Tandprotesehuset Anmeldelser

2.041

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 289 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder fremhæver ofte personalets hjælpsomhed, professionalisme og venlige tilgang, hvilket skaber en tryg og positiv oplevelse. Mange roser den fremragende service og den effektive håndtering af proteser, som ofte sidder perfekt efter få justeringer og forbedrer livskvaliteten. Dog var nogle kunder utilfredse med, at proteserne ikke passede som aftalt, havde forkert udseende eller var ubrugelige selv efter flere forsøg på tilpasning. Enkelte oplevede også manglende opfølgning eller følte sig ikke hørt, da personalet var gået hjem eller ikke kunne løse problemerne.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, som ofte fremhæves for at være venligt,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, idet mange roser personalets venlighed, professionalisme og... Se mere

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med nye proteser,... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvaliteten, hvor mange rapporterer tilfredshed med proteser, der sidder... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservicen, hvor mange føler sig godt behandlet, trygge og taget... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super dejligt og hjælpsomt personale💜💜 Efter en trafikulykke, knækkede min under'protese simpelt hen midt over🙈.. Jeg ringede og fik beskeden 'bare kom'.. Efter 1/2 time ( og 1 kop kaffe ), fik j... Se mere

Helprotesen i undermunden kækkede lige over. Efter en opringning blev der aftalt et omgående besøg i Lyngby. Efter ankomsten blev det hele ordnet til min store tilfredshed. Efter en times tid kunn... Se mere

Både Dina og Eva møder patienten med empati uden at de går på kompromis med deres arbejde. Kom til klinikken i Hvidovre der skulle afslutte et stykke arbejde der var påbegyndt i en anden afdeling. En... Se mere

Efter en lang omgang uden held med en protese opgav jeg , at få en tandprotese . Jeg hørte så om Tandprotesehuset i Lyngby og tog kontakt med Boris. Fantastisk efter kun små justeringer passede prote... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tandprotetiker
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tandlægelaboratorium
  3. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Tandprotesecenter

Om Tandprotesehuset

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til lave priser. Hos Tandprotesehuset er vi eksperter i at fremstille alle former for tandproteser med et naturligt udseende, der vil genskabe dit smil. Vores topmoderne klinikker er beliggende i Aarhus, Silkeborg, Viborg, Randers, Risskov, Højbjerg, Skanderborg, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Brørup, Vejle, Odense, Frederiksberg, Lyngby, Amager, Hvidovre, Næstved, Vordingborg, Ringsted, Helsingør, Hillerød, Frederikssund. Besøg os på tandproteser

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.041)

291 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Til Stine

Din forandring af min tandprotese gjorde udslaget! Den er klart behageligere at have på, og lesperiet er under kontrol.
Så mange tak for dét.
Mvh
Peter Aagaard

23. april 2026

Kære Peter

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at ændringen af tandprotesen har gjort en positiv forskel, og at både komforten og læsionerne er blevet bedre.

Mange tak for de flotte ord til Stine - de varmer 😊

Teamet i Tandprotesehuset

Dårlig behandling og kun interesseret i…

Dårlig behandling og kun interesseret i lave nogle som man ikke beder om
Min oplevelse var at de ikke husker hvad man har aftalt jeg skulle have en protese uden gange og fik en ned gavne og de nægter at de har sagt det. Og da vi står to mennesker og høre på det og laver en anden protese sin ikke er aftalt virkelig dårligt stil vil aldrig anbefale dem. Jeg sende en mail om jeg gerne ville benytte mig af min 14 dags fortryde ret den har ikke svare på mærkeligt nok. Men korte af det lange at jeg har ikke fået den vare som jeg beder om jeg er stærk utilfredshed og handler aldrig mere med dem

24. april 2026

Kære os-ptsd

Det betyder meget for os, at du skriver om din oplevelse.
Vi er kede af at høre om din oplevelse og vi håber på at vi kan åbne en dialog med dig.

