Sygeforsikring Anmeldelser

3,3

Jeg er så glad for at jeg meldte mig ind da jeg var 18 år. Nu, næsten 50 år senere, har jeg adskillige svære skavanker som er dyre at medicinere. Men selvom apoteket er dyrt, så trykker jeg bare på "... Se mere

Har kun gode ting at sige om Danmark, big thumbs up herfra. Er min mor evig taknemlig for at hun i sin tid meldte mig ind i Danmark. I dag har jeg nemlig 3 kroniske sygdomme så får en del medicin , me... Se mere

Sidste uge kontaktede jer kundeservice 2 gange, da der ikke var registret indberetning fra apotek. Hver gang blev jeg oplyst at det var apotekets fejl. Så i denne uge får jeg besked fra apoteketet at... Se mere

Udbetaling af tilskud må ikke være lotteri. Efter indsendelse af kvitteringen blev tilskuddet afvist i første omgang skriftligt, i anden omgang mundligt, og i tredje omgang bevilget uden yderligere f... Se mere

1. Sygeforsikringsselskab
  2. Forsikringsvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

3,3

Forventer i virkelig at man “skal”…

Forventer i virkelig at man “skal” logge ind for få beskeder om betaling og rykkere?

I sender forresten først 3 rykker på mail tlf og post, men intet andet er modtaget langs spammail, ikke engang grundbeløbet påmindelsen. De andre er ikke modtaget og mailen er rigtig!

Er ikke tilfreds med den telefoniske samtale men i opkræver for et helt år på en 3 måneders for undlade hjælpe jeres medlemmer…

23. august 2023

Ringede for at få hjælp til at betale…

Ringede for at få hjælp til at betale medlemsskab for en som ligger på sygehuset og har været ukontaktbar i flere dag har vedkommende cpr men de ville ikke sige hvor meget jeg skulle overføre på mobilpay så kære alle få lavet en fuldmagt til en anden så de kan ordne det ellers risikere du at miste dit medlemskab pga manglende betaling.

3. august 2023

Ingen medlemskab uden mitid..

Ingen medlemskab uden mitid...

"For at blive optaget som medlem hos os, er det et krav, at man er digital og derfor har MitId. Dette skal bruges til at bekræfte medlemskab hos os. Har du ikke MitId, kan vi desværre ikke tilbyde dig medlemskab."

Vildt at man skal være digital for at være medlem hos jer da det ikke er et krav at man har mitid men et TILBUD til borgerne.

13. juli 2023

En stjerne er stadig for meget

Desværre arbejder folk der ikke ved hvad de laver. Jeg bestilte kontaktlinser online. Først en øjentest okay. Så en faktura okay nu fik jeg at vide at en faktura ikke er nok, så tilføj også en følgeseddel?? Hvad ?? Konklusion Jeg siger op, ingen har brug for det og vi taler om et tilskud fra omkring 100 kr.

11. juli 2023

Wegovy

Jeg synes, det er fuldstændig URIMELIGT! hvis I fjerner tilskud til slankemedicinen Wegovy👎👎
Jeg kan forstå, det er et problem for jer, nu da så mange wegovybrugere melder sig ind. Fair nok. I er jo en forretning.

Men det skal IKKE gå ud over os GAMLE MEDLEMMER, det er simpelthen ikke ok. Jeg har været medlem i omkring 20 ÅR.
Det må da være muligt for jer at differentiere mellem de gamle og nye medlemmer, OG det må da også være muligt at finde ud af, hvem der blot melder sig ind pga. Wegovy. Og så må de vente med at få tilskud i f.eks. de første 6 måneder eller slet ikke få måske.
Det skal ikke gå ud over jeres gamle medlemmer.

