Sydkystens Bilsyn Anmeldelser 15

1. Privatchauffør
  2. Butik med biltilbehør
  3. Bilforhandler
  4. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bilsyn på Greve - Syn Greve ( Greve). Billigste bilsyn i Greve. sydkystens-bilsyn.dk laver Greves bedste og billigste Bilsyn, Syn, Omsyn, Toldsyn m.m. Du kan bestille tid online eller bare komme og gøre brug at vores Drive-in-bilsyn.

2,4

Under middel

Arrogant opførsel…

Magen til arrogant (tosse) opførsel skal man lede længe efter.
Smil dog lidt til dine kunder og fjern den sure fremtoning og din dag vil helt sikkert blive meget bedre.
Alternativt så find et job hvor du ikke har kundekontakt.
Hvis ikke man vil have sit humør ødelagt så find en anden synshal !!

13. maj 2026

Lad vær,manden er inkompetent

Lad vær,manden er inkompetent, siger til mig at det er vinterdæk jeg har på foran,og helårs bag!Fordækkene er købt som helårs og er helårs dæk!!!Nummerplade lys, højre,havde chekket dagen før,daskede meget forsigtigt til den,bling,lys over land!Lad vær!Sur og tvær,oven i købet! Nul!Havde jeg dog bare læst anmeldelserne først!

28. august 2025

Absolut ingen service

Absolut ingen service. En mand i hallen, som havde travlt med sin tlf. Efter lang ventetid fik jeg at vide, at det var en anden, der foretog syn, men han vidste ikke, hvor han var og så kiggede han videre på sin tlf. Jeg endte med at køre et andet sted.

15. september 2022

Arrogant og ondskabsfuld betjening

Arrogant og ondskabsfuld betjening. Jeg kom for at omregistrere min nykøbte, brugte bil og den fik ikke for lidt med kommentarer som ”FDM = For Dumme Mænd”, rullende med øjnene og nedladende tale som om jeg er en idiot. Jeg fortalte at jeg flytter om et par dage, da vi måske burde registrere bilen på den nye adresse og fik et flabet svar om at ”det her er ikke folkeregistreret for adresseflytning”. Måske er butikken ved at lukke for det er ikke måden man behandler kunder på.

28. juni 2021

Verdens dårligste synsmand

Verdens dårligste synsmand.
Vil på ingen måde anbefale at få foretaget et syn her. Manden er total ubehøvlet og svarer flabet når man spørger ind til noget. Sætter aldrig mine ben her igen!!!

18. juni 2021

Blev anbefalet at køre herhen af…

Blev anbefalet at køre herhen af bekendt, for at få foretaget et Toldsyn af en nyligt importeret Tysk bil.

Dette var dog en dårlig ide. Blev modtaget af en meget sur og kortfattet mand der ikke havde noget godt at sige om noget.

Fik ingen forklaring, og var tydeligt bare til besvær, og ved betaling var det pludselig det dobbelte beløb af hvad jeg forventede, da der samtidig var foretaget et periodesyn også (ganske som der skal), men dette fremgik ikke af priser forklaringer eller lignende.

Da jeg adspurgte om hvorfor, kom der et (meget) surt og nedsættende svar om hans økonomiske problemer, som jeg egentlig ikke har brug for som kunde.

Ved udkørsel blev der trykket rimeligt hårdt på både speeder og bremse, på den dårligt holdte plads foran synshallen.

Bilen er dog Toldsynet og synet nu, så dette blev mit første og sidste besøg her, trods andre der gerne vil anbefale stedet.

30. marts 2020

Efter syn af min 4 årig bil hos…

Efter syn af min 4 årig bil hos Sydkysten bilsyn , Nimbusvej i Hundige, skulle den til omsyn pga begge lygter ikke stod som de skulle plus et lille mælkehvidt klister mærke i bagruden - nederst til venstre.
Kørte til Arne Stubbe i Roskilde for tjek af ovenstående. Der fik jeg afvide, at venstre forlygte stod perfekt, højre forlygte stod tæt på perfekt, undskyld mit sprog sagde mekanikkerne, dette er flueknepperi, og klistermærket forhindre ikke udsynet, så lad bare det blive siddende.
Sydkysten skulle ha 350 kr for syn og 250 kr for omsyn. Kan absolut IKKE anbefale SYDKYSTEN!!!
De er bare en pengemaskine!!!😡😡😡
Kørte til FDM test og bilsyn i Roskilde, de godkendte og jeg fik min syntest til 25 kr. Tak for den fine service og betjening.. FDM 👍🏻

21. september 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto