Tandprotesehuset Anmeldelser

2.090

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 291 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser det utrolig venlige, tålmodige og professionelle personale for altid at tage sig godt af dem og give sig rigtig god tid under hele forløbet. Mange fremhæver, at de nye tandproteser sidder helt perfekt, og at behandlingen på klinikken er både bemærkelsesværdig hurtig, tryg og yderst behagelig for alle involverede. Nogle anmeldere var ikke glade for pasformen og oplevede desværre, at tandproteserne sad alt for dårligt, stramt eller gik i løs tilstand efter kort tid. Visse forbrugere nævnte også store problemer med aftaler, som ikke blev overholdt som aftalt, samt en utilfredsstillende service og manglende støtte i vanskelige situationer.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positiv meninger om personale, idet anmeldere fremhæver en høj grad af professionalisme,... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver en høj grad af professionalisme og... Se mere

Product

Forbrugere finder produkt tvetydig, idet nogle anmeldere udtrykker stor glæde over veltilpassede tænder og... Se mere

Quality

Kunder havde positiv oplevelser med kvalitet af deres nye tandproteser, som sidder behageligt og fungerer... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice, hvor forbrugere føler sig trygge, godt modtagne og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super dejligt og hjælpsomt personale💜💜 Efter en trafikulykke, knækkede min under'protese simpelt hen midt over🙈.. Jeg ringede og fik beskeden 'bare kom'.. Efter 1/2 time ( og 1 kop kaffe ), fik j... Se mere

Vejle hos Mariam. Jeg kommer med en grundlæggende mistillid pga mange dårlige oplevelser hos tandlæger. Mariam lytter, rummer, anerkender, bruger tid, en super menneskekender. Hendes arbejde er så... Se mere

Helprotesen i undermunden kækkede lige over. Efter en opringning blev der aftalt et omgående besøg i Lyngby. Efter ankomsten blev det hele ordnet til min store tilfredshed. Efter en times tid kunn... Se mere

1. Tandprotetiker
  2. også i
  3. Tandlægelaboratorium
  4. Tandprotesecenter

Om Tandprotesehuset

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til lave priser. Hos Tandprotesehuset er vi eksperter i at fremstille alle former for tandproteser med et naturligt udseende, der vil genskabe dit smil. Vores topmoderne klinikker er beliggende i Aarhus, Silkeborg, Viborg, Randers, Risskov, Højbjerg, Skanderborg, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Brørup, Vejle, Odense, Frederiksberg, Lyngby, Amager, Hvidovre, Næstved, Vordingborg, Ringsted, Helsingør, Hillerød, Frederikssund. Besøg os på tandproteser

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(2.090)

Rigtig god oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig god oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Vejle-afdelingen. Mariam er både troværdig, imødekommende og professionel, og man føler sig straks velkommen og i gode, faglige hænder.
Jeg har følt mig tryg og sikker gennem hele forløbet, som jeg stadig er i, og der bliver virkelig taget godt hånd om én.
Helt sikkert et sted, jeg kan anbefale – især hvis man, som jeg, har “lidt” tandlægeskræk. Her bliver man mødt med ro, forståelse og professionalisme.

2. oktober 2026

Super klinik

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den bedste service!
Altid et stort smil, imødekommende og med kunden i fokus. Man føler sig virkelig velkommen og godt behandlet.

Kan varmt anbefales!

31. august 2026

Kære Helge

Mange tak for de fem stjerner. Selvom du ikke har skrevet mere om dit besøg, er vi glade for, at du tog dig tid til at give os din vurdering.

Vi håber, at du har følt dig godt taget imod hos os. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med.