2. juli 2023

STOR utilfredshed med sygesikring DK

Efter at have været medlem af gruppe s i lidt over et år søger jeg ind i gruppe 5, da jeg har været medicinfri i et år, samt ikke har haft fået en henvisning til psykolog i et år (brugte aldrig den en henvisning til psykolog i sin tid).
Efter 2 måneder hvor jeg har været i gruppe 5, går mit arbejde helt i kaos, og vi er flere medarbejdere der går ned med stress. Her får jeg 1,5 måned efter udskrevet medicin mod mavesår, efter yderligere en måned antidepressiva (som var det jeg havde fået i kort tid før hen, men været fri for i et år), men igen skal have desværre pga stress og derfor sover dårligt.

Efterfølgende mere stress på arbejdet og får desværre derfor mere medicin ( et præparat i kun en måned) til at sove på samt medicin mod mavesmerter grundet mit stress. Dette medicin er jeg så faktisk i denne måned den sidste måned jeg taget dette medicin.
Nu får jeg et brev om at jeg skal redegøre (uden at kunne forklare hele min sygdomshistorik) men med få rubrikker med meget lidt plads til at forklare.
Har i april fået diagnosen ADHD og nu medicin for dette (dette har jeg aldrig fået medicin for før hen, ej heller henvisning og har aldrig påtænkt jeg skulle have en diagnose).
Nu har jeg indsendt skemaet d.d og nu vil de have aktindsigt hos egen læge samt min psykiater (som intet har med at gøre før hen da jeg ikke har fået henvisning eller snakket med lægen omkring dette før.)
Inden de godkendte min gruppe 5, bedte de om journalnotat fra egen læge for at få BEKRÆFTET at jeg ikke havde været på medicin i et helt år, hvilket de har fået dokumentation på. Nu vil de så have aktindsigt og samtykke til at kunne læse det, som de før hen har fået, og kan blive bekræftet i at det er stress jeg har fået efterfølgende som gør at jeg har fået en del medicin de sidste 6 måneder.
Det er utroligt at man skal anklages for ikke at tale troværdigt og grundet at man går ned med stress og får medicin, hvor man er blevet godkendt nu skal forsvare sig selv fordi man er blevet syg et par måneder efter, og risikere at blive smidt ud..
Ligesom man får en bilforsikring og kan risikere at nogen/en selv køre ind i en kort tid efter indmeldelse, bliver man jo ikke smidt ud/redegøre for hvorfor man fik forsikring og mistænkt derefter for at køre galt med vilje, er jeg/andre jo heller ikke interraseret i at blive syge og indtage medicin med vilje.
Er dette tilfældet så har jeg tænkt mig at klage til forbrugerombudsmanden.

14. juni 2023

HOLD JER FRA DEM!

HOLD JER FRA DEM!!
De fu**king snyder at det kan være løgn har lige haft en i røret og siger at de skal kontrollere om jeg er syge og hvis jeg er bliver jeg smidt ud og SERIØST jeg fejler INTET udover at jeg er overvægtig og skal have hjælp til at tabe mig også har jeg fået, så meget bøvl med dem at jeg er mega vred at jeg lagde på med det samme uden at sige et ord og personen kunne heller ikke svare om på de gøre det samme mod deres vennerkreds eller familiemedlemmer. Føj hvor de klamme med deres latterlig regler, de vil gerne have mine penge, så jeg god nok, men at give tilbage nej om de vil nu skal de have fat i min læge og jeg ved ikke hvad. Men de ved ikke hvem de har med at gøre og hvilken netværk jeg har og ser jeg mere problemer fra dem, så vil de høre fra min chef.
Jeg venter ikke på at de vil “smide” mig ud jeg skal sgu nok selv meld mig ud og spar de penge på dem og Fu**k deres klamme regler og system fjolser…
MELD JER IKKE IND DE HJÆLPER IKKE DE VIL BARE HAVE JERES PENGE!!!

25. maj 2023

Utrolig dårlig start

Meldte hele vores familie ind for 7 mdr siden - og har oplevet en stor mistillid fremfor service tilgang. Er på nippet til at melde os alle ud igen hvilket det formentlig ender med.

19. maj 2023

Besvarelse fra Sygeforsikring

Det lyder som om, noget er gået galt i kommunikationen.

Vi synes, du skal kontakte os for at få klarhed over, hvad der gået galt.

ny medlem sygeforsiking danmark

har tilmeldt mig sygeforsiking danmark. og jeg oplever allerede problemer hos jer. når man skal logge ind på jeres hjemmeside med MitId kan man ikke logge ind. selvom man har alt op to date. og har ikke problemer med at logge ind andre steder med MitId kun på jeres side.. og nu sidder jeg og venter på at komme kontakt med en medarbejder. så vi kan løse dette. men synes det er en skam. at jeres Login ikke fungere. og men istedet for skal kontakte jer for at få lov til at komme ind. og har min første regning jeg ikke kan komme til at betale d. 11/5 dårlig start.

10. maj 2023

Hej Edward Schultz

Velkommen i foreningen. Det lyder dog ikke som den bedste start på dit medlemskab. Det beklager vi meget.

Vi håber, du får den hjælp, du har brug for, hvis du ringer til os.

Vi har ikke registreret, at der skulle være problemer med login de seneste par dage, men håber vi kan finde ud af, hvad der går galt.

Dårlig behandling

Sygeforsikring Danmark mangler i den grad indsigt i, hvordan man taler og skriver til sine kunder.
Der er ingen problemer, så længe man kun skal have tilskud til det årlige tandlægebesøg eller til briller, men så snart man har været ved fx akupunktør eller kiropraktor, så bliver de ubehagelige.

I mit tilfælde har jeg skiftet fra gruppe s til gr5 (startede i S pga. en receptpligtig næsespray, jeg nu ikke har taget i 2 år). Efter 1 år uden allergiske symptomer skifter jeg til gruppe 5. Da jeg 3 mdr. senere får en spændingshovedpine, som jeg prøver akupunktør for, kommer der et ubehageligt brev fra Danmark, som mere eller mindre direkte mistænkeliggør mig og minder om, at jeg har skrevet under på, at jeg ikke var syg på indmeldelsestidspunktet. I første omgang skal jeg redegøre for, hvorfor jeg har været til akupunktør. Senere ønsker de også en fuldmagt til at måtte kontakte både akupunktør og min læge og få adgang til min lægehistorik for de sidste 5 år!!!
Jeg ringer til Danmark og taler med en sagsbehandler (og kommer til at hidse mig op i telefonen for første gang i mit liv). Essensen af svaret pr telefon var, at det ikke er normalt med en pludselig opstået hovedpine - den måtte jeg også have haft 3 mdr. tidligere, da jeg skiftede. Til gengæld ville de da gerne yde et større tilskud til briller, for det kunne alle jo pludselig for brug for!
Jeg gav meget mod mine principper tilladelse til lægejournalen, så de kunne se, at jeg ikke har en historik med hovedpine, der skulle retfærdiggøre, at jeg ikke må gå til akupunktør. Jeg begrundede samtidig, hvorfor jeg ikke ville give fuldmagt til at kontakte min akupunktør (det var mere end rigeligt med lægen i min optik).
Sygeforsikring Danmarks tone både i brev og pr telefon gjorde, at jeg følte mig uretfærdigt mistænkeliggjort og kriminaliseret. Hvilket jeg også skrev til dem/Helbredskontoret.

Så hørte jeg ikke en lyd fra dem i mange måneder, og nu i dag får jeg så en rykker på, at jeg ikke har underskrevet fuldmagten, så de kan kontakte akupunktøren. Intet andet. Ingen forholden sig til mit skriv til dem.

Jeg kan næsten ikke forstå, hvis medarbejderne på gulvet ikke har det dårligt med at behandle os på den måde.

9. maj 2023

Hej Line

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, du har haft. Det beklager vi meget.

Vi kan desværre ikke sagsbehandle her på Trustpilot, så jeg vil bede dig kontakte os igen, hvis du ønsker, at vi skal se nærmere på din sag.

Spørg efter Bettina på hovedkontoret.

Wegovy

OPDATERING:
Sikke dog et standardsvar!
I stedet for at straffe alle - også os, der har været medlemmer i mere end 30 år - burde I bare stramme reglerne for, hvornår man kan få tilskud til Wegovy. Fx at man først kan få tilskud til dette efter, man har været medlem i 20 år ...

Sygeforsikringen Danmark har valgt at stoppe tilskud til Wegovy ved årskiftet 2024.
Det er jeg frygtelig ked af. Og jeg mener at de kunne have valgt en anden måde at spare penge på!
Jeg har været medlem af Sygeforsikringen Danmark i 33 år! I de 33 år har jeg helt sikkert været en god kunde for dem - en stabil indtægt for dem! Jeg har haft lidt udgifter til briller/kontaktlinser, medicin og tandlæge, hvor jeg har fået lidt refusion.
Nu, hvor jeg endelig – efter 33 år – har brug for hjælp fra dem – så er jeg pludselig for stor en udgift! Og de smækker kassen i!
De kunne have valgt at sige at nye medlemmer ikke kan få tilskud til Wegovy, men at man fx skulle have været medlem mere end 10 år (eller endda 20) for at kunne få tilskud til Wegovy.
Men fordi en masse helt nye har meldt sig ind kun med det formål at få tilskud til Wegovy, så lukker de kassen i for ALLE – også os, der har været medlemmer i over 30 år. Det er simpelthen SÅ tarveligt! De svigter gamle, trofaste kunder!

4. maj 2023

Kære Marianne

Godt at høre, at du har haft glæde af dit medlemskab gennem 33 år, hvor du har fået tilskud til dine udgifter til briller, kontaktlinser, medicin og tandlæge.

I gennemsnit får man som medlem typisk mindst 90 øre retur af hver krone, man betaler i kontingent.

Desværre har vi registreret en uhørt og markant vækst i tilskud til den meget dyre vægtabsmedicin – som er uden offentligt tilskud – og som vi i foreningen "danmark" ikke kan finansiere. Udgifterne hertil har nået et omfang, som vil medføre helt urimelige stigninger i kontingentet for alle medlemmer eller forringelser af de øvrige 350 tilskud, som medlemmerne i dag har mulighed for at få.

Vi har varslet ændringen mere end et halvt år, før den træder i kraft.

Bemærk også, at vi fortsat giver tilskud til vægttabsmedicin til de medlemmer, som via lægen har fået bevilget enkelttilskud fra Lægemiddelstyrelsen. Men vi kan desværre ikke fortsætte med at finansiere de stigende og meget høje tilskud til vægttabsmedicin på bekostning af tilskud til de øvrige væsentlige områder, som medlemmerne i dag får tilskud når de har udgifter til tandlæge, medicin, briller m.m.

Jeg er så træt af at kæmpe med jer...

Jeg er så træt af at kæmpe med jer...
Jeg startede en tandbøjlebehandling i 2021 og betalte regningen da behandlingen begyndte. Jeg får så at vide at der ikke kan gives tilskud til behandlingen, da der mangler en konkret behandlingsplan. Jeg sender et billede af behandlingsplanen da jeg får den (3d model via link inkl. kode til login) 32 sæt skinner +10 natskinner og tænker derfor at alt nu bør være i den skønneste orden.... Men nej... de "må" ikke bruge billedet og det tilsendte link (med samtykke) og nu kan jeg ikke få tilskud før behandlingen er fuldt afsluttet, på trods af at regningen er betalt for 6 måneder siden. Jeg kæmper med at få en regning hvor der er specificeret hvor mange skinner jeg har fået i forbindelse med min behandling men heller ikke det er nok. Der bliver simpelthen misforstået hvad der står på regningen således at der bliver givet et for lavt tilskud pr. skinne, og til for få skinner. Jeg ringer ind for at rette fejlen med Sygeforsikring Danmark men igen igen skal der en ny regning til.... Jeg har aldrig i mit liv kæmpet så meget for et tilskud på hvad der kommer til at svare til 1850 kroner, og jeg kan garantere jer for at når denne sag er ude af verden så ser i ikke mere til mig som kunde hos jer. Jeres service, eller mangel på samme, er den værste jeg nogensinde har oplevet når det kommer til forsikringssager. Jeg sidder fast i mellem jer og min tandlæge og det har jeg gjort siden behandlingen sluttede i juni 2022. I grænser næsten til en slyngelvirksomhed.

