Har indenfor det sidste 1/2 år fået rykket tænder ud, lavet sinusløft, indsat implantater og kroner/bro, samt lavet/skiftet flere gamle fyldninger og er netop kommet hjem, meget glad for det fine re... Se mere
En god oplevelser, Szczecin er en dejligst by. God og dygtig tandlæger og med arbejder og dygtig koordinater
Hele forløbet har været helt perfekt. Jeg blev forundersøgt af Piotr og fik lagt en behandlingsplan. I Danmark oplever man ofte at blive talt ned til, men her oplevede jeg udelukkende optimisme og... Se mere
God service hos TandRabatten. Jeg mener at Lars er en god ambassadør for TandRabatten. Man bliver løbende orienteret om mødetider hos tandlægen. Lars giver en god service i form af brochure fra fo... Se mere
Hvem er Tandrabatten.dk? Tandlægerejser til Stettin i Polen med Gratis dansk Tolk. Få det Smil du ønsker, til en pris du kan betale. Vi sørger for at du får den bedste service på din tandrejse til Polen fra start til slut. Samme afstand fra Danmark som en tur til Berlin! Husk - Ingen eller kun korte ventetider! 2 eller 3 afgange om ugen til Stettin, med afhentning på din hjemme adresse! Nemmere bliver det ikke! Tandrabatten's danske personale bor her i Szczecin tæt på den tyske grænse. Det betyder at vi er her på stedet sammen med dig, når du er afsted på din tandlægerejse i Polen. Vi ved godt at det er en tillidssag at gå til tandlægen, og at mange er nervøse før de skal afsted. Derfor er vi med dig på tandklinikken i Polen for at gøre oplevelsen så rar og nem som muligt, når du får tandbehandling i udlandet. Vi rangerer blandt de bedste tandklinikker i udlandet pga vores gode service og dygtige tandlæger! Vi hjælper dig til en polsk tandlæge - og tilbage igen med Minibus fra Din hoveddør! Når du bliver undersøgt på klinikken her i Szczecin, så bliver der taget et røntgen og fotos af dine tænder, så du selv tydeligt kan se hvad klinikken anbefaler at du får lavet og så vælger du selv til eller fra. Du vil også have en gratis dansk tolk med, så alt bliver forklaret så det er til at forstå. For de mindre ting kan det ikke betale sig at rejse til udlandet, men skal du have lavet for ca.10000kr. eller derover så er det en god ide, da du ofte sparer mellem 50% og 70% Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vh. Team TandRabatten RING IDAG: +45 6172 2922
Fin oplevelse og fantastisk god hjælp fra Lars

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Jeg er total tilfreds med deres priser og deres tandlæge . De er meget forstående og dygtige . Jeg savner dem allerede😊
Jeg vil også takker Lars for en virkelig god service.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Fin og god behandling af de polske tandlæger under fine og moderne forhold på klinikken. God og præcis kommunikation med Lars fra Tandrabatten.
Kan helt sikkert anbefales.
Peter S.

Nem løsning med TandRabatten
Kronen på min problemtand var slidt ned med forbindelse til nerven. Løsningen i Danmark var ny krone og ny protese. På TandRabattens klinik blev problemet løst med smertefri rodbehandling. Det var kun to behandlinger og stor besparelse i forhold til alternativet i Danmark.
Udover den nemme løsning fik jeg omsorg fra Lars, helt fra jeg gik ud af døren til jeg kom hjem.Lars har sørget for tidsbestilling hos MINIBUS, hos tandlægen, for påmindelser af de bestilte tider, for bestilling af taxaer, henvisning til byens interessante steder, personlig assistance på klinikken, information om tilskudsmulighederne og udlevering af relevante bilag.
Mange tusinde tak for den positive oplevelse. Barbara

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Super go behandling venlig og behjælpelig

Besvarelse fra TandRabatten.dk
God service hos TandRabatten.
Jeg mener at Lars er en god ambassadør for TandRabatten. Man bliver løbende orienteret om mødetider hos tandlægen. Lars giver en god service i form af brochure fra forskellige seværdigheder i Shtetin. Lars hjælper med at bestille taxa til tandlægen. Lars hjælper også med bestilling af hjemmetransporten. Lars fungerer også som tolk.
Jeg kan til en hver tid anbefaler TandRabatten. Man får noget for sin penge.
For mit vedkommende vil jeg altid benytter mig af en god service hos TandRabatten.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Super god oplevelse absolut et godt sted at bruge

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Ren klinik, ligger tæt på Rostock, dygtige og flinke tandlæger.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Det var en god behandling.
Jeg vil anbefale til venner og familien

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Ingen ting at sige andet at det var godt og der er søde

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Vi har været dernede 3 gange og vi er fuld ud tilfredse.
Søde rare mennesker i klinikken og Lars er behjælpelig nærmest 24-7.
Vi anbefaler gerne Tandrabatten

