TandRabatten.dk Anmeldelser 160

4,5

En god oplevelser, Szczecin er en dejligst by. God og dygtig tandlæger og med arbejder og dygtig koordinater

Hele forløbet har været helt perfekt. Jeg blev forundersøgt af Piotr og fik lagt en behandlingsplan. I Danmark oplever man ofte at blive talt ned til, men her oplevede jeg udelukkende optimisme og... Se mere

God service hos TandRabatten. Jeg mener at Lars er en god ambassadør for TandRabatten. Man bliver løbende orienteret om mødetider hos tandlægen. Lars giver en god service i form af brochure fra fo... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandprotesecenter
  6. Tandblegning

Hvem er Tandrabatten.dk? Tandlægerejser til Stettin i Polen med Gratis dansk Tolk. Få det Smil du ønsker, til en pris du kan betale. Vi sørger for at du får den bedste service på din tandrejse til Polen fra start til slut. Samme afstand fra Danmark som en tur til Berlin! Husk - Ingen eller kun korte ventetider! 2 eller 3 afgange om ugen til Stettin, med afhentning på din hjemme adresse! Nemmere bliver det ikke! Tandrabatten's danske personale bor her i Szczecin tæt på den tyske grænse. Det betyder at vi er her på stedet sammen med dig, når du er afsted på din tandlægerejse i Polen. Vi ved godt at det er en tillidssag at gå til tandlægen, og at mange er nervøse før de skal afsted. Derfor er vi med dig på tandklinikken i Polen for at gøre oplevelsen så rar og nem som muligt, når du får tandbehandling i udlandet. Vi rangerer blandt de bedste tandklinikker i udlandet pga vores gode service og dygtige tandlæger! Vi hjælper dig til en polsk tandlæge - og tilbage igen med Minibus fra Din hoveddør! Når du bliver undersøgt på klinikken her i Szczecin, så bliver der taget et røntgen og fotos af dine tænder, så du selv tydeligt kan se hvad klinikken anbefaler at du får lavet og så vælger du selv til eller fra. Du vil også have en gratis dansk tolk med, så alt bliver forklaret så det er til at forstå. For de mindre ting kan det ikke betale sig at rejse til udlandet, men skal du have lavet for ca.10000kr. eller derover så er det en god ide, da du ofte sparer mellem 50% og 70% Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vh. Team TandRabatten RING IDAG: +45 6172 2922

4,5

Det har helt igennem været en rigtig…

Det har helt igennem været en rigtig god oplevelse både før og efter at være kunde hos tandrabatten.
Jeg har altid lidt af tandlægeskræk hvilket har gjort at mine tandlægebesøg har været minimale og der af dårlige tænder.
Jeg skulle den helt store tur igennem og havde som krav at det skulle være i fuld narkose, hvilket også blev indfriet .
Mødte mandag morgen på klinikken til undersøgelse og udtrækning, alt forløb til UG og kom på klinikken alle dagene , hentet i taxa som Lars havde bestilt på forhånd, det har været betryggende at blive tilset hver dag samt modtaget sms fra Lars om alt var okay , samt nogle super søde dygtige og smilende piger på tandklinikken, som gjorde det til en rigtig god oplevelse.
Det har hellere ikke været noget problem at få vores lokale tandtekniker til at efterse her en uge efter " ganske alm
justerin " og ser frem til at besøge klinikken igen om ca to måneder til eftersyn
Mange tak herfra og fuldt hus i stjerner 😊
Hilsen Laila og Brian

31. juli 2020

Hej Laila og Brian
Mange tak for jeres anmeldelse.

Dejligt at høre at Narkose gjorde det så meget lettere at få ordnet tænder.
Det vil mange andre også have glæde af i fremtiden.
Team
Tandrabatten

Vi er et ægtepar der er meget tilfreds…

Vi er et ægtepar der er meget tilfreds med den gode og fine behandling vi fik hos de Polske tandlæger de er meget dygtige og har super moderne udstyr. min hustru har fået lavet både implantater og tandbroer i både overmund/overmund ,jeg har fået lavet en klikprotese i undermund, vi er begge meget tilfredse med det fine resultat. Lars fra tandrabatten har både bestil hotel til os og tid hos tandlægen vi blev også hentet på hotellet af Lars og kørt til klinikken, var meget behjælpelig med oversættelser så vi var helt trykke med den behandling vi fik af Lars fra tandrabatten ,en stor tak til alle for den særdeles professionel hjælp fik af alle under vores ophold i Polen .vi kørte selv til Polen der er kun godt tre timer kørsel fra Rostock
ps Vi kan helt klart anbefale at bruge tandrabatten.

