Vi har netop fejret vores søns konfirmation hos Tårnby selskabslokaler og kan slet ikke få armene ned. Vi oplevede et stort nærvær og en imødekommenhed ift at forstå og indfri vores ønsker for dage... Se mere
Den 1. maj 2026 holdt vi vores guldbryllup i Tårnby Selskabslokaler. Kenneth, Kenneths hustru og hele teamet skal have en stor tak for deres indsats med at gøre dagen til en dejlig oplevelse. A... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Tak for festen
Vi holdt, den 23. maj 2026, vores datters konfirmation i Tårnby Selskabslokaler, og alt spillede bare fra start til slut. Det blev simpelthen en fantastisk fest, hvor vi som værter virkelig kunne slappe af og nyde dagen sammen med vores gæster.
Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme hele vejen igennem, og man kunne tydeligt mærke, at der var helt styr på tingene. Kommunikation, med Kenneth, før, under og efter arrangementet var også i top, hvilket gav en stor tryghed i planlægningen.
Lokalet var super fint og passede perfekt til vores fest. Maden var virkelig lækker, og alle gæsterne roste den – det betød meget for os.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Tårnby Selskabslokaler. Det er bestemt ikke sidste gang, vi holder fest der!
3 fantastiske konfirmationer!!!
Vi har haft fornøjelsen af at holde 3 konfirmationer, den seneste her i maj 2026, hos Kenneth og Co. og vi har kun rosende ord at fortælle. Søde og rare mennesker, god betjening, fantastisk mad og super flotte lokaler der sammen danner rammen om den perfekte fest. Kan varmt anbefale Tårnby Selskabslokaler.
Vi holdt min datters konfirmation her i…
Vi holdt min datters konfirmation her i maj, og det blev en super god fest i Tårnby selskabslokaler! Kenneth har helt styr på festen og god til at komme med indput og spørge ind til vores ønsker. Der var både super mad og betjening og flotte lokaler samt opdækning!
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi holder fest her.:)
Mange tak herfra. Mvh Michael
Sophies konfirmation 14.05.26
Vi har netop fejret vores Sophies konfirmation hos Tårnby Selskabslokaler, og vi sidder tilbage med de varmeste følelser og den største taknemmelighed.
Fra allerførste møde blev vi mødt med omsorg, nærvær og en helt særlig forståelse for, hvor meget denne dag betød for os som familie. Hele personalet har været fuldstændig fantastiske – søde, imødekommende, professionelle og utroligt dygtige til at lytte til alle vores ønsker og tanker.
De formåede at skabe præcis den dag, vi havde drømt om, og gav os samtidig en ro i maven, så vi kunne læne os tilbage, være til stede og nyde hvert eneste øjeblik sammen med Sophie, vores familie og venner. Det er en kæmpe gave som værter at kunne føle sig så trygge og velkomne.
Alt spillede bare – stemningen, servicen, maden og hele afholdelsen var så smuk og gennemført. Man kunne mærke, at der blev lagt hjerte i det hele, og det gjorde dagen endnu mere særlig for os.
Vi vil anbefale Tårnby Selskabslokaler til alle, der ønsker at fejre livets store øjeblikke i varme, trygge og kærlige rammer. Tusind tak for at være med til at gøre Sophies konfirmation til et minde, vi vil bære i hjertet for altid.
Vores største anbefaling!
Vi oplevede et stort nærvær og en imødekommenhed ift at forstå og indfri vores ønsker for dagen. Det hele spillede under festen og maden var overraskende lækker!!
De har et rigtig godt koncept, hvor alt er inkluderet og det gør, at man som værter kan slappe af og føle man forkæler sine gæster. Vi kommer gerne igen!
Guldbryllup den 1. maj 2026
Den 1. maj 2026 holdt vi vores guldbryllup i Tårnby Selskabslokaler.
Alt spillede som Kenneth havde lovet. Lokalet var perfekt, borddækning i guldtema ligeså og personalet fantastisk imødekommende og service mindede.
Alle vores gæster har rost arrangementet, de søde serveringsdamer og ikke mindst mad og drikke til skyerne. Vi havde den skønneste dag❤️❤️
Kærlig hilsen
Peter og Hanne
Helt fantastisk!
Kære Tårnby Selskabslokaler – og særligt Kenneth Brandt❤
Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse i forbindelse med min 60 års fødselsdag – vi var 74 meget tilfredse gæster.❤
Lokalerne var fuldstændig perfekte, og opdækningen var virkelig flot og gennemført. Maden var i absolut topklasse – alle gæster roste den til skyerne. Jeres personale fortjener også en stor ros; tjenerne var søde, imødekommende og utrolig hjælpsomme hele aftenen, og der blev konstant sørget for opfyldning, så ingen manglede noget.❤
Udvalget af drikkevarer med flere slags øl, vin, vand og lækre drinks i fri bar var med til at gøre aftenen endnu bedre. Og natmaden – høns i asparges – var simpelthen fantastisk.❤
Kenneth, du havde virkelig gjort dig umage for, at min fødselsdag blev noget helt særligt, og det lykkedes til fulde. Det blev en fest, jeg og mine gæster aldrig vil glemme.🙏❤
Endnu en gang tusind tak for en uforglemmelig aften.🙏❤
Stor anbefaling af Tårnby Selskabslokaler!
Det er efterhånden længe siden, at vi holdt vores bryllupsfest i Tårnby Selskabslokaler i september 2024, men jeg skylder jer altså en god anmeldelse for at danne rammerne for en helt igennem fantastisk dag!
