En butik med masse af erfaring og god rådgivning!!! Butik med alt hvad en akvarist kan ønske sig og mere til... Super kvalitets vare - udstyr/foder/fisk/rejer/planter osv. Pakker kommer altid f... Se mere
Glem alt om denne webshop... Min kæreste bestilte min julegave her i december men der kom aldrig noget. På CVR.dk er det listet som værende under tvangsopløsning og der er ingen der svarer på mail ell... Se mere
Altid en fornøjelse at handle med Niels Otto. Har købt både rejer og tilbehør hos ham, både online og fysisk. Super flotte rejer! Og leveringen er hurtig, samt er det altid pakket forsvarligt ind.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Her finder du alt til reje- og nano-akvariet! Vi tilbyder akvarier, planter, foder, filtre, køling og varme til dine rejer. Besøg Tai Pan Shrimp og se det store udvalg i akvarierejer og nano fisk!
Skøn oplevelse!
Jeg var forbi Tai Pan Shrimp idag og…
Jeg var forbi Tai Pan Shrimp idag og fik en lang og yderst velinformeret samtale med ejeren Niels, omkring alt hvad der havde med rejer, akvarium, pasning osv at gøre. Han viste mig alt fra, hvordan de skulle fodres, til hvordan man renser og tømmer akvariet. Det er min første gang med akvarium og rejer, og til trods for at jeg troede, at jeg havde godt styr på det og havde lavet mit research hjemmefra, gik jeg derfra både bedre klædt på men også mere sikker på området!
Derudover var Niels rigtig flink og give mig en gratis mængde af blandt andet bakterier og andet godt til akvariet for at sikre en god start.
Man kan tydelig se, at det er en forhandler/opdrætter der både går op i kvalitet og kundeservice, men også i at sikre at rejerne kommer til et godt hjem, og at os nye reje-ejere er godt informeret omkring det ansvar der følger med 👌🏼😄 jeg var yderst tilfreds med det hele, og jeg glæder mig til at komme forbi igen for at hente et par af hans meget flotte dværg sugemaller!
Hurtig levering og alle rejer var i…
Hurtig levering og alle rejer var i live, 7 røde, 7 hvide og 12 Amano rejer og så nogle foder pinde.
Var lidt bekymret, da det jo er levende dyr.
Bedste service
Jeg havde bestilt 20 rejer og to snegle. Jeg fik dog kun rejerne, så jeg kiggede på min bestillingsseddel. Der havde Taipan Shrimp været så flinke (og ærlige) at skrive, at sneglene ikke levede op til deres standard, så han valgte ikke at sende dem. Jeg synes dette er et vildt godt eksempel på hvordan man skal drive en forretning! Det handler ikke om penge, men rent faktisk om tilfredse kunder. Yderst tilfreds endnu engang 👌😁😁
Rigtig god service og kvalitet og altid…
Rigtig god service og kvalitet og altid tid til en kop kaffe og snak,og se bort fra alle de dårlige vippes,tror det er dem selv der har klokket lidt i det
Lynhurtig levering og fine produkter 👍
Lynhurtig levering og fine produkter 👍
Mangler jeg ting fremover som butikken tilbyder, vil jeg helt klart handle der igen.
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at handle med Niels Otto.