Hanne og Per

17. juli 2020

Hej Hanne og Per
Vi takker mange gange fordi i tog jer tid til at skrive en anbefaling.
Godt at høre at i havde en god oplevelse på jeres besøg her i Stettin og hos Tandlægen.
Team

Gjorde det sgu

Har indenfor det sidste 1/2 år fået rykket tænder ud, lavet sinusløft, indsat implantater og kroner/bro, samt lavet/skiftet flere gamle fyldninger og er netop kommet hjem, meget glad for det fine resultat. Kan helt klart anbefales.
Lars har været det faste holdepunkt gennem alle 3 besøg. Laver/booker alle aftaler, så man er i trygge hænder hele vejen igennem.
Vender helt sikkert tilbage, hvis der kommer nye problemer med bisserne :-)

20. juni 2020

Hej
Mange tak for din anmeldelse.
Godt at høre at du er tilfreds og har haft en god oplevelse hos os.
Team Tandrabatten

Hej Tandrabatten

Hej Tandrabatten
Tusind tak for det flotte resultat i har lavet, jeg er fuldt ud tilfreds.
Jeg har fået lavet 15 huller, 2 kroner og en del krone.
Tandlægen der lavede mine tænder var rigtig dygtig,Lars der stod for alt det praktiske var en god støtte, da han hjalp med tider, samtaler og taxa osv.
Jeg var der nede i Januar 2020.
Jeg vil til en hver tid anbefale Tandrabatten til andre, da deres service og arbejde er til UG!
Venlig Hilsen Emil - fra Lolland

31. marts 2020

Hej Emil
Vi takker mange gange fordi du tog dig tid til at skrive om din tur.
Godt at høre at det har været en god oplevelse her i Stettin og hos Tandlægen.
Du skal være meget velkommen en anden gang.
Tandrabatten

Fornuftig pris, professionel behandling.

Jeg har haft tandlægeskræk igennem mange år og benyttede tandrabatten.dk efter en dialog over telefonen med konsulenten Lars.
Lars fra TandRabbaten.dk var et yderst sympatisk og professionelt individ, der hjalp til med at arrangere bookning af hotel i Polen, samt transport med afhentning på adressen til en rimlig pris.

Tandlægerne i Polen var søde og viste omsorg, hensyn og forståelse for min situation. Og efter en uges behandling på klinikken I Polen til en fornuftig pris er jeg hjemme igen og er glad for resultatet.
Der blev fulgt op hver eneste dag fra Lars som sørgede for afhentning (taxa) frem og tilbage fra hotel til klinikken.
Og jeg har alt i alt haft en rigtig god oplevelse i relation til forløbet. Og det er min hensigt at benytte TandRabbaten.dk igen da alternativet med monopol-tilstandende i Danmark simpelthen er for dyrt i relation til hvad man betaler for.

Jeg har rejst meget i mit liv. Og kan derfor med en relativ autoritet på det område fortælle at omkostningerne i Polen med hensyn til priser, service og kvalitet er af en rigtig god standard. Kan derfor varmt anbefale andre at benytte TandRabbaten.dk

25. marts 2020

Hej Hr. Pedersen
Mange tak for din anmeldelse, og fordi du deler dine erfaringer med andre. Det vil mange have glæde af i fremtiden.
Du skal være meget velkommen på et senere tidspunkt hvis behovet er der.
Tandrabatten

Fremragende service igennem hele…

Fremragende service igennem hele forløbet. Man fik hurtigt svar til sine spørgsmål og alle aftaler blev afholdt.
Meget informative hjemmeside.

29. januar 2020

Hej Sirkku
Vi siger mange tak for din anmeldelse! Godt at høre at i er tilfredse med det hele.
Sig til hvis vi kan hjælpe en anden gang.
Tandrabatten.dk

Alle har bare været så søde

Alle har bare været så søde, og de laver et fantastisk stykke arbejde, til en fair pris, kan klart anbefales også hvis man har tandlægeskræk

21. januar 2020

Tandrabatten

Lars Sinding var min kontakt person

Lars Sinding var min kontakt person, han var god til at informere om næsten alt inden jeg ankom til Polen. Kom og hentede mig på hotellet og kørte mig til røntgen og første besøg hos tandlægen hvor han var med til at kunne oversættebehjælpelig med at tyde og redigere regning. Var god til at sende en sms for at høre om alt har været som forventet.

20. januar 2020

Hej Else
Tak for besøget.
Godt at høre at du er tilfreds.
Du skal være meget velkommen en anden gang hvis behovet er der, eller bare til kontrolbesøg.
Tandrabatten

Total tilfredshed med Tandrabatten og Sonomed tandklinik i Stettin!

Min kæreste og jeg har i august og december frekventeret tandklinikken, Sonomed, i Stettin gennem Tandrabatten. Vi kan kun give den allerbedste anbefaling til både Tandrabatten, der sørgede for et trygt ophold, inkl. hotelreservation, tilstedeværelse ved behandlingen og transport i Stettin samt top karakter til den meget professionelle tandlægepraksis, der mødte os med meget stor venlighed og omsorg.
Eva Birkved

30. december 2019

Hej Eva
Vi takker mange gange fordi i tog jer tid til at skrive.
Dejligt at høre at i havde en god oplevelse på jeres besøg her i Stettin og hos Tandklinikken.
Godt Nytår til jer.

God oplevelse

17. december 2019

Hej
Vi takker mange gange fordi du tog dig tid til at skrive.