Tandprotesehuset

I torsdags var jeg til en konsultation…

I torsdags var jeg til en konsultation hos en kompetent tandplejer, Ditte..Jeg var på ingen måde forberedt på hvor "omstændig" det bliver når man skal have en del protese. Fortalte bla at alene i transport koster det mig mere end 1000 kr hver gang jeg skal derop. Jeg bor på Als og har ikke bil. Ditte spørger om det ikke ville være nemmere og billigere hvis jeg fandt en tandplejere tættere på mit hjem. Den tanke havde ikke faldt mig ind. Inden at jeg havde set mig om havde hun fundet en dygtig plejer hernede som hun vidste var faglig dygtig.
Jeg blev oprigtigt rørt og taknemmelig over at MIN komfort og "bekvemmelighed" var I højsædet I stedet for at tænke på de mange penge der nu bliver givet til en anden tand teknikker. Jeg kan i den grad anbefale Tandprotesen.. HØJ grad af professionalisme hvor patientens behov er vigtigere end profitter.
Tak Ditte ❤️

24. september 2026

Kære Jette

Tusind tak for din meget personlige anmeldelse. Det gør indtryk at læse, hvordan Ditte lyttede til din situation og hjalp dig med at finde en mulighed tættere på dit hjem. Når hver tur til behandling både koster tid, kræfter og mange penge i transport, er det en væsentlig del af dit samlede forløb.

Vi er glade for, at Ditte tog dine behov alvorligt og hjalp dig videre, selvom det betød, at din behandling skulle foregå hos en anden behandler. Din beskrivelse af den ro og lettelse, det gav dig, er en meget fin anerkendelse af hendes måde at være fagperson på.

Tak, fordi du delte din oplevelse så åbent. Vi giver dine varme ord videre til Ditte. Vi ønsker dig alt det bedste med dit videre forløb :-)

Teamet i Tandprotesehuset

Man bliver altid mødt af et lyttende…

Man bliver altid mødt af et lyttende personale, der viser stor vilje til at imødekomme ens ønsker. Dette gør, at man er tryg ved hele processen.

11. september 2026

Kære Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har oplevet, at vores personale lyttede til dig og gjorde sig umage for at imødekomme dine ønsker.

Et proteseforløb handler også om at føle sig hørt og tryg undervejs. Derfor er vi særligt glade for, at du netop fremhæver trygheden gennem hele processen. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

De bedste hilsner

God service.

Boris i Lyngby er virkeligt behagelig og dygtig. God service.

Besvarelse fra Tandprotesehuset

Tak for dine pæne ord om Boris og vores klinik i Lyngby. Vi er glade for at høre, at du både har oplevet ham som behagelig og dygtig, og at du er tilfreds med servicen.

Den faglige behandling er vigtig, men det er måden, man bliver mødt på, også. Derfor er det en særlig fin tilbagemelding at få. Vi sørger for, at Boris får dine ord med videre.

Venlige hilsner,

17 -9

Den har været god.

Kære Dorte

Tak for din anmeldelse og for de fem stjerner. Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været god.

Det er altid rart at få en tilbagemelding fra dem, vi har haft i klinikken. Tak, fordi du tog dig tid til at give os din.

De bedste hilsner

Hurtig behandling

Hurtig behandling. Rigtig god og personlig service.

15. september 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig behandling, og særligt for, at du samtidig fremhæver den personlige service.

Vi ved, hvor meget det betyder at få hjælp uden unødig ventetid og stadig føle, at der bliver taget sig tid til én som menneske. Det er dejligt at høre, at de to ting gik hånd i hånd i dit besøg hos os. Tak, fordi du delte din oplevelse.

Teamet i Tandprotesehuset

Man bliver vel modtaget på klinikken i…

Man bliver vel modtaget på klinikken i Vejle. Vi blev behandlet ved Mariam og fik god og behagelig service

Kære Ingrid

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Mange tak for de fine ord om modtagelsen på vores klinik i Vejle og om den behandling, du og din ledsager fik hos Mariam.

Det betyder meget, at I begge følte jer godt taget imod, og at I oplevede servicen som behagelig. Vi giver naturligvis din ros videre til Mariam. Tak, fordi du tog dig tid til at skrive om jeres besøg.

Teamet i Tandprotesehuset

Jeg vil bare sige at man får en…

Jeg vil bare sige at man får en fantastisk behandling i tandprotesehuset i Vejle kan anbefales jeg giver 10 med pil opad til Mariam

Kære Frank :-)

Tusind tak for din begejstrede anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du har haft en så god oplevelse hos Tandprotesehuset i Vejle.

