Vi blev ringet op i bilen på vores mini ferie og blev meget over rumplede over at få at vide at vores mange årrige og enormt afholdte kontakt i banken var stoppet. Det blev vi oprigtig kede... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Bank
I AL Sydbank hjælper vi hver dag mere end en million privatkunder og 100.000 erhvervskunder videre mod deres mål. Selvom vi er blandt de største banker i Danmark, går vi ikke på kompromis med nærheden til vores kunder. Vi er tæt på i hverdagen og engagerer os i de lokalsamfund, vi er en del af. For os hænger en stærk forretning og et tydeligt samfundsansvar uløseligt sammen. AL Sydbank er resultatet af fusionen mellem Sydbank, Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank i december 2025.
Peberlyk 4, 6200, Aabenraa, Danmark
- kundeservice@sydbank.dk
- al-sydbank.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Dejlig kundeservice
Dejlig kundeservice. De sendte os et gavekort på 500kr til plantorama da vi havde købt sommerhus 😊❤️
Arrogant kundeservice og misvisende…
Arrogant kundeservice og misvisende reklame. På hjemmesiden er anført at man kan få en meget simpel basal erhvervskonto. Jeg udfylder formularen to gange, og får aldrig kontakt til dem. Jeg ringer ind til dem og taler med en mand som ikke svarer på mine spørgsmål om den “basal erhvervskonto” som de skriver at de udbyder. Derimod fortæller han mig at det er det samme som en “basis erhvervskonto” (som ifølge hjemmesiden er et andet produkt). “Så det bliver ikke billigere” siger han, hvilket så er direkte modsat hvad hjemmesiden beskriver. Det er godt nok dårligt og misvisende.
Per Nielsen gav god og oplysende…
Per Nielsen gav god og oplysende information i forbindelse med Formueinvestering.han kan varmt anbefales.
Kunderådgiveren var god til at lytte og…
Kunderådgiveren var god til at lytte og finde løsninger.
Som altid er det positivt at være til…
Som altid er det positivt at være til møde med vores rådgiver, som jeg personligt har haft i over 35år .
Aner ikke om AL Sydbank kan gøre det så…
Aner ikke om AL Sydbank kan gøre det så godt, at jeg forbliver kunde, men foreløbigt ros for, at det for første gang er lykkes at søge et beløb frem i netbank!
Derudover behersket ros for ikke at have gjort private banking mere kompliceret.
Meget professionel og engageret…
Meget professionel og engageret bankrådgiver som var forberedt på vores ankomst
Vi har en rigtig god rådgiver
Vi har en rigtig god rådgiver, der rådgiver os på et ærligt grundlag.
Vi er meget glade for vores bankrådgiver
Fejlhåndtering af aktiesparekonto
Vi oprettede for et års tid siden en aktiesparekonto i AL Sydbank.
AL Sydbank har lavet en fejl, som angiveligt berører 100 kunder. Fejlen består i, at banken opkræver 35% acc. finsk udbytteskat på Nordea aktien, som for det første er noteret på fondsbørsen i Danmark og derudover har hovedsæde i Finland, som er et land Danmark har sambeskatningsaftale med. Jeg kunne ikke få udbyttet til at stemme og kontaktede banken allerede 22 april.
AL Sydbank erkendte, at der var tale om en fejl og de lovede i første omgang at rette det indenfor 14 dage. Dernæst hed det sig, at de ville rette det senest 1. september. Og nu hvor vi er kommet forbi den dato hedder det sig, at de igen skal undersøge nærmere og vil vende tilbage.
Nuvel, alle kan lave fejl, men det må simpelthen ikke tage så lang tid at rette det.
Samtidig er det irriterende at bankrådgiveren ikke kan svare på almindelige spørgsmål om det produkt , han sælger, uden først at skulle undersøge ting i ugevis.
Men det nok værste er, at jeg efterhånden er tvivlende overfor om man kan have tillid til at banken fremover er i stand til at beregne skatten rigtigt. Hvad gemmer der sig ellers af fejl i udbyttehåndteringen? Fungerer bankens investeringsplatform og kan AL Sydbank grundlæggende finde ud at håndtere udenlandske aktier? Eller risikerer man andre tab på grund af fejlagtig dobbeltbeskatning?
God kommunikation gennem 15 år
Jeg har haft samme bank i 15 år. Den har skiftet navn undervejs, men stadig den gode service og tid til at forklare. Jeg har både købt og solgt hus med god hjælp fra min bankrådgiver
Vi blev ringet op i bilen på vores mini…
Det blev vi oprigtig kede af.
Samtidig finder vi ud af at banken ikke længere påskønner og i det hele taget opdagede, at det var på min 70 års fødselsdag jeg blev ringet op.
Det viser ikke tilstrækkelig kunde interesse fra bankens side.
Jeg håber ikke at vores rådgiver blev sparet væk i jeres bestræbelser på at få større overskud i firmaet i forbindelse med sammenlægningen.
Det vil den nærmeste fremtid jo nok vise.
Vi har været kunder i banken i mange år, og troede ikke at vi skulle skifte bank mere.
Brian Jakobsen
Dommerby
7800 Skive
En behagelig ny rådgiver.
Vi fik en rigtig god oplevelse af at møde vores bankrådgiver personlig
Det var dejligt at møde personligt op i banken.
Professionel rådgivning
Stor imødekommenhed og professionel rådgivnng