Korrespondancen med Kenneth var super fin, og han fik alt hvad vi ønskede opfyldt. Maden var super lækker, smuk bordopdækning, mega sødt og imødekommende personale - især stor tak til overtjeneren. Alt spillede bare og vores gæster hyggede sig. Det var en dag vi aldrig vil glemme :)
Kæmpe anbefaling af Tårnby Selskabslokaler, Kenneth og hans team :).
Vh. Mathias og Yvonne
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling!
Tak for at sætte de fine rammer, for min datters konfirmation i lørdags. Vi havde en fantastisk fest, med smukke lokaler og borddækning, fantastisk mad, super dj samt venligt og dygtig personale. Vi kunne bare læne os tilbage og nyde festen fuldstændig og aftenen blev præcis som vi havde håbet og ønsket! Tak🙏
Alt spillede fra start til slut 👍🏻
Alt spillede fra start til slut 👍🏻
Først aftale med Kenneth hvad man skulle have at spise, borddækning og lign. Super nemt og god service.
Venligt personale, fantastisk mad og dejlige vine til, og der var cocktail og drikkevarer i rigelige mængder
Så alt i alt super fedt vi havde
Jens
60 års fødselsdag
Hej Kenneth - og alle der var på arbejde d. 21-03
Tusinde tak for en dejlig dag.
Jeg (og alle andre) havde en oplevelse af at i ville det bedste for festen, tak for det.
Jeg hørte ikke nogle der var utilfredse, tværtimod jeg fik mange beskeder om maden og alt andet var rigtigt godt.
Mange tak for denne gang, til hele teamet……en stor 5 tal herfra ;-)
En glad 60 årig
Tino
Holdte bryllup 28/2-26 og et helt…
Holdte bryllup 28/2-26 og et helt igennem godt arrangement. God mad, gode lokaler, personale til festen var super gode. Kenneth var rigtig god at planlægge festen med. Anette der var i baren til festen var super opmærksom på det hele. Det var trygt og nemt at holde vores fest der. Tak for jer, og kommer helt sikkert igen 🥳
Jeg har holdt min 70års fødselsdag i…
Jeg har holdt min 70års fødselsdag i Tårnby selskabslokaler alt var godt,planlægning af festen med Kenneth Brandt flot borddækning,lækker mad og vin søde og imødekommende personale og god musik fra Dj
Kan klart anbefales
5 stjerner til Kenneth og team
Jeg holdt min 50-års fødselsdag for 50 gæster hos Tårnby Selskabslokaler med mad fra KB Catering – og alt spillede simpelthen perfekt!
Fra allerførste kontakt var Kenneth engageret og oprigtigt interesseret i at gøre aftenen helt speciel. Han var lydhør over for mine ønsker og kom med gode idéer, som gjorde arrangementet endnu bedre.
Lokalerne er store, flotte og indbydende – perfekte til en fest med mange gæster. Servicen var i top hele aftenen, og serveringspersonalet var både professionelt, opmærksomt og smilende.
Maden fortjener en helt særlig ros – den var virkelig lækker, smagfuld og flot anrettet. Mine gæster taler stadig om den!
Jeg kan varmt anbefale både Tårnby Selskabslokaler og KB Catering, hvis man ønsker trygge rammer, høj kvalitet og en fest, hvor man selv kan slappe af og nyde aftenen.
Wauw for et fantastisk sted
Wauw for et fantastisk sted. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Holdt fødselsdag for ~50 mennesker hvor ALT som i ALT bare spillede. Fik tilrettet menu, vine og drinks til egne ønsker.
Fantastisk lækker mad. Super service og behandling hele vejen igennem.
Flotte lokaler, pynt og borddækning.
Kæmpe kæmpe tak til hele holdet og især Kenneth, Katja og Anette
Jeg har altid haft det svært ved at få…
Jeg har altid haft det svært ved at få mad udefra, men jeg må virkelig sige, at Tårnbyselskablokaler leveret et lækkert setup med mad. Julebuffet var fantastisk og smagte som om det var hjemmelavet. Fantastisk service og dem bruger vi igen.
Tak for fint begravelses arrangement.
Tak for fint begravelses arrangement.
Flotte lokale, god service og fantastisk smørrebrød og kage.
Firma-julefrokost.
Firma-julefrokost.
Alt kørte proffesionelt og veltilrettelagt. Maden var skøn og der manglede intet.
Super god bar med et fint udvalg.
Alle var glade, og vi kan sagtens forestille os at vende tilbage næste år.
Fantastisk rund fødselsdag
Jeg havde en helt igennem perfekt og fantastisk fødselsdag .Alt kørte på skinner og nøjagtigt som aftalt og planlagt.Alle vores ønsker blev indfriet til UG.
Bordene var virkelig smukt pyntet med min "farve" og lokalet osede af god stemning og hygge.Personalet var søde ,smilende og professionelle .Maden som var 4 retter ..virkelig lækker...mega gode råvarer ,og super smukke anretninger. Til kaffen fik vi også Katjas hjemmelavet romkugler og bounty super lækkert
Tusind tak til Kenneth,Katja,Kristian,Anette og Co.
Dejlig aften.
Dejlig aften.
Jeg var inviteret til fødselsdag d. 10.okt.25.
Det var en rigtig god oplevelse. Flotte lokaler, som var fint pyntede, god stemning, lækker fire retters menu og ikke mindst en fantastisk service hele vejen igennem. Iøvrigt også fine parkeringsforhold.
Jeg kan varmt anbefale stedet.