Tandprotesehuset Anmeldelser

2.040

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 286 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed, professionalisme og imødekommende væremåde, hvilket skaber en tryg og behagelig oplevelse. Mange fremhæver den fremragende service, der ofte er hurtig, grundig og professionel, hvilket fører til stor tilfredshed og forbedret livskvalitet. Den samlede oplevelse beskrives konsekvent som positiv og effektiv. Dog oplevede nogle kunder, at proteserne ikke passede korrekt eller var ubrugelige, selv efter flere forsøg på tilpasning. Disse personer følte sig ikke hørt eller taget alvorligt, og beskrev servicen som elendig, hvilket resulterede i spild af tid og penge.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt, idet mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver en venlig, imødekommende og tryg... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med deres... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, hvor mange forbrugere udtrykker tilfredshed med protesernes... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor mange følte sig godt behandlet, trygge og lyttet... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super dejligt og hjælpsomt personale💜💜 Efter en trafikulykke, knækkede min under'protese simpelt hen midt over🙈.. Jeg ringede og fik beskeden 'bare kom'.. Efter 1/2 time ( og 1 kop kaffe ), fik j... Se mere

Helprotesen i undermunden kækkede lige over. Efter en opringning blev der aftalt et omgående besøg i Lyngby. Efter ankomsten blev det hele ordnet til min store tilfredshed. Efter en times tid kunn... Se mere

Både Dina og Eva møder patienten med empati uden at de går på kompromis med deres arbejde. Kom til klinikken i Hvidovre der skulle afslutte et stykke arbejde der var påbegyndt i en anden afdeling. En... Se mere

Efter en lang omgang uden held med en protese opgav jeg , at få en tandprotese . Jeg hørte så om Tandprotesehuset i Lyngby og tog kontakt med Boris. Fantastisk efter kun små justeringer passede prote... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tandprotetiker
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tandlægelaboratorium
  3. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Tandprotesecenter

Om Tandprotesehuset

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til lave priser. Hos Tandprotesehuset er vi eksperter i at fremstille alle former for tandproteser med et naturligt udseende, der vil genskabe dit smil. Vores topmoderne klinikker er beliggende i Aarhus, Silkeborg, Viborg, Randers, Risskov, Højbjerg, Skanderborg, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Brørup, Vejle, Odense, Frederiksberg, Lyngby, Amager, Hvidovre, Næstved, Vordingborg, Ringsted, Helsingør, Hillerød, Frederikssund. Besøg os på tandproteser

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.040)

291 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kære Henrik

Tusind tak for de flotte ord, Henrik. Det glæder os meget at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos vores Boris i Lyngby. Vi sætter stor pris på din anbefaling og takker for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig alt det bedste fremover. 😊

De bedste hilsener,
Teamet i tandprotesehuset

Virkelig godt personale

Virkelig godt personale
Venlig og imødekommende
Jeg fik jer anbefalet af en anden der har haft anbefalet jer

11. juni 2026

Kære Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet vores personale som venlige og imødekommende på klinikken i Risskov. Vi ved, at et trygt og rart forløb betyder mindst lige så meget som den faglige behandling, og derfor er det dejligt at høre, at du har følt dig godt taget imod hos os.

Vi er samtidig meget taknemmelige for, at du blev anbefalet til os. Den største anerkendelse, vi kan få, er, når vores patienter har så gode oplevelser, at de anbefaler os videre til familie, venner og bekendte.

Tak for tilliden og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

15. maj 2026

Kære Peter

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ved, at en god behandling handler om mere end det faglige – det handler også om at føle sig tryg og godt taget imod gennem hele forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Tand

God klinik.

9. juni 2026

Kære Ilona

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse på vores klinik i Aalborg. Vi arbejder hver dag for at skabe et trygt og professionelt forløb for vores patienter, og derfor betyder din tilbagemelding meget for os.

Tak for tilliden og fordi du valgte os.