Man bestiller en ting og får noget helt…
Man bestiller en ting og får noget helt andet, og den ting man burde ha er så pludselig udsolgt... ringer ikke tilbage når han siger han vil. generelt ikke et sted jeg vil handle igen, og sloganet på siden til tyske priser er vidst at løbe med en halv vind.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk, total useriøst og løgnagtige,
Ringede for at høre om størelse på deres amanorejer, talte med indehaveren selv, Niels, og blev lovet en størelse på mellem 3 og 4 cm
Da jeg modtog dem med pakkepost vidste de sig at være 2cm eller mindre, det resulterede i at 20 styk rejer endte som foder i mit selvskabsakvarie på mindre end 10 min rimelig skuffende at fodre med rejer til over 500dkr, jeg har efterfølgende forsøgt at skrive til dem, men de vælger blot at lege struds og stikke hovedet i jorden og ikke reagere på henvendelser, total useriøs baggårdsbix
Super nemt at bestille og hurtig…
Super nemt at bestille og hurtig levering
Bestilte kalksten hvor der på hjemmeside var vist 1 sten men fik en pose men en masse små
Det var ikke så fedt
Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Underlig oplevelse
Den 27/12 bestiller jeg en Twinstar 450
ES til 995kr. Den 4/1 sender jeg en mail til Taipan-shrimp, da jeg intet har hørt fra dem. Intet svar. Den 7/1 kontakter jeg Taipan-shrimp pr. telefon. Her får jeg af vide at Twinstar 450 ES er udgået. Jeg bliver tilbudt en ADA Aquasky 451 til sammen pris (normalpris: 1495kr.). Det aftaler vi og pakken kommer som lovet den 10/1. Da jeg åbner pakken mangler der en adapter fra lampen til stikkontakten. Jeg kontakter derfor igen Taipan-shrimp og beskeden er at de vender tilbage den 13/1 med en løsning. Den 13/1 hører jeg intet før end jeg selv kontakter dem kl.12.00 pr. telefon. De fortæller, at man ikke kan skaffe den manglede adapter. De har tilgengæld fået Twinstar 450ES på lager igen (den model som jeg oprindeligt bestilte og som ugen forinden var udgået). Beskeden er derfor at jeg nu skal sende den dyrere ADA retur og vil modtage en Twinstar i stedet. Jeg stiller derefter spørgsmålstegn ved service-niveauet og informere om at jeg ikke vil handle ved dem fremadrettet. Til dette får jeg blot en flabet tilbagemelding om hvorvidt jeg også skælder de ansatte ud i Føtex såfremt at jeg finder en vare som er for gammel. Jeg afslutter herefter telefonsamtalen. Jeg har på intet tidspunkt ‘skældt ud’ eller lignende. Blot informeret dem om hvor dårlig en service jeg mener at de har givet mig, samt stillet spørgsmålstegn ved at deres forklaringer er i øst og vest.
Spændende om Twinstar’en kommer som lovet.
Personligt har jeg aldrig oplevet lignende og jeg kommer aldrig til at handle ved Taipan-shrimp igen. Ift. ADA og Twinstar produkter er der massevis af gode forhandler i Tyskland hvor leveringen forgår problemfrit
——————————
D. 14/1 - 2020: Har modtaget en SMS fra PostNord om at pakken fra Taipan-shrimp kommer som lovet. Det ændrer dog ikke ved ovenstående ift. om jeg vil handle ved Taipan/shrimp igen.
————
Opdatering: Pakken kom som aftalt med et Twinstar 450ES. Lyset var defekt. Jeg blev lovet pengene retur indenfor ti minutter. Her tre timer efter er pengene stadigvæk ikke kommet retur.
————
D.15/1. Pengene er nu kommet retur.
En butik med masse af erfaring og god…
En butik med masse af erfaring og god rådgivning!!!
Butik med alt hvad en akvarist kan ønske sig og mere til...
Super kvalitets vare - udstyr/foder/fisk/rejer/planter osv.
Pakker kommer altid forsvarligt indpakket.
En butik som kun kan varmt anbefales her fra
Gå udenom butikken
Gå udenom butikken, har mailet flere gange angående en bestilling der ikke er kommet , og overhovedet ikke fået nogen form for reaktion,
Virkelig dårlig service
Så må jeg desværre skrive min første dårlige anmeldelse. Købte den 30 Juni en vare som blev registret hos post nord dagen efter men så er der ikke sket mere.Jeg har skrevet mail 2 gange uden at få svar og jeg har ringet 30 gange har snakket med en person en gang som lovede at sende mine vare men der er stadig ikke sket noget. Har ringet flere gange igen i dag men der er ingen der tager telefonen så jeg må nok anmelde dem for svindel da jeg er ved at miste tålmodigheden.Jeg kan fortælle at jeg pludselig i dag modtog mine vare efter 3 uger derfor ændre jeg min anmeldelse til 2 stjerner jeg har dog stadig intet hørt fra firmaet men nu fik jeg det som jeg havde betalt for, synes dog det er for dårligt at de ikke har svaret på mine mange henvendelser.
Povl Ketz
Hurtig god service
Lad vær at tro de dårlige anmeldelser her på, det er nok nærmere dumme kunder. Jeg har bestilt flere gange her fra og aldrig haft nogle problemer, varene er altid kommet hurtigt.