Vi blev ringet op i bilen på vores mini ferie og blev meget over rumplede over at få at vide at vores mange årrige og enormt afholdte kontakt i banken var stoppet. Det blev vi oprigtig kede... Se mere

Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Bank
I AL Sydbank hjælper vi hver dag mere end en million privatkunder og 100.000 erhvervskunder videre mod deres mål. Selvom vi er blandt de største banker i Danmark, går vi ikke på kompromis med nærheden til vores kunder. Vi er tæt på i hverdagen og engagerer os i de lokalsamfund, vi er en del af. For os hænger en stærk forretning og et tydeligt samfundsansvar uløseligt sammen. AL Sydbank er resultatet af fusionen mellem Sydbank, Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank i december 2025.
Peberlyk 4, 6200, Aabenraa, Danmark
- kundeservice@sydbank.dk
- al-sydbank.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Gebyrer for konti, jeg ikke kan tilgå
I forbindelse med, at jeg skifter væk fra AL Sydbank, bliver mine konti overført væk fra AL Sydbank (AL Bank på det tidspunkt) i oktober 2025. Jeg kan af netbanken derefter ikke se, at jeg skulle have nogle konti hos AL Sydbank. Jeg kan ikke engang tilgå netbanken længere og har således ikke adgang til netbanken.
Ultimo juni 2026 begynder jeg at modtage gebyrer fra banken, da de oplyser, at jeg stadig har konti hos dem, og at de i mellemtiden er begyndt at opkræve gebyrer månedligt for kunder, som ikke har deres nemkonto, opsparing eller lån hos dem. De oplyser hverken kontonummer eller andre oplysninger. Jeg kan som sagt ikke tilgå kontiene, men de mener stadig, at jeg skal betale disse månedlige gebyrer. Jeg skriver til dem d. 8. august 2026, men modtager ikke noget svar.
Da jeg ringer til dem d. 1. september efter at have modtaget endnu en opkrævning, vil de have dokumentation for, at min nye bank har sendt en overførselsanmodning til dem, før de vil opgive kravet. Min nuværende bank oplyser, at denne proces ikke har et egentligt dokumentationsspor, men at en afsender bank typisk vil sikre sig, at de ønskede konti overføres til den nye bank. Kan AL Sydbank oplyse, at det er korrekt forstået, at I opkræver gebyrer for konti, som jeres kunder ikke kan tilgå? Og er det bevidst, at AL Sydbank ikke svarer, så I kan fortsætte med at sende deres uretfærdige opkrævninger? I sætter med den strategi virkelig standarden for dårlig service og forretningsskik. Dette er blot den sidste dårlige oplevelse af mange i denne bank.

Besvarelse fra AL Sydbank
Min Bankmand Jesper Clausen er super…
Min Bankmand Jesper Clausen er super dygtig og altid god til at få lavet gode aftaler for mig.

I forbindelse med bankskifte
I forbindelse med bankskifte har de lukket mit kort men beholdt mine penge.
Har prøvet at ringe til dem 5 gange hvergang er jeg bare omkring nummer 30 i kø.
Virkelig dårlig oplevelse og generelt meget utilfreds med mine mange år som kunde her.

Besvarelse fra AL Sydbank
system nede omkring den første.
system nede omkring den første.
træls at der ofte omkring den 1. er nedbrud på deres system.

Besvarelse fra AL Sydbank
Kompetent og erfaren og engageret…
Kompetent og erfaren og engageret rådgiver som man føler sig tryg ved. Har altid været glad for Vestjysk Bank.

