To gange har jeg haft min næsten 40 år gamle symaskine med til Allan. Hver gang troede jeg, at nu kunne den ikke repareres mere. Men det blev den hver gang på under ti minutter, og det var helt gr... Se mere
Jeg havde på forhånd en god snak med Allan om, hvad man skulle vælge. Jeg købte maskinen fredag morgen og fik den tirsdag med GLS. Fragten kostede kun 15 kr. for en levering i den anden ende af land... Se mere
Bestilte spoler 9/6-17. Rykkede d. 23/6-17, rykkede igen 26/6-2017. Her fik udskældte PostNord skylden, men man ville sende igen?!!?! 17/7-2017 stadig ingen varer modtaget og nu gider jeg ikke vente... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Køb BILLIG SYMASKINE her >> Ribe/Esbjerg/Haderslev Sycenter /Allans symaskiner
Danmark
- www.symaskineland.dk
Fantastisk fin service
Men det blev den hver gang på under ti minutter, og det var helt gratis.
Hver gang mødte jeg stor venlighed og hjælpsomhed.
Når jeg engang skal købe ny symaskine bliver det helt sikkert her.
God oplevelse
Jeg bestilte onsdag aften og det blev sendt af om fredagen med postnord og ankom mandag. bestilte to fødder og en broderiramme. Det ser splinter nyt ud, dog tænker jeg det er brugt da min symaskine er over 30 år gammelt. Men igen det ser splinter nyt ud. Har dog ikke prøvet det endnu men det bliver testet i denne uge, og så må vi se hvad det ender ud i ;-)
Dårlig oplevelse
Jeg bestilte en trykfod i slutningen af oktober 2024, men efter bestilligen skete der ikke noget. Først da jeg kontaktede dem efter næsten 2 uger, sendte de trykfoden.
Pakken blev desværre væk for PostNord, så jeg måtte kontakte dem igen. Første melding var, at de ville sende en ny. Nogle dage efter skrev de, at de ville sende en ny 'i dag', men ville lige høre hvilken model, min symaskine var. Det, synes jeg, var underligt, for det skulle de jo ikke vide, første gang de sendte trykfoden. Men de skrev, at det bare var en tanke, de lige havde fået.
Jeg modtog dagen efter en trykfod, men den var både beskidt og havde mange store ridser under bunden, så det var helt tydeligt en brugt trykfod, de havde sendt mig.
Jeg kontaktede dem igen, og de skrev, at det kunne de ikke forstå, men de indvilligede med det samme i, at jeg kunne få mine penge tilbage. 2 dage efter havde jeg pengene.
Hele vejen igennem har kommunikationen været kortfattet og mangelfuld. Jeg har fx kun modtaget ordrebekræftelsen, da jeg bestilte trykfoden, men ingen info om fx afsendelse, som andre webshops. Når jeg har kommunikeret med dem, har jeg tit ikke vidst, hvem jeg skrev med, da vedkommende ikke skrev sit navn, men bare skrev korte beskeder som: "Lyder mærkeligt. Kigger på det". Ikke noget "Hej" eller "Med venlig hilsen". Kun i nogle få mails har der stået navn, og jeg kan se, at det ihvertfald er 2 forskellige personer, jeg har skrevet med. (Det gør ikke noget, at det er forskellige personer. Det ville bare være rart at vide, hvem man kommunikerer med).
Alt i alt en meget underlig oplevelse med intet andet resultat end bøvl desværre, og jeg vil ikke handle her igen.
Firmaet er slet ikke til at komme i…
Firmaet er slet ikke til at komme i kontakt med, har forsøgt flere gange med e-mail, og ligeledes pr tlf. Begge dele forgæves.
Ekstra god service
Jeg havde skrevet en mail til symaskineland for at høre om de havde en reservedel til min veteran Husqvarna electric 230. Desværre havde jeg bestilt den forkerte del, men inden afsendelse havde symaskineland rettet fejlen og jeg fik de rigtige dele hjem 😊 symaskineland går den ekstra mil for at tjekke at de reservedele man har brug for er korrekte og samtidig har de et stort udvalg af reservedele. Og hurtig forsendelse.