Du er meget velkommen til at skrive til os på info@tandprotesehuset.dk eller ringe til os på tlf. 70 70 76 72.

Venlige hilsner,

Imødekomme omsorgsfuld og professionel

Imødekomme omsorgsfuld og professionel. God information og rådgivning

21. april 2026

Kære Mona,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner:-)

Det glæder virkelig Camilla og resten af teamet i Taastrup at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder en tryg, venlig og professionel service, så din feedback betyder utrolig meget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Teamet i Tandprotesehuset

Super god behandling fra Boris og dora…

Super god behandling fra Boris og dora super søde gør hvad de kan for at man føler sig tilrette

21. april 2026

Kære Kelly

Tusind tak for anmeldelse - Vi er meget glade for at høre dine rosende ord ift. Boris/Doras arbejde og omkring din oplevelse på klinikken i Lyngby.

Kære Anna

Tak for du har givet os 5-stjerner her. Det er meget værdsat ka´ du tro:-)

Mange gode hilsner,
Teamet i Tandprotesehuset

Virker meget kompetent og giver sig god…

Virker meget kompetent og giver sig god tid.
Rar oplevelse👍

14. april 2026

Kære Mona

Tusind tak for at du har valgt at anbefale os her. Det betyder meget for klinikken i Vordingborg og for din behandler Michael.

Vi giver rosen videre til ham:-)

Teamet i Tandprotesehuset

Super dygtig og venlig personale i…

Super dygtig og venlig personale i Sønderborg afdeling. Kan slet ikke rose dem nok.

26. marts 2026

Kære Percy

Mange tak for din skønne anmeldelse af klinikken i Sønderborg. Det betyder meget at du har oplevet hvor dygtig Signe er og tak for du gerne vil rose deres arbejde her.
Det sætter vi stor pris på:-)

Teamet i Tandprotesehuset

En venlig og sød betjening og et godt…

En venlig og sød betjening og et godt produkt

15. april 2026

Kære Lis

Mange tak for din fine anmeldelse og for at du har givet klinikken i Aalborg 5-stjerner.:-) Det betyder meget for os, at du skriver at du har oplevet en venlig og sød betjening, samt mærker en god kvalitet i produktet. Det er kernen i vores værdier i Tandprotesehuset.

Igen tusind tak for din anmeldelse.

Fik proteser for 2 år siden

Fik proteser for 2 år siden.
De har skøjtet rundt i munden lige siden.
Har lige været til kontrol uden positivt resultat.
Underprotesen skal limes ca. 3 gange om dagen.
Så tænk dig om.😬

15. april 2026

Kære Leif

Vi er kede af at høre om din oplevelse - og klinikken har gjort deres bedste for at hjælpe dig ud for de forudsætninger og forhold, der har været gældende.

Med venlig hilsen,

Fik hvad jeg ønskede. Hun er meget dygtig7

Fik hvad jeg ønskede. Hun er meget

14. april 2026

Kære Grete

Mange tak for din anmeldelse og at du synes vores behandler er meget dygtig er noget som betyder utrolig meget for os. :-)

17. april 2026

Kære Gitte

Tak for din anmeldelse - Vi er meget glade for at du oplevet en super god service på klinikken i Aalborg. :-)

Teamet i Tandprotesehuset

Jeg rettede henvendelse om et problem…

Jeg rettede henvendelse om et problem og bum fik jeg en tid og plan for løsning

13. april 2026

Kære Janne

Tusind tak for at du skriver til os og har givet klinikken i Aalborg en 5-stjernet anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig hurtigt.

Protesekontrol

De var meget flinke og alt blev ordnet og alt var perfekt jeg vil give dem min bedste anbefaling

13. april 2026

Kære Lauge

Vi er meget glade for at du skriver til os og har givet dit besøg en 5-stjernet anmeldelse. Det betyder meget for os, at høre at du havde en god oplevelse og alt blev ordnet hurtigt.