Besvarelse fra AL Sydbank
Gebyr for at netbank ikke virker.
Jeg har modtaget en regning på knap 40.000. Har så forsøgt, at betale den af flere omgange gennem netbank. Hvor jeg blev afvist.
Det viser sig så, at jeg ikke kan lave overførsler over 30.000,-. Men hun kunne låse det op for mig, også kunne jeg betale regningen i morgen.
Det hjælper mig bare overhovedet ikke. Når betalingsfristen er i dag. Men så kunne de da tjene 60,- for, at ekspedienten kunne betale regningen på mine vegne.
1. Åndsvagt at man ikke kan betale sine regninger.
2. Åndsvagt at man skal betale for at betale regninger når det er banken der, uden min accept, har sat begrænsninger på mine overførsler.
3. Man forstår godt, at der er så mange sorte penge i omløb. Når det skal være så bøvlet, at betale en regning på en legitim måde.

Besvarelse fra AL Sydbank
Så der fusioneret og bare vent.
Så der fusioneret og bare vent.. Gebyrene listes ind og f.eks 50,- for at bruge mønttælleren som kunde. En service der altid har været gratis, selvfølgelig.... Nu er AL ligesom de andre banker, til for aktionær konceptet.. Ville ønske der fandtes en national bank som en mulighed og hvor man ku ha sine konti'er.....

godt i fik solgt til storkapitalen
godt i fik solgt til storkapitalen
vi oplever allerede nu forringelser
netbank prøv igen senere
amatører

Venlig og imødekommende betjening
Venlig og imødekommende betjening. Forstår mine behov for hjælp og rådgivning.

Besvarelse fra AL Sydbank
Nemt at komme til at tale med rådgiver…
Nemt at komme til at tale med rådgiver ,banken prioriterer den den personlige kontakt til kunder meget højt

Nærværende rådgiver
Vi oplever VJB - nu AL Sydbank som en professionel og meget nærværende bank. Responstiden er kort og dialogen er uhøjtidelig men konkret.

Elendig service
Elendig service – efterladt uden penge i weekenden!Det er simpelthen for dårligt. Mit kort har ikke virket hele weekenden, og Sydbank nægter at hjælpe mig. Det kan ikke være rigtigt, at man som kunde bliver fuldstændig låst og ikke kan købe basale ting, fordi banken svigter. Meget skuffende og uprofessionelt!

AL Sydbank i Næstved er fantastisk
AL Sydbank i Næstved er fantastisk.
Super imødekommende bank, med gode rådgivere, som tager sig tid til at møde kunderne i øjenhøjde. Super god bank til unge mennesker, da de er forstående overfor fremtiden.
Jeg glæder mig til at blive kunde hos jer. :-)

Besvarelse fra AL Sydbank
Vi oplevede en stor hjælpsomhed
Vi oplevede en stor hjælpsomhed, tålmodighed og interesse.
Der var god tid til os. Vi skulle bare tage kontakt, hvis vi var i tvivl om noget.
Vi giver vores allerbedste anbefaling.

Besvarelse fra AL Sydbank
Jeg har ikke haft nogen rådgiver i 3…
Jeg har ikke haft nogen rådgiver i 3 måneder og o svarer ikke når man skriver beskeder til jer. Hvis det ikke var fordi det er meget besværligt at skifte bank når man er delvist freelancer og mange skal have ens konto, så havde jeg skiftet bank allerede.

Ikke udbredt begejstret
Ikke udbredt begejstret, har været kunde næsten altid, det samme har mine forældre, god service da jeg var gift, og var husejer, men da jeg så stod so nyskilt og enlig i lejebolig, så var der ikke meget hjælp at hente, verdens bedste rådgiver var ansat i AAlborg afdelingen i mange år, og hun kendte begrebet af service, men hun gik desværre bort alt for tideligt, og sammen med hende, alt der hed god kundepleje. Tak for ingenting.
Har bare valgt vilkårlig dato, da det ligger langt tilbage.

En kæmpe anbefaling herfra
Jeg kan varmt anbefale Rune Petersen som rådgiver. Han har fulgt med hele vejen igennem og har altid været utrolig engageret, hjælpsom og professionel.
Det betyder rigtig meget at have en rådgiver, som ikke bare ser en som et kundenummer, men som faktisk følger med og interesserer sig for ens situation. Det har jeg i den grad oplevet med Rune.