Super professionel

Professionel håndtering fra start til slut. Tryghed ved køb og meget serviceminded personale. Ringer man ind og vil have rettet på protesen, er ventetiden absolut minimal.
Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger!

5. maj 2026

Kære Søren

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de mange rosende ord.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet et professionelt og trygt forløb fra start til slut. Vi ved, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne få hjælp, hvis en protese skal justeres, og derfor er vi særligt glade for, at du har oplevet både god service og kort ventetid.

Din anbefaling betyder utrolig meget for os og for de mange mennesker, der leder efter en klinik, de kan føle sig trygge ved.

Tak for tilliden – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God service af Signe i Sønderborg

God service af Signe i Sønderborg

4. juni 2026

Kære Lone

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Signe i Sønderborg. Vi vil også sørge for, at din ros bliver givet videre til hende – den slags tilbagemeldinger betyder rigtig meget.

Hos os er det vigtigt, at vores patienter føler sig godt behandlet og i trygge hænder gennem hele forløbet, og derfor er det dejligt at høre, at du har oplevet netop dette.

Tak for din tillid og for anbefalingen.

Jeg er rigtig glad

Jeg er rigtig glad, for deres afdeling i Risskov. Søde medarbejder,og imødekommende. De er dygtige.

2. juni 2026

Kære Diana

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om vores klinik i Risskov.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du oplevede vores medarbejdere som både søde, imødekommende og dygtige. Vi arbejder hver dag for at skabe en tryg og positiv oplevelse for vores patienter, så det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding:-)

Din ros vil vi med stor glæde dele med hele teamet i Risskov. Anerkendelse som din betyder meget og er en stor motivation i vores daglige arbejde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Team Tandprotesehuset Risskov

Nu sidder jeg som stifter af gruppen.os…

Nu sidder jeg som stifter af gruppen.os med tandproteser.
Jeg får den ene klage efter den anden fra klinikken I vejle det drejer sig bla.om dårlige proteser der slet ikke passer dette er så efterfølgende bekræftet af andre tandteknikkere.klinikken gør intet for at rette fejlene jeg har flere gange kontaktet tandprotesehuset når de endelig svaret henholder de sig til at klinikken I vejle er en selvstændig virksomhed som bare bruger tandprotesehusets navn.jeg spørger så mig selv om hvor mange klager tandprotesehuset vil tillade inden de reagerer..

5. juni 2026

Kære Allan

Hos Tandprotesehuset tager vi altid feedback, bekymringer og kritik alvorligt, da vores patienters oplevelse og tillid er afgørende for os.

Din anmeldelse beskriver imidlertid ikke et personligt behandlingsforløb eller en konkret oplevelse med Tandprotesehuset, men henviser til oplysninger modtaget fra tredje part. Derfor har vi ikke mulighed for at undersøge eller kommentere de konkrete forhold, der omtales i anmeldelsen.

For både nuværende og kommende patienter er anmeldelser mest værdifulde, når de bygger på egne erfaringer og konkrete oplevelser med Tandprotesehuset.

Hvis du ønsker at dele de oplysninger eller bekymringer, der ligger til grund for din anmeldelse, vil vi meget gerne høre nærmere. Du er derfor velkommen til at kontakte mig direkte, og vi inviterer også gerne til et møde på vores klinik i Vejle, så vi kan få en konstruktiv dialog og en bedre forståelse af de forhold, du henviser til.

Vi tror på, at den bedste vej frem er en åben og respektfuld dialog.

Vi håber at vi hører fra dig.

Med venlig hilsen,
Jonas Kern
Tandprotesehuset ApS
E-mail: Jonas.kern@tandprotesehuset.dk

Venlig personale god service

Venlig personale god service

29. maj 2026

Kære Alice

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os meget, at du har oplevet både venlighed og god service hos os. Vi gør os umage for, at alle føler sig godt taget imod og i trygge hænder gennem hele forløbet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi meget stor pris på.