Teamet i Tandprotesehuset

Mit problem blev lavet med det samme

Mit problem blev lavet med det samme, super behandling.

10. april 2026

Kære Mette

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du fik hjælp med det samme og fik super behandling:-)

Tak for dit besøg.

God service og søde personale

God service og søde personale

7. april 2026

Kære Eva

Mange tak for din anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive til os. Vi er meget glade for at du har givet os 5-stjerner. :-)

Det er rart at høre at du har oplevet en god service og at du synes at vores personale på klinikken har været søde.

Teamet i Tandprotesehuset

Jeg kan varmt anbefale protese huset i…

Jeg kan varmt anbefale protese huset i Risskov ved Århus, da de nu har haft hjulpet mig med at reparere min delprotese af 2 gange og hvergang med et meget flot resultat. Der er ikke lang ventetid. Ringede lige før påske og fik allerede en tid i i dag. Tandteknikerne er meget søde, imødekommende og meget kompetente og dygtige. Jeg vil for eftertiden altid henvende mig hos dem, hvis og når jeg får brug for hjælp vedr. min delprotese. De bedste anbefalinger til jer i Risskov og tusind tak for at sende mig hjem med et dejligt smil 😁
Mvh Christina 😊

8. april 2026

Kære Christina

Tusind tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse. Det betyder enormt meget for os at høre, at du har haft så gode oplevelser på vores klinik i Risskov - både med reparationen af din protese og med den korte vente tid.

VI er særligt glade for, at du fremhæver vores team som søde, imødekommende og kompetente - det er noget, vi altid sætter en stor ære i hver dag.

Tak for din varme anmeldelse anbefaling og for din tillid.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen fremover, hvis behovet skulle opstå.

Teamet i Tandprotesehuset

Dygtig tekniker.virklig god kvalitet og…

Dygtig tekniker.virklig god kvalitet og pasform mega professionelt udført

1. april 2026

Kære Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både høj kvalitet, god pasform og et professionelt udført arbejde - det er præcis det, vi stræber efter hver dag. Klinikken i Aalborg er meget glade for din anmeldelse.

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse, søde personale

1. april 2026

Kære Annelise

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft en positiv oplevelse, og du oplevede vores personale på klinikken i Aalborg som imødekommende og søde - det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse. :-)

Tak for at du har skrevet til os.

Man venlige hilsner,
Teamet i Tandprotesehuset

Professionalisme går hånd i hånd med…

Professionalisme går hånd i hånd med empati. Og så gør Maria Agger alt for at ens oplevelse kører smooth, bla. i samarbejde med Godt Smil.
Jeg har anbefalet Tandprotesehuset til andre.

31. marts 2026

Kære Terne

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og for din store ros ift. Marias gode arbejde. Dine rosende ord betyder meget for hele teamet i Skanderborg.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet både empati og professionelisme gennem hele forløbet. Vi er særligt glade for at du fremhæver Maria og samarbejdet med Godt Smil. Tak for du anbefaler os - det sætter vi stor pris på:-)

Teamet i Tandprotesehuset

Kom til med det samme fik en samlet…

Kom til med det samme fik en samlet prisoversigt som passede. Camilla i Tårstrup er virkelig sød og meget ærlig omkring hvad der sker og hvad jeg kan forvente men hun er der også lige på sidelinjen og hun gør alt hun kan for at sikre protesen sidder bedst muligt. Hun holder øje med alt er i orden og retter til i forhold til mine oplevelser og hun forsikrer mig om at alt nok skal blive godt ❤️ fik det hele gjort fredag den 27 marts og har allerede besøgt Camilla 3 gange og hun er altid død og imødekommende.

27. marts 2026

Kære Lenda

Tusind tak for din meget fine og detaljeret anmeldelse.
Det betyder super meget, at du har lyst til at dele din oplevelse med os. Camilla er en stjerne og det er vi meget glade for at du har oplevet på klinikken.

Din 5-stjernet anmeldelse er meget værdsat:-)