin og lavet alle mine tænder .Lars fra tandrabatten klarede alt med hotel og bus der ned og ibis hotel var en super fint hotel til pengene . Tandlægerne ved DermaDent var rigtig dygtige og var meget nemme at forstå (de talte godt engelsk ) og prisen holdt også fra overslaget . Servicen fra Tandrabatten./Lars også super blev hentet ved hotellet og kørt til tandlægen alle gangene og var altid til rådighed hvis man havde spørgsmål eller brug for hjælp så det er ikke sidste gang jeg bruger Tandrabatten.dk
mvh. Jan Lindekilde Lund

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Lige fra den første mail og telefonsamtale med Tandrabatten/Lars og til behandling var afsluttet den 29 august 2016 kan vi kun anbefale Tandrabatten.dk på det højeste. Vi var 9 dage i Stettin og boede på den nærliggende campingplads, Lars var med i forløbet hele vejen og var der når vi havde brug for hjælp. Klinikken "DermaDent" var en stor oplevelse, personalet og ikke mindst tandlægerne er meget meget dygtige, klinikken har et meget moderne udstyr og teknologi og ikke mindst, så er priserne til at betale, dvs. under halv pris i forhold til danmark. Tak til Lars og personalet hos DermaDent i Stettin, vi vil varmt anbefale jer fremover.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Nu har jeg igen været afsted med Tand-Rabatten /Lars i Stettin/ved Lukasz Dermadent, igen må jeg sige.. super oplevelse/ behandling, alt blev lavet på 5 dage og prisen holdte som overslaget sagde,
Jeg vil komme igen om et år for eftersyn og evt få lavet en krone på en af mine kindtænder/ har en gammel Dansk krone der.
Kan kun anbefale folk med med tandlægeskræk at bruge Tand-Rabatten / Lars . Lars er ALTID meget hjælpsom hele vejen igennem forløbet, og Tandlægerne er super søde og forstående og laver virkeligt et godt stykke arbejde . Ps.... og nej jeg får ikke en krone :) eller andre rabatter for at skrive dette.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Skulle have ny bro eller stifttand. Priserne i Danmark for denne behandling var meget dyre. Undersøgte priserne ved tre forskellige tandlæger i Stettin i Polen, og valgte ud fra mine kriterier og vurderinger Tandrabatten. Som udgangspunkt var Tandrabattens pris tæt på 50% af det jeg skulle betale i Danmark. Set i forhold til kvalitet, service og pris, så viste Tandrabatten sig at være det helt rigtige valg.
Fantastisk godt og yderst professionelt arbejde, der holdte den aftalte pris. Derudover rigtig god service fra Lars der arbejder fast i Stettin. Lars hentede og bragte mig til mine tandbehandlinger. Priserne blev drøftet med Lars inden betaling, og det hele passede i sidste ende, hvilket jeg som kunde satte stor pris på. Selv om man taler godt engelsk og tandlægen ligeså, så er der noget betryggende ved den støtte, som en anden dansker der kender tandlægerne og området rigtigt godt kan yde.
Har regnet mig frem til, at jeg kan rejse retur fra København til Stettin for ca. 800 kr. inkl. fly til Berlin (Shönefeld) og bus til Stettin. Kan komme ud og hjem samme dag, hvis jeg ønsker det. Når prisniveauet er ca. det halve af i Danmark, så betyder det, at regningen blot skal være på nogle få tusinde kr., før at det kan betale sig at tage til Stettin. Når arbejdet samtidigt er mere professionelt udført end flere danske tandlæger, så vil jeg ikke være i tvivl, afhængigt af hvor meget der skal laves naturligvis.
Michael Andersen

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Gennem Tandrabatten har jeg lige fået ordnet mine tænder.
Inden jeg tog afsted, var jeg lidt skeptisk med hensyn til kvaliteten.
Men efter at jeg var færdig med tandlægearbejdet, må jeg sige at kvaliteten er helt i top, og at jeg kun kan anbefale andre at få lavet tandarbejde gennem Tandrabatten.
Dorota Olesen