Mange gode hilsner,

Ny protese i over / Undermund

Yderst godt tilfreds super god behadling af Sophie kan kun anbefales

28. maj 2026

Kære Jan

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både din nye protese og dit samlede behandlingsforløb. Vi giver med stor glæde dine flotte ord videre til Sophie hos vores Aalborg-klinik, som vil blive rigtig glad for anerkendelsen.

Tak for anbefalingen og for tilliden til os.

Teamet i Tandprotesehuset

Det er betryggende med indkaldelse til…

Det er betryggende med indkaldelse til eftersyn og få repareret eventuelle slid.

Kære Palle

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever vores eftersyn som en tryghed. Regelmæssige kontroller er en vigtig del af at sikre, at protesen fortsat fungerer optimalt og giver den bedst mulige komfort i hverdagen. Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Kære Kirsten G

Tusind tak for din anmeldelse og for at du har valgt at skrive til os.

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os og har givet klinikken i Sønderborg 5 stjerner. Vi bestræber os hver dag på at levere behandlinger af høj kvalitet i trygge og behagelige rammer, og derfor er det dejligt at høre, at du har været tilfreds med dit forløb.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tandprotesehuset i Sønderborg

Meget rar betjening

Meget rar betjening, der får en til at føle sig godt tilpas.

Kære Kirsten O

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner til klinikken i Aalborg.

Det glæder os særligt at høre, at du følte dig godt tilpas under dit besøg hos os. Vi ved, at tryghed og en god modtagelse betyder meget, og derfor gør vi os umage for at møde alle patienter med nærvær, respekt og et smil.

Tak for de pæne ord. De betyder meget for hele teamet i Aalborg.

Teamet i Tandprotesehuset.

Rigtig god behandling ved signe

Rigtig god behandling ved signe

Kære Gerda

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse til klinikken i Sønderborg.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Signe. Vi vil naturligvis sørge for at give din ros videre til hende. Anerkendelse fra vores patienter betyder meget og er den bedste motivation for hele teamet.

Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

lille ændring af protese

Fik en meget god behandling

22. maj 2026

Kære Kjeld

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner til klinikken i Silkeborg.

Det glæder os meget at høre, at du fik en god oplevelse hos os i forbindelse med tilpasningen af din protese. Selv mindre justeringer kan have stor betydning for komforten i hverdagen, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores patienter føler sig hørt og får den nødvendige hjælp, indtil alt fungerer optimalt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for både vores behandlere og resten af teamet.

Tandprotesehuset i Silkeborg

professionel og diskret behandling

professionel og diskret behandling

19. maj 2026

Kære Joan

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er meget glade for, at du oplevede behandlingen som både professionel og diskret. For mange patienter er et besøg hos os noget personligt, og derfor gør vi os umage for at skabe trygge rammer, hvor man føler sig godt behandlet og mødt med respekt gennem hele forløbet.

Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Teamet i Tandprotesehuset

Altid rart at komme,behagelig og…

Altid rart at komme,behagelig og kompetent personale.

22. maj 2026

Kære Bjørn

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det glæder os særligt at høre, at du altid føler dig godt tilpas, når du besøger os. Vi arbejder hver dag på at kombinere høj faglighed med en imødekommende og personlig service, så vores patienter føler sig trygge gennem hele behandlingsforløbet.

Din anerkendelse betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Tandprotesehuset i Randers

Venligt personale.

20. maj 2026

Kære Laila

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Selvom din anmeldelse er kort, betyder den meget for os. Det glæder os, at du har oplevet vores personale som venligt og imødekommende. Vi ved, at en god oplevelse ofte starter med den måde, man bliver mødt på, og derfor er det dejligt at høre, at det har gjort et positivt indtryk.

Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tandprotesehuse i Randers

Kære Leo

Tusind tak for din dejlige anmeldelse - Det betyder virkelig meget for os, at du igen har haft en god oplevelse hos vores personale i Risskov. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os altid til at se dig igen 😊

god betjening

19. maj 2026

Kære Bent

Mange tak for de flotte 5 stjerner 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en god betjening hos os i Næstved.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.