Super dejligt og hjælpsomt personale💜💜 Efter en trafikulykke, knækkede min under'protese simpelt hen midt over🙈.. Jeg ringede og fik beskeden 'bare kom'.. Efter 1/2 time ( og 1 kop kaffe ), fik j... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Klinikker i hele landet, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Din forandring af min tandprotese gjorde udslaget! Den er klart behageligere at have på, og lesperiet er under kontrol.
Så mange tak for dét.
Mvh
Peter Aagaard

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Dårlig behandling og kun interesseret i lave nogle som man ikke beder om
Min oplevelse var at de ikke husker hvad man har aftalt jeg skulle have en protese uden gange og fik en ned gavne og de nægter at de har sagt det. Og da vi står to mennesker og høre på det og laver en anden protese sin ikke er aftalt virkelig dårligt stil vil aldrig anbefale dem. Jeg sende en mail om jeg gerne ville benytte mig af min 14 dags fortryde ret den har ikke svare på mærkeligt nok. Men korte af det lange at jeg har ikke fået den vare som jeg beder om jeg er stærk utilfredshed og handler aldrig mere med dem

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Imødekomme omsorgsfuld og professionel. God information og rådgivning

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Super god behandling fra Boris og dora super søde gør hvad de kan for at man føler sig tilrette

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Virker meget kompetent og giver sig god tid.
Rar oplevelse👍

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Super dygtig og venlig personale i Sønderborg afdeling. Kan slet ikke rose dem nok.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Fik proteser for 2 år siden.
De har skøjtet rundt i munden lige siden.
Har lige været til kontrol uden positivt resultat.
Underprotesen skal limes ca. 3 gange om dagen.
Så tænk dig om.😬

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Jeg rettede henvendelse om et problem og bum fik jeg en tid og plan for løsning

Besvarelse fra Tandprotesehuset
De var meget flinke og alt blev ordnet og alt var perfekt jeg vil give dem min bedste anbefaling

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Mit problem blev lavet med det samme, super behandling.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Jeg kan varmt anbefale protese huset i Risskov ved Århus, da de nu har haft hjulpet mig med at reparere min delprotese af 2 gange og hvergang med et meget flot resultat. Der er ikke lang ventetid. Ringede lige før påske og fik allerede en tid i i dag. Tandteknikerne er meget søde, imødekommende og meget kompetente og dygtige. Jeg vil for eftertiden altid henvende mig hos dem, hvis og når jeg får brug for hjælp vedr. min delprotese. De bedste anbefalinger til jer i Risskov og tusind tak for at sende mig hjem med et dejligt smil 😁
Mvh Christina 😊

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Dygtig tekniker.virklig god kvalitet og pasform mega professionelt udført

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Professionalisme går hånd i hånd med empati. Og så gør Maria Agger alt for at ens oplevelse kører smooth, bla. i samarbejde med Godt Smil.
Jeg har anbefalet Tandprotesehuset til andre.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Kom til med det samme fik en samlet prisoversigt som passede. Camilla i Tårstrup er virkelig sød og meget ærlig omkring hvad der sker og hvad jeg kan forvente men hun er der også lige på sidelinjen og hun gør alt hun kan for at sikre protesen sidder bedst muligt. Hun holder øje med alt er i orden og retter til i forhold til mine oplevelser og hun forsikrer mig om at alt nok skal blive godt ❤️ fik det hele gjort fredag den 27 marts og har allerede besøgt Camilla 3 gange og hun er altid død og imødekommende.