Symaskine land giver en 6/5 stjernet service.
Fantastisk service, hurtig levering og godt produkt
Jeg har haft en ældre arvet Pfaff-overlocker stående et par år uden at bruge den, fordi jeg har manglet en tilhørende fodpedal til den.
Jeg besluttede endelig at prøve at finde en pedal med et stik, der passede til min overlocker, men det var ikke helt nemt at finde det rigtige. Jeg sendte en mail til Allan hvor jeg skrev navnet på overlockeren og vedhæftede et billede af hvordan stikket skulle se ud, og sagde jeg syntes flere af hans fodpedaler lignede et muligt match til min overlocker, men at jeg var i tvivl om nogen af dem var det helt rigtige. Han svarede efter 10 min., at jeg blot kunne bestille en af fodpedalerne, og så skulle han nok få sendt den pedal med stik af sted, han mente passede til min maskine.
Jeg stolede på Allan og bestilte en “tilfældig” fodpedal. Pakken blev sendt afsted samme dag og landede i København (hele vejen fra Ribe) kl. 11 dagen efter - og minsandten om det ikke var det helt rigtige stik, Allan havde fundet til lige nøjagtig min maskine.
Jeg er ovenud tilfreds med både kundeservice, leveringstid og produkt, og vil helt klart handle på hans hjemmeside igen, hvis jeg en anden gang mangler reservedele eller tilbehør til min symaskine eller overlocker - og ikke være bleg for at spørge Allan til råds om produkterne inden, hvis jeg er i tvivl om noget.
Tak for hurtigt svar, levering og ikke mindst hjælp til at finde det jeg manglede!
Venter stadig på levering...
Jeg har d. 29 juli bestilt 2 plastdæksel til min mands symaskine. Dog har jeg intet konkret hørt fra Allan Svendsen siden bestillingen. De to gange jeg har haft kontaktet ham ang. ordren via SMS og E-mail har han begge gange blot skrevet kort, at han vil kigge på det i morgen.
Min mand og jeg forstår ikke at man kan drive en virksomhed hvor man kun gider at give nogle mennesker en god service og ellers er ligeglad med andre (som i dette tilfælde)! Vi overvejer at indberette klagen til forbrugerklagenævnet.
Super service og drønhurtig levering…
Super service og drønhurtig levering 🌟🌟
Oplevede en helt fantastisk…
Oplevede en helt fantastisk hjælpsomhed, henvendte mig efter 3 forgæves reparationer af min pfaff maskine, spurgte efter råd om jeg selv kunne prøve med et nyt undertråds-hus, blev ringet op af AllanSvendsen, som tilbud at sende billede, så jeg kunne se hvordan huset er korrekt installeret. Efter flere forgæves forsøg gled det på plads, og nu dur min maskine. TAK ALLAN
Bestiller en reservedel
Bestiller en reservedel.
Det jeg modtager er ikke lige helt det der var på billedet ud for varenummeret. Blev i dag ringet op af Allan der undskylder fejlen, og vil søge efter brugt reservedel da originalen desværre er udgået til min maskine.
Manglende respons
Ingen respons fra virksomheden når man har spørgsmål til sin ordre.
Super god service
Super god service, min overlocker ville pludselig ikke virke og på få sekunder i telefonen kunne Allen hjælpe mig. 1000 tak 😊👍👍👍 Vil til hver en tid anbefale symaskineland.
HER VED MAN HVAD SERVICE…
HER VED MAN HVAD SERVICE ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg har en gammel Pfaff maskine (købt brugt), der pludselig efter 16 år skrev i displayet SKIFT BATTERIER. Jeg sad og skulle til at sy nye gardiner (kan I se koldsveden).