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Jeg er simpelthen så glad!
Jeg er og har nærmest altid haft det skidt med at gå til tandlæge. Som barn skiftede jeg ofte tandlæge og følte mig ikke tryg. Som teenager gik jeg kun til tandlæge hvis det var strengt nødvendigt. Som ung ventede jeg med at gå til tandlæge indtil det forværrede min dagligdag i en sådan grad at jeg ikke længere kunne spise.
Faktisk har jeg haft drømme om at alle mine tænder falder ud - meget ubehageligt!
Så en form for tandlægeskræk, dårlig samvittighed og utryghed har plaget mig.
Jeg blev anbefalet at tage en tur til Polen, af en kammerat der lige havde været afsted. Han var meget glad og talte meget rosende om den klinik og det forløb han havde haft.
Jeg undersøgte det og skrev en laaaang mail til Lars.
Lars svarede og inden jeg så mig om skulle vi afsted til Polen i uge 42, 2018.
På det tidspunkt spiste jeg for det meste yoghurt - jeg kunne ikke spise alm mad, i frygt for at jeg ramte noget der gjorde hamrende ondt når jeg tyggede. Min dagligdag gik med at rense tænder konstant, med tandstikker og jeg havde dem ALLE steder. Når vi spiste sammen med den nærmeste familie, spiste jeg selvfølgelig det der blev serveret, men måtte tage bittesmå bidder og tygge med fortænderne - hvilket jo absolute ikke er holdbart.
Nåååh - men afsted med min lille familie i uge 42. Vi lejede en lille lejlighed og Lars var rigtig sød at hente mig den første dag jeg havde aftale på klinikken.
Mega flot klinik, top professionelt udseende og dejlig imødekommende receptionist.
Jeg fik taget røntgen, og fik lagt en plan.
I Danmark havde jeg fået et overslag på at få lavet bisserne på 65.000-70.000 med alt.
Vi håbede at kunne gøre det noget billigere, for helt ærligt - så har vi ikke sådanne penge liggende. 😱
I Polen på klinikken DentaDent fik jeg et overslag og en plan. Lars har været tilgængelig enten fysisk eller via SMS, under hele forløbet. Mit første besøg skulle udelukkende være fjernelse af alle 4 visdomstænder og et par fyldninger.
I Danmark havde tandlægerne sagt at de 2 visdomstænder i undermunden skulle opereres ud, hvilket er en dyr affære. Men den tandlæge jeg havde æren af at møde første gang må have magiske hænder, eller også er han liiiige en tand bedre end de danske jeg har mødt, for udtrækning var ingen problem for ham.
Og han havde ret - ud kom alle 4 visdomstænder og bare efter det første besøg i Polen, kunne jeg spise almindelig mad!
Det var simpelthen så vildt! 🤩
Vi har lige været afsted igen, denne gang uden ungerne. Her har jeg fået lavet 9 huller der sad mellem tænderne, en rodbehandling og en bro. Broen føles lidt sjov de første 2-3 døgn, men hvis jeg mærkede med tungen føltes det helt rigtigt. 💪🏼
Jeg er ovenud lykkelig, det er simpelthen den bedste oplevelse jeg længe har haft hos en tandlæge. På anden tur havde jeg dagligt kontakt til Lars via SMS og det var så fint.
Stor ros til de 2 tandlæger der har arbejdet i min mund, de søde klinikassistenter der har siddet med, den skønne receptionist og en speciel tak til Lars. Du har en rolig måde at være på og du var hamrende god til at få mig til at føle mig både tryg og rolig.
Jeg skal om 3 mdr bestille tid til kontrol herhjemme i Danmark og jeg har ikke de fjerneste betænkeligheder ved det.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Jeg har været med Tandrabatten i Polen Stettin med en tandopgave.
Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med det arbejde, de har lavet, så præcist og akurrat udført, alt har passet første gang og jeg kan varmt anbefale klinikken med søde dygtige tandlæger, ja, alle er så hjælpsomme og venlige. Lars er uundværlig til at hjælpe med forståelse af den tid og det arbejde der skal laves, han er bare en stjerne og jeg blev både hentet og fik forklaret alle spørgsmål jeg måtte have på en rolig og forståelig måde.
Ved hvor vigtig det er, at give gode oplevelser videre til andre ...for bedste behandling i situationen.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Meget tilfreds ,søde og hjælpsomme tandlæger ,stor hjælp af Lars var altid til at få hjælp af ,det vil jeg takke for ,da jeg ikke er så god til sproget ,fik lavet 4 implantater er meget tilfreds .

Besvarelse fra TandRabatten.dk
kan helt klart anbefale tandrabatten super god service.jeg tog afsted for at få lavet proteser men måtte afsted 2 gange første gang fik jeg trukket tænder ud og opereret nogen ud og efter 6 uger afsted igen og fik mine proteser til langt billigere end herhjemme betalte ca 32000 i det hele hvor det ville have blevet ca 80000 i danmark.en stor ros til personalet og ikke mindst til lars som sørgede for at man kom frem og tilbage til klinikken.

Besvarelse fra TandRabatten.dk
Kan klart anbefales. Top professionel klinik - personalet er søde og imødekommende. Lars fra Tandrabatten har styr på aftaler - der er ikke noget som helst at kritisere. Alt i alt en god oplevelse - hvis det kan være det at gå til tandlægen :-)
Iøvrigt er alt andet også billigt i Polen - så tandlægebesøgene har været kombineret med skønne hotelophold - og en pæn del shopping.
Mvh
Søren