At du giver Mariam 10 med pil opad og vil anbefale hende til andre, er en stor anerkendelse. Vi sørger for, at hun får din ros at se. Tak for din tillid og for den flotte anbefaling.

Teamet i Tandprotesehuset

Søde rare og hjælpsomme personale der…

Søde rare og hjælpsomme personale der lytter til en

10. september 2026

Kære Elisa

Tusind tak for din skønne anmeldelse :-)

Det glæder os meget at høre, at du har mødt et sødt, rart og hjælpsomt personale, som har taget sig tid til at lytte til dig. Det er meget vigtigt for os, at vores patienter føler sig set og hørt, og at der altid er god tid til både spørgsmål, ønsker og eventuelle bekymringer.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din gode oplevelse med os – det betyder meget for hele teamet.

Teamet i Tandprotesehuset

Helt fantastisk personale og betjening

Helt fantastisk personale og betjening. Personalet er altid meget smilende og imødekommende. Der ydes en virkelig god service. Jeg kan kun give min største anbefaling for klinikken i Vejle og så er det også genialt at det ligger sammen en tandlæge, godt smil.

10. september 2026

Kære Jesper

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner til klinikken i Vejle:-)

Det glæder os utrolig meget at læse, at du altid bliver mødt af et smilende og imødekommende personale, og at du oplever servicen som rigtig god. Vi gør os hver dag umage for, at vores patienter føler sig velkomne og godt behandlet fra det øjeblik, de træder ind ad døren.

Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver vores klinik i Vejle og den gode placering sammen med Godt Smil Tandlægerne. Det tætte samarbejde under samme tag giver gode muligheder for at skabe trygge og sammenhængende behandlingsforløb for vores patienter.

Tusind tak for din store anbefaling – den sætter hele Teamet stor pris på.

Teamet i Tandprotesehuset

Mariam fra Vejle gav mig en rigtig god…

Mariam fra Vejle gav mig en rigtig god service, og er behagelig person

15. september 2026

Kære Lillian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner :-)

Det er dejligt at høre, at du har fået en rigtig god service hos Mariam på vores klinik i Vejle, og at du samtidig har oplevet hende som et behageligt menneske. For os handler et godt behandlingsforløb ikke kun om det faglige resultat, men i lige så høj grad om at skabe en personlig, rolig og tryg oplevelse undervejs.

Vi sørger naturligvis for at give dine fine ord videre til Mariam – det bliver hun rigtig glad for. :-)

Bliver taget godt imod

Bliver taget godt imod, og jeg føler mig tryg.

9. september 2026

Kære Karin

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Det betyder meget for os at høre, at du bliver taget godt imod, og at du føler dig tryg hos os. Netop tryghed er helt afgørende i et behandlingsforløb, og vi gør os derfor umage for at møde alle vores patienter med nærvær, omsorg og god tid.

Tak, fordi du har valgt at dele din oplevelse. Din tilbagemelding betyder meget for vores team.

Kære Leif

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner :-)

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både servicen og vores personale som helt i top. Vi lægger stor vægt på, at alle vores patienter føler sig velkomne, trygge og godt hjulpet gennem hele forløbet, så dine rosende ord betyder rigtig meget for os.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Teamet i Tandprotesehuset

Har ikke andet end rosende ord over…

Har ikke andet end rosende ord over afd. i Sønderborg.

7. september 2026

Kære Bjarne

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak for de fem stjerner og dine meget rosende ord :-)

Det betyder rigtig meget for os, at du har haft så god en oplevelse hos vores afdeling i Sønderborg. Vi gør os umage for, at vores patienter møder både faglighed, nærvær og god tid gennem hele behandlingsforløbet, og derfor er din tilbagemelding en stor anerkendelse af hele holdets arbejde.

Vi giver med stor glæde din ros videre til kollegerne i Sønderborg.