Super god oplevelse

Vi tog til Stettin med tandrabatten, super flinke og gode tandlæger,alt det praktiske tog Lars sig af, minibus, hotel og taxa til og fra klinikken, det kan ikke være nemmere. Vi vil helt sikkert anbefale andre at tag turen til Stettin. Vi vil helt sikkert komme der igen, hvis der noget som skal laves.

7. december 2019

Hej Eyðdis og Mortan
Tak for anbefalingen, og godt at høre at i er tilfredse med tandarbejdet i fik lavet, og at i syntes det har været nemt. Det er jo det vi stiler efter ;-)

Dejlige folk

Professionelle tandlæger, søde folk, hjælp til alt, gode priser, alt i alt en fantastisk oplevelse, og skal helt sikkert der igen, hvis jeg skal have tandlægehjælp:)

4. december 2019

Hej Lilja og Kristian
Tak for besøget.
Godt at høre at i er tilfredse.
I skal være velkommen en anden gang hvis behovet er der, eller bare til kontrolbesøg.

Josef

At have tandlægeskræk er ikke sjovt, men at tage skridtet til at få ordnet tænderne efter 35 år siden sidst at have været til tandlæge blev stort. Jeg vil sige mange tak til Lars som har vejledt og planlagt en tur til tandlæge i Stettin (Polen), yderst professionelt og til de dygtige tandlæger. Du har været meget hjælpsom under hele forløbet, mange tak Lars.

13. november 2019

Hej Josef
Mange tak for din anmeldelse.
Godt at høre at du er tilfreds og har haft en god oplevelse hos os.
Tandrabatten

Hej min gamle mor har været meget…

Hej min gamle mor har været meget positiv over den oplevelse at alt bare har virket og det er taget i betrækning at hun selv har arbejdet i det danske sundheds system i 35 år

12. november 2019

Hej Maria og søn.

En positiv oplevelse

Vi har igennem Tandrabatten fået udført en del tandarbejde, som i Danmark ville have kostet tæt på 100.000 kr. Arbejdet fik vi lavet for under det halve ! Hele forløbet hos tandlægen i Stettin, har været udført professionelt og under helt trygge forhold.
Lars ved Tandrabatten, har under hele forløbet været tilgængelig og hjælpsom.
Lars og Lis

5. november 2019

Hej Lis og Lars
Vi takker mange gange fordi i tog jer tid til at skrive.
Godt at i havde en god oplevelse på jeres besøg her i byen, og dejligt at høre at i sparede en hel del penge samtidig!

Super godt

Super godt , meget professionelt og moderne udstyr det var meget venlige og smilende og de var super gode til at forklare tingene ... Jeg er super tilfreds med deres arbejde indtil videre .. 😊👌

5. november 2019

Hej Mohsen
Vi siger mange tak for din anmeldelse! Godt at høre at du er tilfreds med det hele.
Sig til hvis vi kan hjælpe en anden gang.
Lars
Tandrabatten.dk

Tandbehandling i Stettin i august måned 2019

Jeg tog til Stettin med Tandrabatten i august måned 2019, og det var en helt igennem positiv oplevelse. Jeg er blot ked af, at jeg ikke tog turen for flere år siden. Klinikken var af en meget høj
standard, og tandlægen var meget professionel, så jeg kan absolut anbefale at tage til Polen for at få lavet sine tænder. Tandrabatten arbejder meget professionelt. Vi (min kone var med) følte os i trygge hænder både på rejsen og i Stettin. Lars Sinding, som driver Tandrabatten, er bare helt fantastisk. Han bestilte plads til os i København med bus direkte til Polen. Han bestilte hotel til os i Stettin Han kørte os til klinikken den første dag. Han sendte sms med besked om, hvornår jeg skulle møde hver dag, og han bestilte taxa, som stod klar ved hotellet et kvarter før mødetidspunktet. Fantastisk service. Er der nogen, som er i tvivl, om du skal tage til Polen, for at få lavet tænder, siger jeg blot: kom af sted hurtigst muligt, du fortryder det ikke.

15. oktober 2019

Hej Kári
Tak for besøget.
Godt at høre at i er tilfredse og havde en god oplevelse på jeres tur her til byen.
Tandrabatten

Dygtige tandlæger og så er det billigt

Jeg har været i Stettin ad 2 *5 dage, fik lavet 5 implantater og 5 kroner, alt super i orden. Lars fra TandRabatten er utroligt hjælpsom, han hjælper dig med sprog problemer, hvis du ikke er tryg ved engelsk. Lars hjælper med at bestille hotel, transport osv. kort sagt han er behjælpelig hele vejen rundt. 5 store stjerner herfra

10. oktober 2019

Hej Thomas
Tak for besøget. Godt at høre at du er tilfreds.
Tandrabatten

Super service og tandklinikken er hurtig og effektiv

3. oktober 2019

Hej Nick
Mange tak for din anmeldelse. Godt at høre at du er tilfreds.

Tak for god behandling

Tak for god behandling. Vi er meget tilfredse med kroner, fyldninger og tandrensning vi fik lavet. En stor tak til Lars, for alt info. alt var timet og tilrettelagt. Vi kommer igen og får lavet en bro m.m.

2. oktober 2019

Hej Allis og Frederik