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Jeg har været i Polen gennem Tandrabatten, og det hele har bare fungeret perfekt, og under behandlingen var der ingen smerter overhovedet, de er virkelig dygtige, og ikke mindst alle de penge der er at spare, det gav lige til en extra ferie. Tandrabatten er gode til at følge op, på at alt er ok.
Jakob

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Min mand havde stor tandlægeskræk, men fik via snak med Ian og Lars, overbevist sig selv om at prøve tandlægen i Stettin. Han er gået derfra med en flot smil og ingen tandlægeskræk mere. TandRabatten.dk er super professionelle, følger op på behandling og er behjælpelig med mange andre ting. Jeg kan klart anbefale dem.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Jeg kan kun anbefale andre, at få lavet en tandbehandling, småt som stort
i Polen "Sczzecin". Jeg havde faktisk tandlægeskræk, og ikke opsøgt en tandlæge I Danmark I godt 5 år. Tandlægen med assistenter, var meget dygtig, og fik mig hurtigt til at glemme min tandlægeskræk. Tandlægeskrækken fik jeg efter 6 mnd's rovdrift på mine tænder, samt fik en hjørnettand ødelagt tilmed af tandlægen hjemme i Nørresundby. Hun var så fræk, at hun bad mig finde en anden tandlæge, da jeg klagede og fik lidt afslag på dagens regning. Manglede da bare.
Klinikken i Polen var af højeste standard, faktisk langt bedre end mange klinikker I Danmark. Jeg føler jeg har fået nye tænder igen, og venter nu
på at få lavet et Hollywood smil næste gang jeg besøger byen Stargard I byen Sczzecin. Implantater i hele over og undermunden til 119.000 er dælme billigt. De garanterede, at det jeg fik lavet, blegning af tænder, komposit behandling, samt protese til over og undermunden til de nogen af
de manglede tænder, ville holde imindst 5 år. Nu er der gået 6 år. Pris 19.250 kroner. Håber kommunen giver grønt lys. Så er jeg parat til en ny tur.
Jeg blev hentet på min hjemadresse, og turen var ikke slem I en dejlig minibus med god benplads, og desuden underholdende tv I bussen. Jævnlige pauser under køreturen. Ankom mandag ved 16.00 tiden og blev om torsdagen kørt hjem igen til døren. Flere polakker var med, der blev kørt til deres adresser i DK. Boede på et hyggeligt pensionat med morgenmad meget billigt. Ca. 650 kr. Gode billige spiseskeer til aftensmad. Der var stor morgen buffet på Stargaard hotel/Pensionat.
Og flere spiseskeer og restaurant i gåafstand og kæmpe stor flot park overfor. Sjovt nok, da jeg gik udenfor parken og til en gade med boliger, lå der til min store forbavselse en Nettobutik nede ad vejen på et hjørne. Der skulle jeg da lige ind, og fandt en vaskeægte Nutella 600 gram til hold fast, 22,50 kr. Skulle da ha 2 glas med hjem, for de koster over 60 i Netto herhjemme. Der er utroligt pænt i byen, med stort torv og kæmpe kirke man måtte se indeni osse. Der er faktisk bygget en etertyk ringmur rundt om byen. Noget af muren, kan ses ved en udgang af parken. En fantastisk tandlægeoplevelse til over halv pris af den danske. Fandt klinikken på nettet, hvor der stod vi henter og bringer dig. Dansk guide der følger dig under hele opholdet. Du bliver udstyret med en telefon til ham, han hed Ian og bor i byen, samt det er hans foretrukne tandlæge, der har den smukke klinik i smukke rolige omgivelser 🙂 Hele byen er pæn og imødekommende og bestemt et besøg værd. Smukke ældre huse i flot polsk byggestil. Mvh Torben

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Takket være tandlægerne hos tandrabatten, er min tandlægeskræk fuldstændigt væk. De er virkelig søde og professionelle. De tager hånd om alt hvad man har brug for

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Go service. Der er tænkt på alt! Ian har virkelig kontakterne i orden og følte mig hele tiden sikker og tryg. Nu kan jeg smile til verden igen. Mvh Kenneth Jensen.