En anden gang, hvor jeg havde et problem med samme maskine, tog jeg også kontakt til Allan Svendsen, der reparerer symaskinerne. Så jeg sendte Allan en sms, og forklarede situationen. 2 minutter efter ringede han til mig. Forklarede mig, hvad jeg skulle gøre - og WUPTI problemet var løst - OG DET KOSTEDE GRATIS!!!! For, som der står på hjemmesiden:
KAN JEG FÅ DEN TIL AT SY INDENFOR 5 TIL 10 MINUTTER SÅ ER DET GRATIS..
DET oplever man ikke vist ikke andre steder.
En af mine veninder bruger også altid Ribe Sycenter - symaskineland.dk - og vi er SÅ enige om, at der findes ikke noget bedre end at få fat i kompetente fagfolk, der for alvor véd, hvad de taler om.
Jeg medgiver Ribe Sycenter - symaskineland.dk - mine bedste anbefalinger - jeg har aldrig haft en bedre symaskinereparatør.
Helle K.
Fanø
Har netop købt en brugt Bernina hos…
Har netop købt en brugt Bernina hos Allan til en rigtig god pris og hurtig ekspedition. Havde søgt rundt på nettet men ingen kunne være med hans priser. Han var lidt svær at komme i kontakt med ind imellem, men det skyldes et luksusproblem for der er så mange kunder der skal passes.
Jeg kan kun anbefale ham, og ved hvor jeg skal handle en anden gang.
Fik god behandling og vil vende tilbage
Pedalfod
Jeg manglede en pedalfod til min symaskine, kiggede rundt på nettet. Jeg kunne få en helt ny i een butik, men her kunne jeg få en brugt. Jeg ringede til Allan, og han skulle lige se om han havde en liggende, da det var et lidt specielt mærke. Senere på onsdagen, fik jeg at vide, at han havde en..... jeg overførte penge og han fik min adr og så hørte jeg ikke mere. Men mandag kom GLS med min pedalfod. Dejligt der er et sted, man kan få reservedele til sin symaskine. Så jeg havde givet 5 stjerner, hvis jeg lige havde fået en melding på, at foden var på vej, ordren var modtaget..... bare en besked :-D
Bestilte spoler 9/6-17
Bestilte spoler 9/6-17. Rykkede d. 23/6-17, rykkede igen 26/6-2017.
Her fik udskældte PostNord skylden, men man ville sende igen?!!?! 17/7-2017 stadig ingen varer modtaget og nu gider jeg ikke vente mere, så har annulleret min ordre for at lægge den ved et seriøst firma der gerne vil deres kunder !
Bestilling på symaskineland.dk juni 2016 modtaget i uge 3, 2017.
Jeg bestilte nogle varer på symaskineland.dk den 30.juni 2016.
Modtog derefter en ordrebekræftelse på mail, men fik aldrig varerne, eller anden information.
Jeg har MANGE gange forsøgt at ringe til firmaet, Ribe Sycenter /Allans symaskiner alias symaskineland.dk, men de tog aldrig telefonen og så opgav jeg det egentligt.
Så skrev jeg en anmeldelse her og brokkede mig over det, hvorefter Allan ringede mig op. Han beklagede at ordren var blevet overset og sendte straks de bestilte varer.
Så nu får du 4 stjerner, Allan, for jeg synes det er fint du bare ringede mig op og vi fik en snak om det. Du virker som en flink fyr, der egentlig ikke har fortjent kun 1 stjerne. Og jeg er glad for mine 3 trykfødder.
Svindel og humbug
Købte en symaskinepedal som vist på et billede på nettet. Jeg modtog en anden pedal. Kontaktede straks Symaskineland (Allan) og han lovede at sende den bestilte pedal. Her flere måneder efter og efter gentagne henvendelser (ikke under 10), er den stadig ikke kommet. Der er både skrevet mails, ringet og lagt beskeder, men Allan vender aldrig tilbage. Det er mit indtryk at firmaet er svindel og humbug og jeg er bange for at jeg har mistet mine penge til en bedrager.

Besvarelse fra Symaskineland