Opdatering 8/5-23
Jeg har i dag snakket med en af jeres medarbejder, som, sjovt nok, igen ville have flere informationer... Nu skal i vide præcis med hvilket interval at jeg har fået udleveret skinnerne så i kan finde ud af om jeg berettiget til maks tilskud som er 1000 kr. pr. kæbe pr. år. Det giver igen ingen mening da behandlingen kun tager 8 måneder, hvilket står på den senest indsendte regning. Jeg får en kvinde i røret som siger ting som "jeg kan jo se at du er fuldt berretiget til tilskud" og "det er jo ikke fordi vi ikke vil udbetale tilskud"... Min nuværende konklusion: Du er en løjner og jeres firma er fup. Jeg får ikke "hjælp" med noget fra jeres side af og der bliver ikke fundet en "løsning". Jeg får at vide at jeg skal prøve igen.... %1000 stjerner til jer og jeg fraråder ALLE at melde sig ind i Sygeforsikring Danmark.

Opdatering d. 6/7-23:
Jeg fik fikset regningen ved at Danmark tog direkte kontakt til min tandlæge og regningen blev lavet i fællesskab og udbetalt tilbage i maj (WOW!) MEN! Nu er regningen åbenbart blevet trukket tilbage og jeg "skylder" 2800 kroner til Danmark selvom de kun udbetalte 2400. Lad mig citere en kend dansk artist: "EY DANMARK! HVAD SKER DER FOR DIG!".

1. maj 2023

Kære Mads Knudsen

Vi beklager, at du har oplevet ikke at få den nødvendig hjælp fra os til at lukke sagen.

Derfor vil vi bede dig om at kontakte os for at få misforståelserne ryddet af vejen og "de sidste sten i skoen" fjernet.

Det kan vi desværre ikke hjælpe dig med her på Trustpilot.

Jeg meldte mig ind for 40 år siden

Jeg meldte mig ind for 40 år siden, da jeg her kunne få hjælp til at holde mine tænder i god stand. Nu er jeg lige fyldt 70 og stadig medlem med alle tænder i behold. Jeg har altid været tilfreds med service. Engang skaffede I mig 5 års tilskud til kontaktlinser efter jeg indsendte de fakturaer, som optikeren ikke havde fremsendt.Min seneste opdagelse var fordoblet tilskud til tandkroner pga mit lange medlemskab. Tak for jer og tak fordi I passer på medlemmernes penge udelukker tilskud til Wegovi

8. marts 2023

Fjernelse af tilskud

Har været medlem siden 1992. Jeg synes at det er dybt uretfærdigt at Sygeforsikring fjerner tilskud til Wegovy. I sparer penge på fysioterapi, kiropraktor da folk som taber sig få mindre problemer med deres led. Bl.a.
Når man taber sig formindskes risiko for diabetes… her sparer man også for tilskud.

28. april 2023

Udmærket service

Ser mange der beklager sig over at de ikke kan tilmelde sig hvis de er / fornyeligt har været syge, hvilket jo giver god mening eftersom alle så bare kunne vente til de var syge, sige de er raske, gå en måned og så kræve tilskud.

Edit: Så fungere siden også igen.

31. marts 2023

Kære Morten de Nully

Vi beklager, men vi har haft nogle tekniske problemer med vores selvbetjening, som vi arbejder på højtryk for at få det løst.

Blev smedt ud efter 1 år

Blev smedt ud efter 1 år. Skylder nu ca. 2500kr. Vil aldrig anbefale Sygeforsikring de betaler ikke noget for dig, de giver dig bare et lån uden rente.

Vh,
Sevgi

9. marts 2023

Kære Burak K

Vi beklager meget, hvis du ikke har følt dig godt behandlet.

Vi bestræber os altid på at yde alle medlemmer den bedste service.